Co si myslite o tomhle? http://www.tntrade.cz/shop/uploaded_...robky/1331.jpg
Printable View
Co si myslite o tomhle? http://www.tntrade.cz/shop/uploaded_...robky/1331.jpg
Strašne tenká základňa, ale lepšie než nič.
pekne struhadlo :) ale za ~ 400,- neco rozrezu sam a asi lepe ;)
ma to velky vliv? to chlazeni tech mosfetu
Psychologický určite, ale skutočný neviem jednoznačne potvrdiť a dokázať. ;DCitace:
Původně odeslal Blackdot
Na MOSFETy nemá ale na zbytočné prehrievanie dosky - blízko procaku, čidlo potom tak neblbneCitace:
Původně odeslal Blackdot
No premyslim z ceho udelam nejaky poradny pasivy... Nevali se nekomu doma nejakej starej chladic z prociku, idealne hodne vysokej? Asi budu muset rezat...
2 Octopuss: The pasivy su fakt tenke ale lepsie ako nic.
Inac skusal som kamosa presvedcit ci by mi nedal pasiv taky super vysoka zakladna asi titan nieco co bolo este na durony.
Osobně jsem taky spáchal chlazení mosfetů a nezdá se mi že by se něco změnilo, teplota stále stejná, kolísání napětí také. Ale při delší zátěži v Prime se pasivy dost zahřívají a proto se mi zdá vhodné Mosfety chladit
Jasne ved uz len z overclockerskeho hladiska vsetko co sa hreje je potrebne chladit tot moj nazor na tuto vec.
Inac sa mi hreje SB jak pekac na sporaku a chcem tam dat neico ale presne tam mam AUDIGY tak neviem ci ten cooler od TT
ten THERMALTAKE A1039 Blue Orb For Chipset Cooler
alebo THERMALTAKE A1116 Orange Orb VGA card cooler
popripade tento bol odporucany aj na www.8rda.com
THERMALTAKE A1178 Crystal Orb
ide o to ci sa to rozmermi tam vtesna lebo ten co je na NB mi tam nevojde lepsie nesadne pre asi je "kristalka" a nechcem z neho rezat.
Na SB je Zalman jak delanej ;D NA NB jsem ho puvodne mel taky, ale kdyz taktujete tak je to naprosto nedostacujici...
a co by jsi doporucoval? vzdyt ted tam je takovej malej pasiv...Citace:
Původně odeslal Octopuss
Cokoliv s vrtuli ;D Vyhrabal jsem vetracek na grafarnu, Titan TTC-CSC04, uplne v pohode, a kupodivu neni vubec slyset.
Pasiv z něčeho vetšího třeba Titan D5B.Citace:
Původně odeslal Blackdot
No on ani ten pasiv nebude stacit...
Celou dobu na tom jedu s FSB na 214 a VDD na 1.82V. Teplota je v normě cca 35 stupňů na pasivu po více jak denní zátěži na Prime.Citace:
Původně odeslal Octopuss
tagze jedine necim foukat... to by nemusel byt problem. Ja mam sice abita ale myslim ze to co tam mam me zatim staci... dal jsem tam teda poradnou pastu... snad casem se na to poradne podivam a neco s tim provedu.. WC :-)Citace:
Původně odeslal Octopuss
gratuluju :-)Citace:
Původně odeslal Jafido
Ja som použil chladič z boxu od AMD aj s vetrákom a mám pri frekv. viz dole teplotu NB max.34,8°C skutočná teplota čipu na povrchu.(teplota okolia 23,3°C)
Když to chceš takhle, teplota v místnosti u mě je 27-28 a používám pouze pasivCitace:
Původně odeslal SEPO
Jak merite teplotu NB?
přídavným čidlem pokud se tomu tak u mě dá říkat. Měřím to na multimetru, mám tam i měření teploty.Citace:
Původně odeslal Octopuss
To bývaš v kotolni ;DCitace:
Původně odeslal Jafido
Použil som dvojitý digitálny teplomer do auta. Jedno čidlo mám na prociku a druhé na NB. Takže vidím v cca 8 sekundových intervaloch meranú teplotu na obidvoch miestach. (Teplomer ocajchovaný - doladený podľa profi dig.teplomera)Citace:
Původně odeslal Octopuss
Nekdy si tak taky připadám, bývá tu vedro jak sviňa a to ještě není léto. Prostě panelák, tomu se nesmíš divit, v jedné místnosti mráz a v druhé tropy.Citace:
Původně odeslal SEPO