Původně odeslal YeFFoX
Takze keby som si namiesto Orange dal teraz napr. nextru, tak by mi tie cisla isli iba do 1.2. 2004?Původně odeslal Markoff.tk
ach jo a co keby ste sa pozreli o par prispevkov vyssie aby ste zistil ze vam ten inet cez medzimesto zrusili, ale coz, uz na to upozornovat nebudem... zostante si u ST...Původně odeslal YeFFoX
nebolo tych cisel na orange vjacej? sag skus sicke a ked nego tag mash smolu.. aspon teraz zacnu ludja hladat new konekt, lebo si zvykli vyset na nete a uz nebudu moct.. hehPůvodně odeslal Serb
Mam problem s pripajanim sa na Orange cez medzimestske cisla. Hned jak i to to cislo vytoci mi tam napise ze volane cislo je obsadene a ked zapnem reproduktor, tak mi tam povie ze volane cislo alebo smer nie je zapojeny. A skusal som to na vsetkych [4] cislach. Ked som napr. skusil len tak vytocit nejake cislo ineho operatora tak to islo. To Orange zrusil tie cislaPLZ HELP
co tu seci strasitesecko stale ide az do 01-02-04 a ked vam nejde u vsho isp uz ani jedno cislo pouzivajte testovacie konto u ineho isp.. de nejake cislo eset ide..