Jenom takovej dotázaček.
...Když má někdo přetaktlej comp a není to zrovna optimálně vyladěný(wokna frčí, prime95 padá) a přesto počítá UD, posílaj se špatný výsledky, na tom strašně záleží, ne? ???
...Btw. už nejsem proti vám :D
Printable View
Jenom takovej dotázaček.
...Když má někdo přetaktlej comp a není to zrovna optimálně vyladěný(wokna frčí, prime95 padá) a přesto počítá UD, posílaj se špatný výsledky, na tom strašně záleží, ne? ???
...Btw. už nejsem proti vám :D
UD co vim tak tu urcitou unitu nechava spocitat vic lidi a pak porovnava vysledky - tak zjisti ze kdyz bude vetsina z nich stejna tak to je dobrej vysledek :)
hm a co ked to necha spocitat iba takym co maju chybove kompy ? :) ale nie joke, to by kazdy hodil iny result .. z inou chybou :)Citace:
Původně odeslal Maxik
MadCap
to nevim, ale predpokladam ze pokad budou mit kazdej vysledek jinej tak to nechaj spocitat znova, nevim. Az budu mit chvili casu tak pohledam.
Uvědom me si ty fatální následky, vždyt by kvůli naší honbě za co největším číslem před GHz mohli umírat lidi :-o
nemej strach, tady jde o hledani urcitejch zavislosti mezi proteinama atd, jakmile zavislost nekdo jande, nebo je podezreni tak to storpocentne jeste overuji v nakym svym stredisku, urcite nebudou brat to co vzejde z UD jako stopro vysledekCitace:
Původně odeslal Arteee
1) Co sem cet, tak todle je neco jak pise Dee, mezi lidma se jenom vyhledaj cesty, ktery nevedou k reseni a nejake nadejne smery se predaji jejich superpocitacum.
2) Nezapominejte, ze vetsina lidi zapojenych v projektu kompy pretaktovany nema, takze moznost vraceni spatnejch resultu je miziva.
Takze zadny strachy a jedeme dal :smoke: :lol: !
uff :-)
No právě většina lídí je over nemá, právě aby jsem nějak špatně neuvedli :wink:
ja mam komp pretocenej, sice ne moc (kvuli tichu) ale nikdy bych nenatocil komp na ukor stability (nebo hluku) :wink:
jak uz psal maxicek, tak kazda unita se necha spocitat nekolikrat a pak se navzajem porovnavaj, kdyz nekterej vysledek nebude souhlasit tak se to necha spocitat jeste vickrat dokud nebude treba 5 stejnejch vysledku. takze zadnej strach :-)
Pokud nekdo odesle "vadnou" unitu, tak se nic nedeje. V zadnem pripade vysledky naseho snazeni nejdou ihned do tovarny na leky :lol: .
Nadejne vysledky (nizka vazebni energie), ktere z naseho snazeni vypadnou, jsou prepocitany opravdu ve stredisku laboratori, ktere vysledky projede po svem (maji odlisny SW, mnohem rychlejsi). A to jeste stale neni cesta do tovarny. Jakmile se najdou "zajimave slouceniny", stejne se provedou normalni laboratorni testy a vysledek v podobe leku by mohl byt v distribuci cca za 5 let.
Takze my jsem jen predvoj (hruba vypocetni sila), ktery provadi porovnani vazebni energie velikeho mnozstvi chemickych sloucenin na jednotlive proteiny a vysledky vracime v podobe hitu. Cim nizsi ta energie je, tim je vetsi nadeje, ze tudy vede cesta k leku. Ale informace o energeticke urovni (kvalite hitu) neni pri nasem zpracovani znama. I davka s nulovymi hity je vsak dobra - proste rika, ze tudy cesta nevede a to je take pozitivni vysledek.
Nikdy nebude zverejnena informace, ze z device c. blabla ucastnika projektu UD cislo blablabla nasel lek na rakovinu (ta davka je zpracovana na vice pocitacich a je to podle mne stejne jen ukazani cesty, ktera mozna povede k cili).
Presto si myslim, ze stoji za to byt i nadale u toho (tento svuj nazor vsak nikomu nevnucuji). Existuje mnoho podobnych projektu a kdo chce svuj volny cas procesoru dat k dispozici vyzkumu cehokoli, ten si svuj projekt, ktery mu bude vyhovovat, najde. Kdo si mysli, ze to je hloupost, tak stejne nikdy nespusti setup dane aplikace.
Hezky recenoCitace:
Původně odeslal X KoS
takový pojmenování se mi líbí :wink: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal X KoS
:oops: :eek: tak to ste mě dostali ja myslel že se nemuže odeslat špatně vypočtená WU :oops: :-)
ono akosi nejde zistit ze je zle spocitana .. preto sa posiela viacerim ludom kvoli overeniu ...
MadCap
já sem myslel že když je PC unstable tak to spadne a néé že to dělá chyby ve výpočtech to se mi zdá divný¨,ale nevim :wink:
no to zalezi od toho ake su tie chyby tragicke ..
MadCap
mne to pri prime unstable padalo aj v UD. spocitalo asi 2% a zase islo od 0.
kdyz nataktuju na ukor stability tak mi to tu unitu v prubehu zavre a zrusi/vymaze a pocita dalsi
to se mi stalo kdyz sem presel na vzduch tak mi to kurvilo unity jako na bezicim pasu a pak sem zvedl voltage a uz to bylo okaCitace:
Původně odeslal LookAS
jo tak ja ted sem vysmatez az to boli 222,7 FSB x 10 =2227MHZ :lol: ;D :D 2V :oops: njn DUT3C tet to teda frci WU to spocita za 5h/5h a 30 min -+ MOJE STAT: proc 208
mem. 134
stor. 196
network 35 :evil:
celkem 137 :wink:
Hmm, muj barton na 2200 Mhz (11x200) 1.7 V dostal 218, to asi dělá ta cache ;DCitace:
Původně odeslal D@DIK
tak ja sem od ty doby co sem to sem napsal uz i 214 i vic i 218
jenze ted kdyz mam vyreklamovanou desku ,tak max FSB je 215
:evil: :? L12 will be (maybe)
Citace:
Původně odeslal D@DIK
Jakym zpusobem nebo kde zjistit ty statistiky ? rad bych je provnal
Zjistis to primo v UD klientovi. Okynko Device information a tam si postupne proklikej jednotlivy polozky (processor, memory, storage a network)