Lidi,uz nevim jak dal.. Potrboval bych poradit od nekoho, kdo tuhle super kartu od Herculesa ma, a povedlo se mu nainstalovat kompletni softwareovou vybavu i se soft modem na 9800(Pro). Karta mi slouzi k plne spokojenosti, ale ted jsem si do pokoje poridil kabelovku, a tak jsem se pri vcerejsi preinstalaci windowsu rozhodl,ze si teda nainstaluju ne pouze modnute Omega drivery jako obvykle, ale ze se pustim i do TV prijmace a pod. Jenomze to bohuzel ani omylem.
Nainstaluju to komplet z origos CDcka, a potom na 4 pipkach jede vsechno vcetne TV dokonale (a navic na rok a pul strych driverech), ale pri pokusu o zmenu na Omegy to fungovat prestane. Nebo nainstaluju Omegy, ale pak se mi nepodari nainstalovat drivery a MMC a kdovicovsechno, co jsem si postahoval nejnovejsi z ATI stranek - a tedy na TV muzu zapomenout.
Neni tady nekdo, kdo touhle peripetii uz prosel, a napise mi nejaky univerzalni postup typu "ze stranek ATI stahni nejnovejsi tohle a tohle, nejdriv nainstaluj tohle, pak modni tamhleto, a nakonec pridej tohle a jede to." Omlouvam se, fakt si pripadam jako totalni lama, ale jebu se s tim od peti od odpoledne, a uz toho mam plne kecky. Diky za kazdou radu!