NO tak konecne idem vymenit moje pamete a maju Twinmosi aj s cipmi Twinmos aj s cipmi Winbond. Ktore zobrat ?? DIKI
Printable View
NO tak konecne idem vymenit moje pamete a maju Twinmosi aj s cipmi Twinmos aj s cipmi Winbond. Ktore zobrat ?? DIKI
http://www.vr-zone.com/reviews/TwinMOS/PC3700-3200/
tu to mas krasne porovnane...
moja osobna volba - pomer cena vykon...
PC3200 - Winbond CH5
244 MHZ - 2-3-2-5 - 2,9V
235 MHZ - 2-3-2-5 - 2,7V
Ked to ides brat do Libry tak na ne mozes rovno zabudnut.Vcera som bol v Libre tu u nas v Blave a bolo mi zdelene ze to mozem skusit tak za 2 tyzdne
Tak mne v KE zahlasili ze ich budu mat zaciatkom buduceho tyzdna kuaaaa :(
No bol sonm tam vcera okolo 5 a tie kurvy mi chceli predat cl3 za cenu cl2 :evil:
Mne tam volal kamos a ich odpoved bola tiez az za 2 tyzdne. Zohnal som akurat Twinmos s cipmy M-tech.Citace:
Původně odeslal cox
10.6 som v LIBRE kupoval Twinmos DDR 400 a mali len 256Mb moduly s cipmy Hynix CL3
sakra este ze som asi pred dvomi tyzdnami kupil 512MB PC3200 v Libre... :-)
Myslim ze aj teraz zdrazeli od minuleho tyzdna ???
CL3 ?? CO im sibe ?? A kolko ns boli tie pamete ?? Idu aspon na tych 400 ??Citace:
Původně odeslal Chodec
Ja som na druhu pamat cakal asi 5 tyzdnov :evil: dokial sa rozhybali v BA Libre. Takze to fakt nebudu mat tak skoro :evil:
No tak to ziram, co pamat to iny cip :o ???
...ja som v Libre kupil pred mesiacom pamate twinMos a na cipoch bolo: TwinMos TMD7608F8E50D a na nalepke je vytlacene PC3200 CL2,5
... ale na mojej doske idu iba CL2 a casovanie FAST (TURBO alebo ULTRA nejde ani s voltazou 3V :evil: :? )
No kuknite sa do cenniku Libry a uz tam nemaju npisane tie ramky .To asi aby sme sa nemohli stazovat, ze nam tie hnusoby chcu predat cl3 :evil:
ja som tam dnes mailoval a zevraj ich budu mat o tyzden :evil: ale kto vie
A newiete poradit nejaaaake ine dobre pamete v normalnej cene ?? Asi tu na SVK take niesu co ?? Kurnik !! A keby som si obiednal nejake v CC v Prahe myslite ze by mi ich poslali na SVK ??
asi aj poslali, ale urcite by sa ti to neoplatilo...Citace:
Původně odeslal cox
Skus pockat chvilu na tie Twinmosy v Libre.. :|
To by ti urcite poslali ale by si sa nedoplatil.Rataj s cenou min.o 30-40% vyssou.
Tak to si radsej pockam na TwinMosi :idea: :-) :-)
NO tak to vyzera naslednovne :
TwinMos 256 MB, PC3200 400 MHz, DDR DIMM 184 pin 1 540Sk bez DPH
TwinMos 256 MB, PC3200 400 MHz, DDR DIMM 184 pin CL2 1 845 bez DPH
WinBond 256 MB, PC3200 400 MHz, DDR DIMM 184 pin WINBOND 1 720 bez DPH
Ktore zobrat ??
U mna je rozhodovanie na Twinmos DDR400 CL2 a WinBOND DDR400 CL? tak poradte PLS
Asi by som zobral tie Twinmos DDR400 CL2.Aspon mas istotu ze su to cl2 :wink:
Trochu zdrazeli parchanti :eek: :o ;D .
Kua drat, ja niekoho zabijem. Dal som si odlozit pamat Twinmos s cipmy M-tech a dnes som bol po nich. Chlapik mi ich uz zabalil a dal zabalene. Je to kamos, tak som mu veril, ale mi napadlo, ze kamos, nekamos... Rozbalil som ich a kukam, cipy su Hynix a su to CL3. :!: Hned som mu povedal, ze to nie su tie, co mi odlozil a on, ze tamtie uz predal. Tak mu hovorim, ze tak toto nie... Nakoniec sme sa dohodli, ze si ich zoberem a v utorok pridu nove a my ich vymeni. Tvrdil, ze bez doplatku, tak som strasne zvedavy, kolko budem zas doplacat. Je to svinstvo jak svina. :evil: :? .
Hovoril som bacha na Libru.Mas stastie ze ti to aspon vymenia.Len aby ich dostali ako ti slubil.
Ono je to , ze vsetci kupuju jaksi na istotu. Ja som prisiel nakupil , odisiel a som spokojny ;D
No ano lenze si zober to svinstvo ze ti nauctuju o 5kil viac za nieco co nema vobec take parametre ako ti slubuju.A ked uz za to zaplatis tak mas pravo sa aj poriadne nasrat.
mno ja mam v plane v pondelok tam ist kupit Twinmos 512MB DDR400 CL2 tak som zvedavy co mi podstrcia ... riadne si ich veru prezrem ked ich budem preberat :evil: