Mám w plánu koupit o prázdninách nějakej lepší černej case, páč si to celý dáwám do černý.
Uvažuju oi takowym pěknym tichym černym myslim od Roply.
Nemá ho tady někdo?
Printable View
Mám w plánu koupit o prázdninách nějakej lepší černej case, páč si to celý dáwám do černý.
Uvažuju oi takowym pěknym tichym černym myslim od Roply.
Nemá ho tady někdo?
jedine casetek 1018
http://www.hardwareecke.de/artikel/a...hp?article=104
Du do tohodle: http://www.ropla.com/product.asp?pid=187&s=1
To se mi fakt líbí :lol:
Peknej. 8-) Vypada jako skoro jako gMONO.Citace:
Původně odeslal kecinzer
EDIT: To je gMONO. http://www.cybex.cz/Produkt.asp?Type...t=NON-20900328
No taky to je přesně wona, jenže bez toho ultrasilent zdroje co s nim dodáwá ROPLA a pro to jí taky chci :wink:Citace:
Původně odeslal Dejvak
lol tvá čestina je fakt vybraná :eek: Mám taky černej case. Černá je minim. 100x lepší než nějaké zažloutlé sračky :smoke:
Jaká čeština prosim tě?Citace:
Původně odeslal Unz
aha sorry to není čeština :roll: Ale zajmavý že sem tomu i rozumněl. Spíš to bude polština s trapným W :roll: :?
A co koupit gMONO zvlast a 300W fortrona se 120mm fanem (taky hodne tichej) zvlast? Kolik vubec stoji ta Ropla?Citace:
Původně odeslal kecinzer
No baj woko asi 2500.Citace:
Původně odeslal Dejvak
to bych chtel videt jakej ultrasilent zdroj tam davaji :)
spis slyset ;D :wink:Citace:
Původně odeslal DeeKay
No tak tichej, že když to zaneš jen s tim zdrojem, tak prostě nic neslyšíš.Citace:
Původně odeslal DeeKay
ultraslyset zdroj? :lol:
honzAK: slint / casetek / :o :drool:
2Kecinzer: Myslim, ze cesky se pise shorelo. :wink:
...viz tvoje signatura
Já o tom wim, ale nepotrpim si na dodržowání prawopisu českýho :wink:Citace:
Původně odeslal BDs
Tyhle všechny skříně jsou sračky. Pokud chceš opravdovou kvalitku, prostor, možnost dobrýho tunění, tak kup Chieftec Matrix v Czech Computeru. Jsou paráda. Ty skříně Ropla taky nejsou špatný, ale nelíbí se mi ten vnitřek. Pokud kvalitní case, tak určitě nějakýho Chiefteca.
Opět zarytej čífan :roll: Bože to nechápeš že se prostě někomu Chief nelíbí ??? Jakoby by neexistovaly jiné skříně :? :smoke:Citace:
Původně odeslal sybolinek
jj slint pristi nedeli taky na nej budu slintat....Citace:
Původně odeslal Marty
no ja furt přemyslim jesli mam koupit
Casetek 1019 je to v hliniku vaha 7Kg :smoke:
jediny co mi vadilo na Chief a 1018 byla vaha 15Kg je moc nebo chief 12 to se jakž takž da
ted stojim pred otazkou jesli se vyplati menit chiefa za caseteka v hliniku :-o
vaha je to posledni co mi na ty bedne vadi ten hlinik je o 1500kc drazssi nez 1018 a to uz by bylo za bednu moc dat 4200kc za bednu bez zdroje....1018rulezzCitace:
Původně odeslal fabsa
Mimochodem gMono nejenze lepe vypada, ale i plechy jsou daleko lepe zpracovany nez u Chiefteca...lol to bude flamewar :lol:Citace:
Původně odeslal sybolinek
Kazdemu se preci muze libit neco jineho a gMono i Chieftec rekneme si to na rovinu, jsou spise skrinky nizsi stredni tridy, ze ;D
Mne sa nepaci jeho vonkajsi design. Ten plech nefarbeny je tam taky na mna moc rusivy oproti ciernej farbe na zvysku case-u... :roll:Citace:
Původně odeslal honzAK
Ja osobne som teraz chcel kupovat od 3R model Air, ale nasiel som v raichu midi chiefa za 2400SKK s DPH co je fasa ceno podla mna, tak ho beriem. Podla mna lepsi kauf ako 3R. Uvidime.
neřknu-li Lian-Li ;DCitace:
Původně odeslal simhap
Mno ted zase budu urcite narcen z chieftecarstvi, ale neni to pravda, Gmono podle me vypada cool, ale domu se mi vic hodi chieftec nehlede na to ze je vetsi.Citace:
Původně odeslal simhap
Co se ale tyka zpracovani - gmono ma oproti ostatnim kejsum velmi dobry plechy, ale na chieftec to opravdu nema a co se tyka pocnic tak tam uz vubec ne. Ale pokud zase srovname cenu Gmona a chieftecu tak se neni cemu divit.