Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Zyxel Prestige 660hw-t3

Standardní Zyxel Prestige 660hw-t3

Dobrý den, nějakou dobu sleduji náhodné výpadky stránek(načte,nenačte). Mám zyxel prestige 660hw-t3 od O2, poskytovatel O2 ADSL. Kvůli náhodným výpadkům sem nějak nemohl analizovat problém, ale teď nenačtu stránku facebooku(po restartu routeru ano). Pokud zadám čistě adresu bez DNS http://69.63.187.17/ FB najede, ale teď otázka co s tím?
    Předem dík za odpověď

Standardní Re: Zyxel Prestige 660hw-t3

Zkusil bych nastavit jiné DNS servery - třeba Comodo DNS, nebo Google DNS. Mám taky O2 ADSL a když nechám automaticky přiřazené DNS servery tak se relativně často stává že se při zadání adresy objeví "stránka nenalezena" a načte se až na druhý pokus. S jiným DNS serverem se to nestává.

Standardní Re: Zyxel Prestige 660hw-t3

Citace Původně odeslal AXB Zobrazit příspěvek
    Zkusil bych nastavit jiné DNS servery - třeba Comodo DNS, nebo Google DNS. Mám taky O2 ADSL a když nechám automaticky přiřazené DNS servery tak se relativně často stává že se při zadání adresy objeví "stránka nenalezena" a načte se až na druhý pokus. S jiným DNS serverem se to nestává.
    Jj děkuji, on to nějak mrví routr pokud to přiděluje automaticky(DHCP), nakonec sem nechal i O2, ale napsal ručně a je to oka...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Problém se Zyxel prestige 660hw-t3 v2
    Založil davidito v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 13.01.2009, 23:03
  2. ZyXEL Prestige 660HW-T3 v2 + 5Ghz AP
    Založil Lukes v sekci fóra Sítě
    Poslední příspěvek: 20.11.2008, 12:32
  3. Nastaveni verejne IP - Zyxel Prestige 660HW
    Založil thoosah v sekci fóra Sítě