Chci se jen zeptat jestli staci nejdriv zadelat ty diry nevodivim lakem a pak pretrit vcechny mustky L1, nebo musim vzdyky po parech??? jak sou ty dva kontakty nad sebou?
Printable View
Chci se jen zeptat jestli staci nejdriv zadelat ty diry nevodivim lakem a pak pretrit vcechny mustky L1, nebo musim vzdyky po parech??? jak sou ty dva kontakty nad sebou?
Rozhodne nespojovat navzajem - to by pak bylo prece moc jednoduchy ne :wink: ?
Presne tak
Najprv Zalakuj tie diery ale daj si bacha aby si nezalakoval aj tie kontakty :wink:
potom zalakuj, spoj (ale uz vodivym lakom) tie kontakty, tak aby sa tia vedla seba nespojili
muzes klidne udelat to stejne jako ja vystrihnout si kousek samolepky vlozit jej mezi mustky tak aby ti je ta samolepka neprekryvala a mustky spojit pomoci vodiveho laku.Citace:
Původně odeslal Koutas
PS:nejlepsi samolepky jsou stitky na dopisy ;D
To riddle: To neni vubec spatnej napad!! :wink:
Koutas pri nahodne reklamaci lak i samolepku sundas lihem a nikde nic nejde poznat ze si takovou upravu vubec mel udelanou. :wink:
Koutas:
To prelepeni pomoci samolepky ti vrele doporucuji, nikdy nevis, co se muze stat a prijit o zaruku kvuli odemykani je docela risk.
Jinak odemYkani se pise s tvrdym... 8-)
Zilla welcom!!!! ;D 8-) :-D
A co říkáte na vteřinový lepidlo, zalít tím tu díru po lejzru?
Jinak jakej nevodivej lak doporučujete (a jakej vodivej ;D) Taky se chzstám odemykat... :)
to vterinove lepidlo bych ti nedoporucil pokud hodlas nekdy reklamovat CPU (mozna) 8-)Citace:
Původně odeslal Marty
Jinak lak ten ti doporucim jedine Ritelook SL69 stim to jde na 100%
K tomu laku: japouzivam lak na musky...na baze toluenu...je dobry pretoze v podstate po zaschnuti ide pekne odstranit..zoberiem pinzetu a pekne ho stiahnem dole..bez problemov. Teda vodivy lak zotriem liehom , ten na zakrytie zlupnem s pinzetou a nevidno nic...da sa to zreklamovat ;)
Mohu potvrdit, ze Ritelook SL69 je vyborna vodiva barva.Diky ni se mi podarilo opravit display na autoradiu Blaupunkt RCR45.Prerusila se mi takova ta tenka folie s mnoha vodici, ktera spojuje PCB se sklenenym displayem.A display je zase jako novy. ;DCitace:
Původně odeslal riddle
jinak objednat si ho muzes z http://www.hfmarket.cz/cesky/nsl69.htm
HEhe ja vedel ze to napisu blbe odemYkat ;D ale to se stava ;)
Takze zitra se asi pokusim odemknout Xpcko. Na dirky pouziju pruhlednej lak na nehty a na spojeni mustku mi dal kamos jakejsi, ale staci mi to videt a vuubec mu neverim, je to jak voda a na dne jsou castecky, asi na bazi toluenu!(blbec odlepil nalepku co je to zac) Uvidim jestli tam bude drzet!
Hmm tak ten lak bude asi EL2 - to se na to muzes rovnou vyprdnout :wink:Citace:
Původně odeslal Koutas
Odemykali sme s tim dvakrat dorfovo XPcko a dycky to vydrzelo tak dva dny :-/
S vysokou teplotou to asi nak ztrtilo ucinnost.
Mam podobny zkusenosti s EL2. Vodemknout se to podarilo asi az na popaty, a jelo to maximalne 3 dny, pak to zaclo delat haluze (vynechavat nektere nasobice)
Tak na to teda kaslu, to je na prrrrd musim koupit nejakej lak! Akorat se mi neche za to moc davat, co s nim pak budu delat :)
Chtěl se se zde zeptat ? Mam procak Athlon 1300 (100MHz), který mi uz při FSB 110 spadne tak ze musim vytahnout snuru ze zdroje nekdy i u 108 no ale to na co se chcy zeptat jsou na nem spojene vsechny L1 mustky ale kdyz dam v biosu nasobic na 14 tak se to vubec nerozjede !
Cislo na procaku je : A1300AMS3B
Diky za Vase rady !
Napis sem radek pod tim radkem co si sem napsal. Jestli ti nejde pretaktit na vic MHz i gdyz zvedas voltaz, tak aspon sniz nasobic a zvys fsb (napr z 13x100 na 10x133 - pokud pujde i vyssi fsb, tim lip)
mouzna ti to nestihaji pameti.Co mas za mainboard?Citace:
Původně odeslal Marlo
Myslím že v pamětech to nebude. řekl bych že bude mít 133ky...
Jo mam 133 dnes sem vyhodil tu jednu 64 ale pada mi to porad !
Ten druhej radek na procaku je :
AXIA0110FPCW a treti Y6126930298
jinak nasobic tam mam 13x a beha mi to na 100 jelikoz mam tu K7T Pro2-A ale ne to Turbo tkze mi tam nejde tech 133 ! max mam 132 ale jak teda sundat ten nasobic ?
A Taky to dam na 110 DMark projedu 4x a vpohode pak dam Autodekci u hry Operation Flashpoint a normalne se to kousne ze to musim vytahnout ze site ati nejde Restart ! A to sem si kvuli chlazeni a zdroji ted poridil novou case Eurocase 5410 300W zdroj a stejne to porad pada :-(
Nevim co s tim ?
Pls zkuste jeste poradit ? A jak odemknout ten procak ? kdyz mam ty mustky spojeny (original) a nejde to v biosu zvednout !
co mas za verzi biosu?Vyzkousej ten procesor v jine desce jestli jsou ty mustky spojeny dobre, protoze to je jedine mozne logicke vysvetleni proc ti to nefunguje 8-)Citace:
Původně odeslal Marlo
Bohužel možnost vyzkoušení v jiné desce nemám :-( Novou desku Epoxe 8K5A si budu pořizovat až po vánocích :-) Ale Já bych ani nepotřeboval měnit násobič jen by mi stačilo vědět proč mi to pada a tak ze se to neda ani restartnout a je potřeba vytahnout šnůru :-o
To mi u toho Durona 1200 před tim nedělalo ten šel na FSB 112 to hodilo restart ale při 110 to běželo stabilně !
Fakt nevím že by to ten procák víc jak na 106 FSB nešel ?? :-(
nemas tam na tom CPU moc vysolou voltaz?Ten Athlon to je ThunderBird nbo Duron?