Takze zajtra testujem tento procak ...som zvedavy ako pojde...len ze budem mat dufam tentokrat stastie a s V7+ ho poriadne potrapim. Ak uz niekto mal nech napise ci OK ?
Printable View
Takze zajtra testujem tento procak ...som zvedavy ako pojde...len ze budem mat dufam tentokrat stastie a s V7+ ho poriadne potrapim. Ak uz niekto mal nech napise ci OK ?
Ja len sa chcem opytat ci v imperiu maju nejake dobre DLT3C, popripade tento mas odkial.
DIK.
prave z IMperka este tam maju 1-2ks
No asi nikdo nema taky novy procak (myslim tyzden vyroby). Tak ho testni a uvidime co to je zac.
JJ zajtra vecer bude v mojej izbe opekačka ;D a nahodim to hoci aj po polnoci :).
Nezabudni si kúpiť slaninu a špekačky aby si mal čo opekať a potom sa pochvál aké to bolo ;D
Na Hlavnej v KE v jednej ( a jedinej predajni) na pc komponenty maju 1700 DLT3C XPMW (14.05.03). Kto ma zaujem, nech si pon ide. 8-)
Tyzden vyroby, farbau jadra, alebo posledne stvorcislie nievies ??Citace:
Původně odeslal Toxic
Neviem nic...zatial a sakra neze to tam rozoberete ;D
to by bylo asi zajímavé natočit....takový nájezd na obchod spojený s rabováním neuspokojenými overclockery ;D
Az tak podrobne som ho neskumal. Akurat som ho skusal v mojej masine, ci mi neblbne nahodou moj (v suvislosti s mojou pamatou).
2COX: Neviem ako ty, ale ja mam zly pocit z nalepiek. Ked do stvrtka nedojdu prachy, tak ich asi nebudeme mat. Ak nevybavis, ze da vyrobit aj nase kusy. V piatok to ide dat vyrobit,
GABO: tak co jak si ho potrapil jak to s tim procesorem vypada?
2Gabo:Jak to vypada a doufam ze jsi ho trochu potrapil ;D
Pockajte - idem pre neho az okolo 5 poobede...domov pridem okolo 7 - okolo 7.30 je v kompe. O 9.00 vecer by som mal mat prve zakladne vysledky :)...zatial tolko...idem workovat.
Viac ako mala OC 1700+ka DLT3C z tejto 1800+ asi nedostaneš, ale aj tak by ma zaujímalo, ako to dopadlo... :wink:
Idem volat aby mi tam nejaky odlozili zatiiim cafff ;D .......
2GABO : mas stejnou serii jako ja, takze pocitej +/- 2400 Mhz, snad trefis dobrej kus. Ja jsem max. spokojeny.
Necakaj od neho vela chlapci s Libry ho testovali a nehyrili nadsenim.Citace:
Původně odeslal GABO
Takze teraz som dotestoval uff:
CPU ako v popise + nahodil som pamete CORSAIR
CORSAIR XMS 3200/256MB/400MHz/2226-T1/XMS3205 v1.1 0311620/ CMX356A-3200LL
Toto je popis pameti - zalozil som 2x256 MB moduly ;D čečané pamäte (ale veľmi drahé :evil: ).
NA Výber boli 3 rovnake CPU - presne rovnake cisla - akurat jedno JADRO malo uplne BIELY nadych oproti svetlu (tie dva fialove)..zobral som ten (ale aj tak neverim ze biela=extra pretakt)
Chladenie TT V7+ vylapovaný + biela pasta AC
Takže ihned som nahodil bez zvysenia voltaze na 2200 Mhz a kupodivu no problemo. Na 2300 MHz islo stabilne 1,65V. Na 2400 Mhz som musel uz dat 1,7V ale testy presli vratane PCMARKU2002, Super-PI (Prime som skusal len polhodku ale nespadlo).
Najvyssie som sa zatial dostal na 2412 MHz pri 1,75V. Na danej frekvencii momentalne pisem takze to vyzera dost dobre.
Par obrazkov...potom nahodim komplet detialnu recenziu:
http://www.pretaktovanie.sk/00/Wcpuid2412.png
http://www.pretaktovanie.sk/00/Teplota2412.png
http://www.pretaktovanie.sk/00/SandraMEM2400.png
http://www.pretaktovanie.sk/00/PcMark24002002.png
Teplota je uplne ale uplne ina ako na tom XP1700+ DLT3C nepodarku co som mal predtym - teraz je pri zatazeni okolo 58C (-8 az 12C lebo doska zle ukazuje) , pricom predtym na tej XP1700+ DLT3C som mal cez 70..
Idem pisat tu recenziu, ale som spokojny... :wink:
Vysledok je to pekny. Nechas si ho??? Buzirky ako?? :wink:
Pekne pekne, myslim, ze by som este vymenil svoje DUT3C JUIHB za taketo nieco. Dufam, ze sa postasti tak ako Tebe. Inak gratulujem :wink:
2Gabo: ...konecne sa Ti postastilo dostat SUPER kusok, fakt pekny vysledok :wink:
2 Gabo:
Teraz to u vyzera lepsie ...
Tie Twinx mas odkial ? a zakolko ?
Idem jednoznacne do nich - len sa mi nechce cakat na dodavku z USA :-(
2GABO: pěkný výsledek. budeš to testovat v Prime95 ?
dobrej kousek a fakt dobrej vysledek jestli to pujde jeste vejs tak ho nech zahoret a pak nahoru s nim ;D