Mate nekdo skusenosti s Traxdatama a jakou.
Traxdata jsou levnejsi nez verbatimky ale jsou kvalitny.
Printable View
Mate nekdo skusenosti s Traxdatama a jakou.
Traxdata jsou levnejsi nez verbatimky ale jsou kvalitny.
osobne pouzivam traxdaty a zatial som nemal ziadny vazny problem, ale najviac som pouzival traxdaty v prevedeni gold.prevedenie silver uz menej ale aj tak zatial no problem
Pri mych testech (vypalene audio v discmanu, a velmi silne trepani :-) ) traxdata vysli hodne dobre.
Traxdata gold je jedine CD, ktore mi vydrzalo prehnutie o 180°, nasledne slapnutie nan. Po tejto kure bolo v pohode citatelne. Skuste to spravit s inym mediom :o ;D (chcel som ho znicit a neslo... nakoniec som olupal tu kovovu vrstvu, bo mi to citalo aj ked bolo plexi poskrabane + to co som uz pisal :o :))
A co cas jak dlouho je mate vydrzej neodejdou za pul za rok.
za tri roky co ich pouzivam my odisli len mechanicky poskodene media od tejto firmy. U mna su zatial O.K.
Myslis Traxdata.Citace:
Původně odeslal Jano
nic moc traxdata sem dve dostal s puchejřema z výroby
ano Traxdata.
2 Fabsa: stale lepsie oko npr. Kodak na tych sa my lupala barva.
palil sem hodne na verbatimky i na traxdata a nemuzu rict co z toho je lepsi protoze zadne nevyhody sem u nich nenasel, ale mam pocit ze traxdata vydrzi vic mechanickeho namahani
ale cdrw pouzivam pouze od verbatimu
SC
Tim mislis i poskrabani.Citace:
Původně odeslal SC
hlavne to...
SC
tak to je skveli :lol:
Pálil jsem na Traxdata Silver v roce 97/98 a dnes jsou skoro všecky oloupaný. Směrem z kraje ke středu... Verze Gold se neoloupali. Vyzkoušel jsem snad všecky značky CD a s žádnými jinými jsem nikdy neměl problémy... ani s NoName... Nyní jsem zkusil koupit DVD-R Traxdata tak uvidíme zta 5 let :-(
ja pouzivam cerne traxdata 700M/24x a no problemo
SC
Citace:
Původně odeslal SC
ale jak dlouho
ja palim taky skoro na vsechni cd v pohode jde oto jak pak dlouho vydrzej
2 roky drsneho pouzivani verbatimky (a i vic) a neco pres rok traxy
SC
traxdata ti vydrzeli jen rok jo ??? ???
no ne... zatim je mam asi rok ale sou v naprostem poradku a vypadaji na to ze vydrzi este dalsi (min) 3 roky
SC
Traxdata Silver.
A co Traxdata Silver taky si nane palil.
můj názor: Traxdata Silver - špatně čitelné staršíma CD-ROM 16x, 24x, 32x (je to divný, ale je to moje zkušenost).
ja pouzivam jen cerne traxdata 700mega
SC
Verbatimky seu dobry
ale traxdata levny
tak onch uvazuju
Používám více typů médií ale po problémech s Imation už asi jedině asi v tomto pořadí:
1) Traxdata (silver - Gold) + Verbatim (40x) + Multidisc
2) Memorex + Kodak