Máte někdo z dřivějška zkušenosti s taktováním SlotA CPU pomocí téhle hračkyMěl jsem možnost si tohle CPU za pakatel pořídit tak mi teď vtá hlavou co z toho dostanu
//MB: transcend TS-AKXA, K7 550MHz (podrobnisti reknu jak to blize prozkoumam )
Máte někdo z dřivějška zkušenosti s taktováním SlotA CPU pomocí téhle hračkyMěl jsem možnost si tohle CPU za pakatel pořídit tak mi teď vtá hlavou co z toho dostanu
//MB: transcend TS-AKXA, K7 550MHz (podrobnisti reknu jak to blize prozkoumam )
Naposledy upravil -HoNY-; 18.01.2006 v 18:17.
lol nemas to jeste na nejakym foru
k veci: pac jsem si diky tobe vzpomnel na moje slintani nad GF tak jsem se dal do hledani
http://translate.google.com/translat...language_tools
![]()
to proste musi jit zbastlit
//ach ta cestin
my friend on the road: IBM R61 + Octavia Combi TDI
Nekde se me doma vali KKpower od ceskeho vyrobce, jo jde s tim taktit vpohode, jde menit jak nasobitel tak i napeti.
1) GAME : GB X58-UD5 , I7-920@3800MHz, Thermalring IFX-14, 2xNOCTUA 120mm, 3x1024Mb RAM DDR3/1600, 1x750Gb WD, 3x1,5Tb Samsung F2, DVD+-RW Pioneer , DVD+-RW NEC3520, ATI GB 5870 , Logitech G5, bigtower CHIEFTEC, 24" LCD LG LED, sluchatka KOSS TD75
2) INTERNET : Toshiba Satellite bez LCD, T2350, 2Gb DDRII, 320Gb HDD, DVD+-RW
tak na co jeste cekasPůvodně odeslal speed
mohl bys to pls nejak detailne nafotit??
Dal jsem to na PCTf, ale tam naverij jsem v uspechPůvodně odeslal Strby
ono to tam jaksi posledni dobou smeruje od 9ti k 5ti a od 5ti k nule.
Co by si chěl za zapůjčení, kdyžtak bych skusil uďelat pár ks.Původně odeslal speed
Původně jsem počítal jstím že si do pouzdra nechám vyfrézovat díru a nasadím GF, ale pokud bych nesehnal ten konetor a nesel vyrobit rozrezanim AGP slotu tak bych cartridge rozlouskl a nadratoval stabilni nastaveni primo na CPU
jeslti se ti to dostane do ruk tak bys mohl prekreslit schema a dat ho ve znamostPůvodně odeslal -HoNY-
jeste navod na instalaci karty kkpower
http://www.kkpower.net/Pako_soubory/Navodnainstal.htm
Naposledy upravil Strby; 19.01.2006 v 14:44.
No vcera sem tady nebyl, ja sem taky kdysi chtel takovy bambukator delat, chce to bud sehnat origos konektor, nebo ja sem mel nachystany odpajeny PCI slot z desky, po zkraceni tam perfektne sedi. Pak sem ale sehnal KKpower a tudiz jsem se na to vyprd velebnosti. Dneska mam sice doma procak a desku, ale oboji je vadne, deska postuje, ale zastavi se na nejake hlasce, a procak me zbyl po nejake oprave, nejaky debil ho ostipl, nechapu jak a nejede mu 3D jednotka, resp. dela krpy.
Pokusim se to nafotit pripadne nakreslit o vikendu. Mam ho na stole v dilne, pujcoval jsem to kamosovi na 650 ale ta sla stabil jen na 700, proste stare jadro, ale kdysi jsem ho mel na 800 a to slo kolem 950 vpoho.
1) GAME : GB X58-UD5 , I7-920@3800MHz, Thermalring IFX-14, 2xNOCTUA 120mm, 3x1024Mb RAM DDR3/1600, 1x750Gb WD, 3x1,5Tb Samsung F2, DVD+-RW Pioneer , DVD+-RW NEC3520, ATI GB 5870 , Logitech G5, bigtower CHIEFTEC, 24" LCD LG LED, sluchatka KOSS TD75
2) INTERNET : Toshiba Satellite bez LCD, T2350, 2Gb DDRII, 320Gb HDD, DVD+-RW
Nejak sem napochopil k cemu je na GF dobry pridavny napajeni :-\
nejspis stavy nejsou udavany propojovanim jednotlivych vyvodu ale privadenim 1 nebo 0 (xV nebo 0V)Původně odeslal -HoNY-
![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)