dela nejaka firma medeny pasiv na chipset?
Printable View
dela nejaka firma medeny pasiv na chipset?
netusim, ale velmi dobre su zalmany. daju sa relativne dobre zohnat a mas k nim spustu prislusenstva. a chladia vraj suprovo.
Ja mam Zalmana viz podpis.Je ale z hliniku potazeny tenkou vrstvou Cu.Dostanes k tomu i pastu a dvouslozkove lepidlo,a sroubky a nastavce ne vsemozne uchyceni k desce.
POTAZENEJ MEDI??? To bude barva! KDe ses to docetl?
Tiez som sa divil :D NO co ja viem tak je to farba (taka orandzova) a myslim ze sa robi aj v inich farbach !!Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
No já bych teda neřek že je potaženej mědí, podle mně je to eloxovaný (chemické barvení). Taky jsem si ho teď koupil, hezky mi srazil teplotu na chipsetu :) před tím jsem se o ten epoxáckej pasivek vždycky spálil a teď je jen teplej :)
kdes to sehnal a za kolik?? ja wim ze je akorat na TnTrade....Citace:
Původně odeslal ITpozemstan
Softcom www.computershop.cz za 300 student cena.Citace:
Původně odeslal Killer[SH
tam maj jen ZALMAN ZM-NB32 ne ZALMAN ZM-NB32JCitace:
Původně odeslal Marty
Ten Zalman nie je potiahnuty medou...tusim okrem Zalmana mal Titan medeny chladic..ale s fanom a to je o nicom. Najlepsi je proste ten Zalman o tom nie je pochyb (samozrejme z pasivnych moznosti)-
A jakej v nich je rozdíl? J je měď? Nicméně i tak mi ten neJ vyhovuje. Pasivně chladí stejně AL líp než CU.Citace:
Původně odeslal LeXa
ZALMAN ZM-NB32
ZALMAN ZM-NB32J
oba jsou hlinikovy
muzu doporucit uz se mi za chvili taky bude lepit na chipset a ochlazovat ho jen si pro nej doje od pavilse za peknych 1G tj. 250kc
tiez som objednal ZALMAN ZM-NB32J dufam ze bude dobry,lebo moje NB sa asi roztopi :o ;D
ps:co myslite bol by dobry aj na grafiku ??? ;D
podle toho na jakou.... na tu tvoji by asi stacil... na naky Ti bych tomu moc neveril!! :roll:
glassmann ho ma na grafice ale nevim na jaky mozna na radeonu...Citace:
Původně odeslal mitchi
Má daytonu 9100 ... a nevím nevím jestli se hodí na grafiku.
Prave nad nim tiez uvazujem.Ako chladi Epoxacke NB? Ja som tam mal a stale mam origos chladic ale ten mi trocha ofukoval Titan z procika, ktory uz ale nemam takze som zistil, ze zacal sa hriat hlinik ako svina. Ide to na 200fsb 1,9V :roll: Uchladi to s prehladom ten Zallman? Ece ma napadlo ci treba nan nasroubovat nejaky tichy vetron?? Podla mna bude kurit aj ten zallman :evil:
Jistě, každej pasiv je k ničemu, když nemáš průvan v case. Já s ním ale nemám problém (vzadu v case mám dva odsávací 80mm a ten vzduch kterej natahujou jde přes NB mimo jiné). Rozhodně, teplota NB klesla tak o 20°C ... :smoke:
Co myslis odkoho asi mam dva AC ??? TC1 jeden na prifuk a druhy na odfuk :roll: Prievan tam mam ale NB zhavy nenormalne!Da sa na ten zallman nieco nahodit nejake fukatko ???Citace:
Původně odeslal Marty
Jasný, vím že máš ode mě :) tak dej radši oba na odfuk, vznikne podtlak a je to efektivnější - věř mi, zkoušel jsem to.
Mno a na zalmana jde dát akorát 40mm fan. takže zas nějaký hlučný šidítko :roll:
Mozem to probnut dat oba na odfuk :-) Ale preco to vtedy tak nepieklo? Titan mal taku bokofku a spod neho isiel prud vzduchu presne na rebra toho pofiderneho chladica,takze bol pekne ovievany ale teraz AC je soukromnik a fuka len na proc :roll: A ece ta plocha na tom origos chladici je mizerna tak preto premyslam nad zallmanom. Taky maly fukar je ktrory najlepsi (najtichsi :wink: )samozrejme :D
Já neberu do ruky nic menšího než 80mm, takže nevím :wink:Citace:
Původně odeslal Jan
Ta 80ka sa tam asi potom nezmesti na toho zallmana, ne :idea: :?:
Lidi, dobre vam radim, vykaslete se na pasivy, je to nanic - a hlavne ted v lete !! A specialne v pripade 8RDA+ je cokoliv pasivniho naprosto nedostacujici. Ne ze by to shorelo, ale bude se to pyct jak svina ! Ja chtel pasiv skoro na vsechno co existuje, ale nakonec jsem na NB placnul tohle: http://www.qcomp.cz/titan/cs04.htm a je to uplne v pohode. Neni vubec nic slyset a vsechno je paradne studeny.