mam moznost sehnat tuto desku
http://www.monima.cz/index_light.php...VL-VIA-&nazev=
a nevim zda jde na ni taktovat
poradte dik
mam moznost sehnat tuto desku
http://www.monima.cz/index_light.php...VL-VIA-&nazev=
a nevim zda jde na ni taktovat
poradte dik
HRABE MI
a co takhle pouzit search?Původně odeslal Alhi
no uprimne moc nende. pokud chces neco na taktovani, tak tuhle desku rozhodne neber...
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
Ja by som ju nebral - nepodporuje deličku 1/6 . Jej najvyššou oficialnou FSB je 166 . Na FSB 200 sa sňou určite nedostaneš a keby aj hej tak budú neúnosne pretaktované sloty AGP a PCI . To že podporuje Ram na FSB 200 /400Mhz efektívne/ je k ničomu - je to v asynchrónnom režime . Výkon bude podobný (ak nie ešte menší) ako s ramkami na 166 pri agresívnejších časovaniach . Poobzeraj sa po doskách s čipsetom KT6
Sempron(754) 2800+ @ (267x8)1.5V/ AC Freezer 64PRO/ Goodram 512Mb 400Mhz@464Mhz/ Epox 8npa7I/ HDD Hitachi Sata 160Gb/ GF6600GT / CDRW Benq 4816P/ DVD LG 4165B/ Chill 400W
tak to je jasne, ze KT400 nema delicku 1/6. s tema pametma nemas pravdu. vykon je trosku vyssi nez pri synchronnim rezimu.Původně odeslal robo
ovsem ta deska ma spoustu nectnosti. jeden pro priklad je > ClearCmos je pod PCI slotem, tzn pokud chces resetovat cmosku ( jako, ze u MSI je toto pri pokusech nutne) a nemas kvalitni pinzetu, tak musis vytahnout minimalne 3 posledni PCI karty. pokud pinzetu mas, tak jen tusim 4 PCI kartu. proste uzasna deska.
a ten cipset je KT600 ( anebo pockat na KT880 )
presne tuhle desku jsem mel a je pravda ze na taktovani moc neni s FSB jsem se dostal max na 183 a to se uz nelibylo nejak grafice
jinak jestli ji budes mit za par supu tak uplne k zahozeni neni ale velky taktovani si s ni neuzijes
jo a napeti jde posunout jen o 0,1 V
jinak s tim clear cmos je to fakt na nic presne jak rikal misha![]()
AMD A64 3200+ Venice @ 2,7 GHz 1,575 V (TCaseMax 53°) + AC FREEZER 64 Pro | DFI nF4 ultra Infinity | PQI 2 x 512 MB RAM | Sapphire X1900 GT 256 MB no/OC | Seagate 7200.10 320 GB SATA II + Maxtor DiamondMax 10 250 GB PATA | Samsung SH-S182M | Fortron 400W - PNF | Logitech MX510 + Steelpad QcK | Sennheiser 212 PRO & Hercules XPS 2.100
pokud nejsi narocny, tak za 900 je to celkem dobra koupe. zvlast pokud je k te desce kompletni vybava ( D-bracket, manual atd )Původně odeslal Alhi
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)