Mam moznost vymeni 1700+juihb DLT3C za Barton 2500+ bez doplatku!!! Oplati sa to??
Dik :-)
Printable View
Mam moznost vymeni 1700+juihb DLT3C za Barton 2500+ bez doplatku!!! Oplati sa to??
Dik :-)
To snad ani není o čem uvažovat. Jak jsi k takové nabídce přišel??
Bez doplatku... sem s tim to bych bral :o)... pokud ho nechces vymenit, tak ja ho vymenim :lol:
Kamos sklada komp a je mu jedno ci tam bude mat bartona alebo taktovane 1700+ ;D ;D
Ja ho chci taky....
No ja neviem ale ponuka je to naozaj take ze nie je o com uvazovat...hlavne nech on vie co robi :).
samozrejme, sup tam s Bartonem ;D
;D ved preto sa pitam :D lebo mi povedal ze ak xcem tak je moj... jemu je to jedno 8-)
Nevahej a ber dokud dava... uz si ho tam mel mit 8-)
ARiES: ...mas dobrych kamosov :o
No rychlostně ve hrách tě to přijde nastejno,hlavně když ten barton nepůjde tak vysoko jak by mohla jít ta XP1700+,takže je jedno,jestli si necháš tu 1700+ nebo né :)
to bych bral hned,vykon postacujici i bez OC ;D a nejakej ten MHz navic urcite pujde ,i kdyz ne o tolik % jako 1700+
do toho bych skocil po hlave! :lol:
A taky ho casem prodas draz a lepe nez tu 1700+ :wink:
Asi ten Tvoj kamoš padol na hlavu... Kúpi Bartona a potom ho nechce... :wink:
Ja by som to bral všetkými desiatimi...
Aj z toho Bartona minimálne nejakých 2700+ - 2800+ dostaneš... Asi...
Keď máš čas, tak ich porovnaj a uvidíš... Možno zistíš, že tá 1700+ má omnoho väčší výkon, tak si ju necháš... :idea:
Takovou nabidku by bral asi kazdy, kdyby to chtel nekdy udelat znovu, tak se hlasim :lol:
jasne za sa to oplati, to by bral krazdy, takze nevahaj a ber ;D
NO ja by som to asi spravil nasledovne (noflame pls) :
Vymenil by som ten moj 1700+ za jeho Barton 2500+
Okamzite by som sa zbavil Bartona a opet by som si kupil nejaky ten 1700+ a ktomu by som mal maly zarobok :D :D :D pouvazuj nad tym :D :wink: :idea: :idea: :idea:
hehe takze uz je v doske ;D ... len som nemal cas testovat co je lepsie :? ale cez veek sa k tomu dostanem a ak nebudem spokojny tak ho predam a kupim zase 1700+ ;D .
A ten kamos nepadol na hlavu ale ma doma Intel 3GHz a tento komp mu foter kupil ako zalozny... Takze preto mu je jedno ci tam ma Barton alebo nieco ine :roll: a mne to vyhovuje ;D
Hmm ten kamos musi mat pekne bohateho fotrika ked ma doma P3GHz a kupuje mu zalozny komp :wink: :oCitace:
Původně odeslal ARiES
2ARiES: v pondelok sa ozvi ako si dopadol s taktenim toho Bartona :wink:
2 ARiES: No keď má toľko prachov na záložný komp, tak asi fakt nevie čo s nimi, ale to, že je padnutý na hlavu je teraz jasné... To Ti mohol dať rovno bubáky a nemusel si čachrovať s procesormi... :?:
Mozno ma ocinko nejaku firmu,kde na nejakej tisicke nezalezi, ak na tom seriozne pracuje, napr. grafika a tak,tak zalozny comp neni az taka blbost, ja by som v praci bral aj 2 zalozne kusy....niekedy clovek netusi co sa moze stat a ked sa biznis robi na PC strata z prestoja moze byt vacsia ako nejake zalozne PCcko,suhlasite? :wink:
No to je kauf. Hned bych to bral. BTW - mozna ten tvuj kamos casem zjisti, ze se mu na tom zaloznim compu s XP1700+ dela lip a stane se compem NUMERO UNO. ;D
Presne ako pise Lipkajz: treba mu ten zalozny komp lebo ten co mal predtym bola 1GHz sunka a keby mu nahodou vypadol ten 3GHz mal by riadne straty...
A k takteniu som sa nedostal, lebo som cely veek behal po Tatrax ;D
Takze snad dnes alebo zajtra :P
Co se to na tom svete deje? :wink:
Si umis vybrat kamarady! ;D