Co kdybych přilepil chladič oboustranou lepící páskou?
Sekunďákem to lepit nebudu, co když to budu reklamovat.
Printable View
Co kdybych přilepil chladič oboustranou lepící páskou?
Sekunďákem to lepit nebudu, co když to budu reklamovat.
A co takhle dvouslozkovej Epoxid ? Ten dolu dostanes...Citace:
Původně odeslal Špeta Marek
BTW: Mame stejny prijmeni, jsem taky Špeta. :-)
Epoxy tam majú diery, takže keď chceš silou mocou udržať záruku, použi sťahovacie pásky na káble. Mne sa to osvedčilo na 100%.
Ma Abit NF7S po odstraneni chladice chipsetu taky diry na desce? Rad bych tam dal vodnika.
Ma -Citace:
Původně odeslal ironfist
http://www.vr-zone.com/reviews/ABIT/NF7-S/4.jpg
Pripadne ABIT NF7-S nForce2 Review
abity na SB diry nemaj :-( jaky presne to dvouslozkovi lepidlo? a jak dobre to de pak dolu?
Hele moc se s tim neserte. Ja koupil Zalmana a na SB jsem ho prilepil tim previtem co k tomu dodali. Na co vymejslet nejaky ptakoviny :)
a neni ten zalman moc velkej na ten SB?
Ved to je chladic presne na to urceny.Citace:
Původně odeslal oiler
ja myslel ze je na northbridge :?:
myslime ten samej ZM-NB32J, ketrej je na north... ?
http://www.tntrade.cz/shop/uploaded_...ky/nb32jb1.JPG
Přesně tak, já ho mám na SB i NB a fakt suprovej :wink:
Na SB je jako delanej. Na nepretaktrovanej NB taky,
mozna i na oc nb kdyz tam epoxari davaj taky pasiv a jede to i ocCitace:
Původně odeslal Octopuss
no ja sem prave premejslel ze bych odlehcil svemu vodnikovi a dal na NB jen tenhle pasiv, ale zas se trosku bojim ze se to bude pak prehrejvat (FSB nejmin 210)
OK tak tam na toho SB prdnu tenhle pasiv, ale mate nekdo predstavu kde to levne v Praze koupit? Znam jen TNTrade a to je dobirka, takze ve finale cena nic moc
TNT je fajn. Domluv se jeste s nekym a postovny bude pro kazdyho asi 70Kc, to je v poho.
All computers, Praha Smichov 309,-KčCitace:
Původně odeslal oiler
nebo softcom
ja mam na NB ten povodny chladic na 208FSB... :-)Citace:
Původně odeslal oiler
diky za info - ten NB mozna vyzkousim a reknu vam pak :wink:
No ja nic nelepil. Koupil sem za kilo chladic i s vetrackem, kterej presne pasne do der na nasi desce. :wink:Citace:
Původně odeslal Špeta Marek
Tak to by se mi taky hodilo co to bylo za chladič?Citace:
Původně odeslal daga
No vidim ze si tu skoro setci mylia SB a NB !! SB je juzny mostik ktory je nedaloko AGP/PCI slotov a NB je samozrejme cipset a to len tak pre info.
Ja som na SB dal taky maly pasivak s jemnym rebrovanim a prilepil som ho lepidlom PatexSuperfix (taka biela sracka) ktory som dal na rohy a vsade inde som dal Pastu. Ten patex sa krasne dava dole z kazdeho povrchu takze neni problem. A na NB mam zatial def. chladic a na 220FSB im to chladi kraasne.
No jo a držíto dobře? A jak to jde pak dolu i ten epoxid nemůže jít přece dobře dolů při reklamaci. Čím ho chcete sundat?Citace:
Původně odeslal cox