Otázka je jednoduchá:
Jakou používate myš.
Printable View
Otázka je jednoduchá:
Jakou používate myš.
to je urcite chytak, mam odpovidat? :))
no, urcite odpovez, nakonec vam reknu spravnou odpoved... ;D ;DCitace:
Původně odeslal Glottis
Ted mam docasne Genius Netscroll+ ale jinak Genius WireLess Netscroll...akorat tam mi vydrzi baterky asi tak 3 tydny, kolega v praci ma A4tech bezdrat a ted mu dosly baterky az po 3 mesicich...svinstvo...
Nak
stará dobrá Genius Netscroll PS/2
To som tu jediny kto ma MS IntelliMouse?
nejsi, ja ji mam taky :oops:Citace:
Původně odeslal Rainbow
Teraz Maxxtro optika ( najhorsia mys aku som kedy zazil :evil: urcite si ju nikto nekupujte ani omylom)
Zajtra budem mat Logitex MX500
Takzhe hlasujem uz za Logitex ;)
Vlastním logitech Dual Optical tak som si dovolil zahlasovať pre Logitech - optická 8)
Pozivam Trust 250S - bezdratova, opticka, nabijacia. Som spokojny, reakcie ma ako normalna. Hry idu dobre tiez dobre.
Microsoft optical wirelles Explorer 3.0. Mám ji asi 2 měsíce a stav bateriií ukazuje furt plnej knedlík. ;)
Vote Logitech Dual optical :-)
jak jinak než log. dual logitech je bestCitace:
Původně odeslal Hynchenzo
ja mam taky intellimouse explorer :))
Logitech - Dual Optical. Mam ji zatim jenom asi 2 mesice, ale je super, jak na praci, tak na hry.
Nie si sám, ja ju mám tiež, ale v šuflíku - Genius NetScroll Optical rulezzz ;D 8)Citace:
To som tu jediny kto ma MS IntelliMouse?
Dexxu optical bezdrátovku.Nemám s ní problémy.
Microsoft Wheel mouse optical === absolutní spokojenost
Genius NetScroll Optical :) Ale asi časem přejdu na Logitech... ;)
Teda jak tak zatim koukam, tak Logitech konkurenci docela drti...
Hlasoval sem pro Genius opticu, ale na vánoce budu mít Logitech MX500 8)
yes.... 8)Citace:
Původně odeslal fabsa
Copak tady nikdo nemá kuličkovku Genius Newscroll ? Já teda alespoň kroěm sebe nikoho jinýho neznam, kdo ji má a Genius ji z mě neznámých důvodů už nevyrábí. Přitom je podle mě daleko lepší než Netscroll. ???
Mám Geniusku Netscroll, ale teď už jen jako zálohu, kdyby nešly dobýt baterky u Dexxy (chudák Geniuska přišla u zajišťovacího krytu u kuličky o jeden zobáček, když jsem s ní vzteky praštil u Diabla, ale stále funguje dobře :wink: )
Microsoft Wireless ItelliMouse Explorer