Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: zamrzani aplikaci poslednou dobou

Standardní zamrzani aplikaci poslednou dobou

Uz se mi to stalo na vice pocitacich. pri ukladani, kdyz se klikne na strom slozek(rozevreni) se aplikace polozi. takze to dela ve vsech aplikacich vyuzivajicich stejne rozhrani. WORD - ulozit jako, MS Outlook - prilohy, pak nejde treba spoustet filmy a veci, co se nacitaci. jakoby problem v adresarich. Co jsem preinstaloval jeden pocitac s timto problemem, tak do 2dnu se to objevilo znova. zacalo to tak pred tydnem. dekuji za rady, fakt se to se.e
    HP nx7400 Core Duo T2400, 1GB, 100GB, XPPRO

Standardní Re: zamrzani aplikaci poslednou dobou

Citace Původně odeslal pulux
    Uz se mi to stalo na vice pocitacich. pri ukladani, kdyz se klikne na strom slozek(rozevreni) se aplikace polozi. takze to dela ve vsech aplikacich vyuzivajicich stejne rozhrani. WORD - ulozit jako, MS Outlook - prilohy, pak nejde treba spoustet filmy a veci, co se nacitaci. jakoby problem v adresarich. Co jsem preinstaloval jeden pocitac s timto problemem, tak do 2dnu se to objevilo znova. zacalo to tak pred tydnem. dekuji za rady, fakt se to se.e
    mno nevim jestli je to zrovna timto, ale podle chovani ( jake popisujes ) bych to typoval na tento problem :

http://www.cdr.cz/a/diskuze/7251
    Powered by Intel Core2Duo E6600 2.4 GHz " Conroe " coled by Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Rev.B on Gigabyte GA-965P-DS4 - Intel Broadwater P965, RAM 2x1 GB PC6400 DDR II on 128 bit, Leadtek GeForce 7900 GT 256 MB coled by ZALMAN VF900, 1.HDD Western Digital WD3200KS ( 320 GB SATA2 / 16 MB cache ), 2.HDD Western Digital WD3200KS ( 320 GB SATA2 / 16 MB cache ), LG GSA-H10A, LG GSA-4165B, Windows XP Pro Sp2 , OpenSuSE 10.2, Gentoo Linux

Standardní Re: zamrzani aplikaci poslednou dobou

dekuji, vypada to, ze dnes vydal MS opravu.
    HP nx7400 Core Duo T2400, 1GB, 100GB, XPPRO

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání