Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Adresář v tray.

Standardní Adresář v tray.

Hledám jednoduchý program pro vedení kontaktů. Jméno,email,ICQ,telefony.
    Který by mohl uložit a znovu načíst databázi a mohl by běžet v tray liště. Pokud máte něco podobného můžete mi něco doporučit. Dík

Moderátor Avatar uživatele daso
    Vliv
    305

Standardní

Miranda (ICQ,...)
    ASRock ALiveNF6P-VSTA | AMD Athlon64 (Orleans) 1,8@2,4 GHz 1,4 V | 2,5 GB DDR2 | nVIDIA GeForce 7600 GS | MAXTOR DM10 250 GB | LG GSA-4165B
    ---
    ◄ ΔΑςΙΔ ΒΟΩΙΕ ►
    On the 8th day God created David Bowie.

Standardní

Citace Původně odeslal daso
    Miranda (ICQ,...)
    Nemyslel jsem tento druh programu.Myslím že mail tam ani vepsat nejde pokud si to uživatel nepřeje.

Senior Member
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal Dusan
    Citace Původně odeslal daso
    Miranda (ICQ,...) :wink:
    Nemyslel jsem tento druh programu.Myslím že mail tam ani vepsat nejde pokud si to uživatel nepřeje.
    mno kdyz ti to pise clovek s oznacenim moderator sekce, tak asi vi co pise. samozrejme ze tam jde napsat email, a telefon, dokonce nekolik, dale tam mas velke textove pole na poznamky. krome toho je to icq klient a umi i dost dalsich siti. me vyvovuje celkem toto, ale nepozivam, mam radeji adresar v mozille, v nejhorsim pripade ten v outlooku.

pokud by ti tyto programky nevyhovovaly, zkus projit www.stahuj.cz, podle sekci, nekde tam tento typ programku bude a snad najdes ten vysneny.. good luck

Moderátor Avatar uživatele daso
    Vliv
    305

Standardní

Dusan: kdyz jsem si precetl tvoje pozadavky (Jméno,email,ICQ,telefony), tak me opravdu prvni napadla Miranda. Jak pise Jey, tak tohle vsechno umi+hromadu dalsich funkci. Problem bude asi vzdycky s ulozistem databaze. Ta bude castecne vzdycky u tebe. Takze zalohuj, zalohuj.
    Dalsi alternativy jsou pro tebe programy typu "chytrejsi kalendar", kde si vetsinou muzes take vest adresar. Hledej na google nebo stahuj.cz, studna.cz a pod.
    Jinak soucasti windows je primo aplikace nazvana "adresar". splnuje taky vse co chces+napojeni na outlook.
    moznosti je opravdu hodne, jen si neco vybrat.
    ps: spusteni v tray muzes u jakehokoli programu resit pres tray maneger
    http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t...highlight=tray
    http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t...highlight=tray
    ASRock ALiveNF6P-VSTA | AMD Athlon64 (Orleans) 1,8@2,4 GHz 1,4 V | 2,5 GB DDR2 | nVIDIA GeForce 7600 GS | MAXTOR DM10 250 GB | LG GSA-4165B
    ---
    ◄ ΔΑςΙΔ ΒΟΩΙΕ ►
    On the 8th day God created David Bowie.

Standardní

Zkoušel jsem TB tray. Je to rozšíření poštovního klienta Thunderbird, ale ukládá do traye ikonku celého poštovního klienta.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání