Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: prehrávanie AC3 súborov

Standardní prehrávanie AC3 súborov

existuje na to nejaký prehrávač alebo ako sa to dá? pôjde to aj na mojej karte MediaForte X-treme Theatre 5.1
    alebo je to len na konverziu do nejakého videoformátu? moc sa v tom nevyznám.

ak to tu už bolo riešené, tak sem niekto hoďte link, lebo ja som to nenašiel.
    Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0

Standardní

No, AC3 je zvukovej kodek...
    a tady je ke stažení plugin do winampu...
    http://winampac3.sourceforge.net/
    ...všechno lze nějak udělat, otázkou je jak...

Standardní

vďaka, a kde by som našiel nejaký archív AC3 súborov? alebo dá sa skonvertovať MP3 do AC3

Standardní

Nevim jestli si chces prehravat filmy v AC3 tak vetsina novejsich prehravacu uz to ma v sobe. Nebo kdyz pouzijes nejaky kodek allin1. O zadnym programku, ktery by umel delat ze stereo mp3 5+1 mp3 nevim. Ale vim, ze se delaji nejake repro soustavy, ktere maji v sobe zabudovany nejaky prevodnik, ktery ti to dokaze rozkouskovat na ten AC3 zvuk.
    AMD Athlon XP 1700+@Athlon XP 2400+ Soltek 75FRN2-RL; stab. 12*166 VCPU=1.5V; DDR512 333MHz OCZ CL2; HDD-Seagate 120GB/7200/8MB; GForce3 Ti200 128RAM; Fortron-300W; CDRW-Plextor 48/24/48A
    Notebook ASUS B1000 Intel Pentium III 1GHz; S3 Twister 32MB; 256MB SDRAM; IBM 20GB; DVD/Toshiba 16x; 15,1 TFT; FingerPrint Sensor

Standardní

nemyslel som filmy s AC3 zvukom, na to mám kodek a to mi ide. ale myslel som normálne AC3 audiosúbory.

Standardní

Tak na to ti stačí ten plugin do Winampu.
    Ale nikdo nedělá samotnej zvuk do AC3, protože většina lidí stejně má jenom stereo, nebo proto, že to pak zabírá docela dost (5.1 vs 2).

Standardní

ok, tak mi to ide, len som trochu sklamaný kvalitou zvuku. dá sa tam nastaviť rôzna konfigurácia reprosústavy, ale pri jednom nastavení sa mi okamžite resetne comp pritom v robote mi to nerobí, a je tu integrovaná zvukovka.

Standardní

Mno, stane se

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání