Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Archivy v Krusaderu

Standardní Archivy v Krusaderu

Zdravím, poradí někdo? Chtěl bych používat archivy v Krusaderu tak, aby se mi prostě otevřely bez externího programu, prostě si přímo v Krusaderu vykopírovat soubory z jednoho panelu do druhého. Už mi to tak fungovalo se zipy, ale teď už zase ne, a to ještě chci rar a další archivy. Teď mi takhle funguje .gz . V konfiguráku to není, tak jedině asociovat v Ovládacím centru KDE. Ale jak?! Rar, urar a další pakovače mám samozřejmě nainstalovány.
    Díky za pomoc.

Honza
    Am386 DX 40

Standardní Re: Archivy v Krusaderu

settings -> configure krusader -> archives

tam to nemas??
    nic....

Citace Původně odeslal Miiisa Zobrazit příspěvek
    settings -> configure krusader -> archives

tam to nemas??
    Právě že ne, tam mám všechny typy archivů uvedené se správnou cestou a poznámku "Krusader průhledně pracuje s následujícími typy archivů", ale když klepnu na rar, tak se mi otevře dialog Otevřít pomocí a když klepnu na zip, tak se mi otevře Xarchiver... Už nevím, prohledávat všechny konfiguráky KDE, na to nemám dost sil...

Honza
    Am386 DX 40

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

A neni nahodou ten rar vytvorenej winrarem nejaky verze, kterou tvuj unrar nezna ? Totiz aplikace v Linuxu se pokud vim neorientujou narozdil od tech widlowsich podle pripony, ale predevsim podle hlavicky.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Member Avatar uživatele Gregy
    Věk
    34
    Vliv
    241

Mám ten stejný problém. Tou hlavičkou to nebude protože Ark mi ten archív normálně rozbalí. Prostě ťuknu na .rar archív a místo toho aby se mi otevřel do okna (jako totalcmd) tak mi to otevře Ark a můžu si to rozbalit z něj
    The Cake is a SPY!

Citace Původně odeslal Jezevec Zobrazit příspěvek
    A neni nahodou ten rar vytvorenej winrarem nejaky verze, kterou tvuj unrar nezna ? Totiz aplikace v Linuxu se pokud vim neorientujou narozdil od tech widlowsich podle pripony, ale predevsim podle hlavicky.
    Kolega níže má pravdu, unrar mi to v konzoli krásně otevře, takže v tom by problém být neměl. Navíc (a to mě neskutečně SERE, pardon), mi to už před nějakým časem fungovalo, s rarem, zipem a atd a teď už funguje jenom ten GZ. Prostě jsem tam něco podělal. Na Ábíčku někdo popsal nějaké řešení, ale mně to stejně nefunguje. Ta pitomá asociace...
    http://www.abclinuxu.cz/forum/show/188088

Honza
    Am386 DX 40

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání