Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: OZAKI; Genius 5.1 Home Theater - recenze

Standardní OZAKI; Genius 5.1 Home Theater - recenze

Standardní

Tie ozaki sa mi teda pacia. Kolko stoja v cechach? Na slovensku ich asi nezozeniem.

Standardní

Citace Původně odeslal kju
    Tie ozaki sa mi teda pacia. Kolko stoja v cechach? Na slovensku ich asi nezozeniem.
    CC 3877 s dani czk
    Softcom 3574 s dani czk (e-shop cena)
    edit: Eh myslel sem,ze se ptas na ty geniuse,spatne sem precetl slovo ozaki,ale co chces od dislektika

Standardní

ty ozaki vypadaji vazne skvele, hlavne to lcd na subwooferu, ale nechce se mi verit, ze se da neco takoveho za tak nizkou cenu prodavat. Jak jsou na tom s kvalitou....a hlavne s vydrzi, protoze tam bude urcite neco tamanskeho, co se hned posere

Standardní

Citace Původně odeslal kiwwik
    ty ozaki vypadaji vazne skvele, hlavne to lcd na subwooferu, ale nechce se mi verit, ze se da neco takoveho za tak nizkou cenu prodavat. Jak jsou na tom s kvalitou....a hlavne s vydrzi, protoze tam bude urcite neco tamanskeho, co se hned posere
    No koukam na ne nevypadaji vubec zle.Jedina vytka u geniuse je fakt to dalkovy ovladani,jinak osobne sem se zvukem velmi spokojen,za rok co je mam se nic nezmenilo.

Standardní

no ale me by zajimalo jak ty ozaki hraji a co vydrzi?....nevi to nekdo?

Standardní

NEVI NEKDO JAK HRAJOU TY OZAKI

Standardní

Citace Původně odeslal Asmoo
    Citace Původně odeslal kju
    CC 3877 s dani czk
    Softcom 3574 s dani czk (e-shop cena)
    edit: Eh myslel sem,ze se ptas na ty geniuse,spatne sem precetl slovo ozaki,ale co chces od dislektika
    nejlevneji je maji na alzasoftu
    Pašák erda.

Standardní

do haje.....to vazne nikdo netusi jak ty OZAKI hraji? a jak dlouho vydrzi?

Senior Member
    Vliv
    283

Standardní

Citace Původně odeslal kiwwik
    do haje.....to vazne nikdo netusi jak ty OZAKI hraji? a jak dlouho vydrzi?
    Prečítaj si diskusiu a možno ťa to prejde...
    http://www.pctuning.cz/titulnistrana...D=4530&LayId=4

edit: a prosím ťa zmeň názov threadu na "ŠUM SVISTU - OZAKI", lebo takto je to OT.
    TB 1700+@2060MHz 1,54v (letný režim)JIUHB DLT3C 0308SPMW(10x206)Titan TTC-CU5TB,8RDA vddmoded 1,78v,2x256 TwinMOS PC3200 CL2.5,sync,dual, @412MHz CL2 11-3-2, PowerColor X800Pro VIVO@X800XT PE, 2xHDD Barracuda160GB RAID0, Maxtor20GB 7200rpm, DVD Toshiba SD-M1712, CDRW BTC,Audigy2@A4Pro,Lan 10/100-nejaký shit,Genius 5,1HT,Leadtec WinfastTV2000XP,Enermax350w,iiyamaVMP454, NB AcerTM4400 upgaded 1.26GB RAM, A2ZS Notebook, my BF1942/BF2 name: |bmk|Andrey

Standardní

konečně někdo poradil

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání