hele me je jedno jestli tam je rozdil radove jednotkach amper...splnuje to bohate specifikace na jakoukoliv beznou i hiend sestavu. Navic si myslim, ze za ty prachy teda asi o moc lepsi nesezenu. Za 2000 rovnych mam ten 400W, co se tyce tichosti, tak na zahranicni recenzi sem cetl ze je opravdu tichy(tech 2dB je preklep, ma tam byt pry 12dB) a ohlasy lidi na forech jsou velice kladne, nejde v vubec slyset. Tak se tu nehadejte o par amperech navic nebo min. Spis me zajima, jestli vzit 400W ktery ma pasivni PFC nebo 510W ktery ma aktivni PFC. Ono sice kazdy rekne vem silnejsi, ale zase zdroj nebude vytizeny a bud mit horsi ucinnost. Navic 510W je muze hodit tak max. na brutalne pretaktovaneho prescota se zvysenym napetim a nejakou silenou hiend grafiku. Laka me ten 510W precejenom, ale chci znat vas nazor. Ja jsem vzdycky mel v PC zdroj noname a nikdy jsem nemel problemy s nicim. Takze se v nejakych lepsich zdrojich nevyznam. Rozhodne vic nez tech 2600 za ten 510W Chill nedam...nejake enermaxy me nechavaji uplne chladnym, to at si kupujou jiniproto tu hledam rozumnou alternativu...
Jeste dodavam ze chci mit winchestra na OC, nforce4, giga Ram, 6600GT, HDD 2xPATA, 1XSATA, a 3xmechaniky, takze dnesni takova slusna sestava, a nemyslim si ze by spotreba byla nejak velika...takze mi ani tak nejde o to zda to utahne(to utahne kazdy zdroj co ma aspon 350-400W) ale o ty ostatni veci jako je vybava zdroje, hlucnost, kvalita, cena...
recenze na hardware-test.dk, cili z toho mi plyne, ze zdroje dobry, nemei s nim potize, tichy je az hruza... nevidim v nem jediny problem...
Pros:
Fair price
Extremely low noise level
Decent efficiency
Cons:
The low voltages may give an impression of low quality and stability – which is far from the truth!

Odpověď s citací