Tak a je to tady :D ... je k mani u CC za docela slusnou cenu, kdyz vemu v potaz, ze ja jsem dal za II retail skoro dva litry(pred 4mesicema)
http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...p?itemID=23456
Printable View
Tak a je to tady :D ... je k mani u CC za docela slusnou cenu, kdyz vemu v potaz, ze ja jsem dal za II retail skoro dva litry(pred 4mesicema)
http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...p?itemID=23456
Pockam si az bude Bulk :wink:
nevidim na nem nic o co bych stal, naopak nema opticky vstup (nebo ho ma prepinatelny in/out :|) a nema ten skvelej miniDIN -> 4x jack kabel, kterej na Fortissimu proste zeru.. kdyby mi ho nekdo nabizel, asi bych za svy Fortissimo II nemenil, vazne ne..
Na miniDIN prdim ten se mi nelibi ale ta optika by zamrzela
a pujdou tam zapojit geniusy nebo to je stejny jako u fortissima ???
no to je prave jedinej rozdil oproti Fortissimu II, ze tohle Fortissimo III ma 8 kanalovy analogovy vystupy, ale zas na ukor jinejch veci viz. vyse..
Moj novy adept !
ale cLIVe, ja se spis bojim abys nakonec nesehnal az Fortissimo XVII ;DCitace:
Původně odeslal cLiVe
pockam az trochu sleze cena a bude bulk a DU DU TOHO!
uz mi z toho integrovanyho prditka sploucha na majak
No nevím nevím těch 8 beden mi už připadá docela přehnané. V poslední době se mi zdá, že se všechny firmy předhánějí v počtu repráků. Ale má to i nějaký význam?
Co bude příště? 9.1 , 11.1 nebo 15.3 ?
Taky by se ty bedny mohly začít dávat do několika úrovní ;D
.... docela dobra cena :-D .. este aby fakt jely geniusky 5.1 a asi do ni pudu
Ja kašlem asi na 7.1
Počkam ak pojde dole II s optickym VSTUPOM a zoberem tu
no vzdyt prave ma 7.1 analogove....takze ti tam budou geniusy litat... ;)Citace:
Původně odeslal : PRASoR :
2 Tom: .... no vidis to :-D .. to je prave to co potrebuju, chtel bych konecne vyzkouset neco jinyho nez creative a jeho driver live ware ;D
ahoj - chtel bych si koupit zvuk. kartu kolem 2k,- ale nevim pro co se mam rozhodnout - Audigy OEM , nebo Fortissimo 7.1 - rad bych se zeptal jestli maji Herculesaci taky nejakou utilitku na posilani signalu i do zadnich beden (+subw.) - treba v DivX filmech nebo MP3 bych to docela uvital - ja mam ted integr. zvuk na desce MSI Ultra2 a je to na... - docela to umi emulovat WinDVD4, ale ...
Proste ma Fortissimo 7.1 taky cmss nebo jak se to jmenuje???
Jak muzu zapojit Geniusy na 7 beden??
Právě jsem si přečet na tuhle kartu docela povedenou recenzi:
http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtID=16731
jj, přesně tak ;D , už slyšíš zvuk ze všech stran, ale pořád tomu něco chybí...zapojit nějakej reproduktor nad sebe a nějakej pod sebe, aby byl slyšet i zvuk jdoucí zdola/shora ;D 8)Citace:
Původně odeslal kubajzz
prilepit nejakej poradnej subwoofer reprakem k podlaze a mas k tomu force feedback ;DCitace:
Původně odeslal Ondrowicz
Nedelejte si srandu. Uz pred nejakyma dvema rokama se zacalo uvazovat o 12.2 (zcela vazne). A asi pred pul rokem (mozna neco dyl) udelal myslim Maratz dekoder, ktere se necha softwareove upgradeovat na 12.2 (vsechny vystupy uz na sobe ma)
Ted trochu mimo misu, ale kdyz jste mluvili o geniusech. Pokud se dostanete k 11 (listopad) cislu PC Magazinu nenechte si ujit test repro k PC. Uplne na Genius zapomneli a vyhrali to vylisky by Creativ. A celej test je takovej, ze nekdo cvaknul s kufrikem.
tak uz to holt chodi no. ale my chytry (ja) si jdeme dneska koupit geniusy za super cenu 3604 bez dph 8) co je ale horsi ze k tomu musim vzit audigy :(
Neni zase tak hrozna jak tu vsichni rikaj. Nekdy trva nez se uchodi, ale zvuk a efekty ma krasny. Je krasne cista
máš pravdu jsem taky z integovaný na palici hroznej zvuk :-( ;DCitace:
Původně odeslal Kamikatze007
No, ja si ju uz dneska prines domu. Na fortissimo II bych musel cekat do pulky ledna a to bych nevydrzel jet na integr... Je naprosto bozi, v porovnani se SB5.1, je to fakt ouplne neco jinyho. Jinak mam 5.1 repro, tak asi doukoupim naky dlasi 2 (kamos si ted koupil naky Creative 2.1 za 1200,- fakt peky) tak uvazuju, ze bych si je koupil casem taky a strcil je do dalsiho konektoru a zapnul si 7.1 zvuk. By bylo super mit subwoofer za sebou ;D ;D (bych se asi podelal, kdyz by me negdo strelil do zad) Pruser je, ze tu karticku sem musel zase vyndat, protoze ju dostanu az k vanocum :-( Takze dnes sem jen tak zkousel.
Jinak pak si pucim vod kamose ty repracky, sem docela zvedavej na zvuk 9.2 ;D ;D ;D
hlavně tam nezapínej equalizer,jinak to potom praská ten zvuk jak sviňa :lol: