Abit NF7-S nebo Epox 8RDA3+
Vím, že to tady bylo hodněkrát řečeno, ale já vážně přemýšlím o
upgradu na některou s výše uvedených desek. Jde o to, že mám MSI K7T 266 Pro2-A a sem sní max spokojenej, ale chci přejít na novější desku
kvůli dalšímu rozšiřování někdy v budoucnu. Takže se vás jako zkušenějších ptám, která je lepší. Nejde ani tak o overclocking spíš o
stabilitu a rychlost + vybavení. A ještě jedna věc jak dobrá je zvukárna
u toho Abita, dá se srovnávat s Creative sound blaster live 5.1 digital?
A prosím o vysvětlení včem je rozdílná revize 2.0 u Abita.
Předem moc děkuji a omlouvám se za pravopisné chyby. :-)
Re: Abit NF7-S nebo Epox 8RDA3+
Citace:
Původně odeslal PredatorX
Vím, že to tady bylo hodněkrát řečeno, ale já vážně přemýšlím o
upgradu na některou s výše uvedených desek. Jde o to, že mám MSI K7T 266 Pro2-A a sem sní max spokojenej, ale chci přejít na novější desku
kvůli dalšímu rozšiřování někdy v budoucnu. Takže se vás jako zkušenějších ptám, která je lepší. Nejde ani tak o overclocking spíš o
stabilitu a rychlost + vybavení. A ještě jedna věc jak dobrá je zvukárna
u toho Abita, dá se srovnávat s Creative sound blaster live 5.1 digital?
A prosím o vysvětlení včem je rozdílná revize 2.0 u Abita.
Předem moc děkuji a omlouvám se za pravopisné chyby. :-)
Epox 8RDA3+ nemá tak dobrou zvukárnu jako Abit,Abit má Soundstorm a hraje lépe než SB 5.1,takže co se týče zvuku tak tady vítězí Abit.
Co se týče stability,tak je lepší zase Abit,protože má rovnou pasiv s větráčkem na čipsetu,u Epoxe je jenom pasiv a dost peče.
Rychlostně jsou na tom stejně,co se týče vybavení tak je to taky podobné s tím že teda Abit má dva kulaté IDE ATA kabely .. u Abitu je možnost zapojit klasický IDE HDD přes SATA redukci SERILLEL,ale moc využití to nemá,snad jenom že je lepší přístupový čas při čtení a zápisu dat.Revize 2.0 přináší akorát oficiální podporu pro FSB 200 (Nforce2 Ultra).. má novější revizi čipsetu,je plně kompatibilní s Barton procesory.Epox má tu samou revizi čipsetu. Pokud chceš stabilitu,jdi do toho Abita,Epox bývá někdy náladový co se týče pamětí.