Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Problém s OC Tuleně 1,3 na SL-65EP-T/EP+-T

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Problém s OC Tuleně 1,3 na SL-65EP-T/EP+-T

Zdravím všechny Overclockery.

Mám problém s nastavení voltáže procesoru v BIOSu. (resp. položka na její měnění tam vůbec není, i když podle manuálu by měla být) Když jsem hodil FSB ze 100 na 133 MHz, tak mi komp najede jenom do postu... Myslím že by mohlo zvednutí voltáže mohlo pomoct.

Možná by pomohl novej BIOS, ale na stánkách Solteku jsem ho nenašel.

Díky za odpověď....

Standardní

hm s touto doskou sice skusenosti nemam, ale urcite ti to pojde pomocou dratovania staci spojit dva piny a mas napr 1.675 co je pohoda a urcite to vyriesi tvoje oc problem je to tu ako dolezity post so check it
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání