Objednal jsem si MSI s 875.
Pry je to poradna chipovka, ktera ma HT i 800MHz pro novy Intel.
Ale stejne zustane v mem srdci SIS :-) :-)
Printable View
Objednal jsem si MSI s 875.
Pry je to poradna chipovka, ktera ma HT i 800MHz pro novy Intel.
Ale stejne zustane v mem srdci SIS :-) :-)
Tak az tu desku budes mit, tak se podel o zkusenosti.
Premyslim taky o i875 ale nevim jestli MSI, ASUS nebo GIGABYTE :roll:
Vzhladom na tvoj obrazok by som povedal... ASUS ;DCitace:
Původně odeslal fishmaker
Jooo ten ASUS vypada dobre, ale je z nich taky nejdrazsi :(
Videl bych to asi na GIGABYTE ale jeste to nevim urcite, protoze jsem ho zatim nikde nevidel na sklade
a toho ASUSe uz ma jeden obchod :wink:
Stejne asi jeste chvilku vydrzim az pujdou ceny o trochu dolu.
To rozhodne vydrz aj tak 800MHz proc len tak nezozenies a so starim ti to je na prt o mesiac budu tie dosky o 20-30% lacnejsie, cul su normalne predrazene aby sa predavali aj starsie dosky s Granitmi a 845 chipsetmi.Citace:
Původně odeslal fishmaker
Ja jsem si objednal MSI, uz beru jen MSI nebo ECS. Dle kamaradu, kteri delaji v VO jsou pry tyhle znacky super --- MSI kvalita a ECS cena.
Je na ne nejmin reklamaci.
Abit je uz za zenitem...
Kamarati sa teda vyznaju :-)
A si si isty ze su to naozaj kamarati a neradia ti to len preto ze maju problemy tie dosky predat ? :-)
Prave jsem dotestoval ASUS (recenze v pondeli). Deska jako vino fakt super.
Gigabyte dostanu do utery. a vypada to slibne
MSI mam i865PE. Neni spatny za tu cenu - kolem 3000 Kc, ale je to jen lehky nadprumer.
tak nejak ... mrkni stranky www.computershop.cz a niekde medzi news je percento poruchovosti >> ECS 24cosi !!! ine MSI cosi nad 10 a klubo okolo Asus, Abit, Epox, Intel tak cca 6 :)Citace:
Původně odeslal TimeLord
MadCap[/url]
Jedna znacka lepsi nez druha ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Neo
Nevim jestli je na trhu uz Epox s i875, ale jestli jo tak to urcite bude kvalito+skvela pretaktovatelnost za dobrou cenu 8-) Gigabyte a Asus maj sice spoustu vybaveni navic, ale pretaktovatelnost neni moc uzasna a ta cena... :?
Citace:
Původně odeslal Neo
Ja mam Gigabyte 8P800 PRO je to super oproti MSI a o ECS ani nehovorim mal som už aj QDI a aj Abit ale Gigabyte je super 1,8GHz P4 mi na ňom ide na 2,62GHz z box chladičom pri 1,52V co je na tej doske nastavene ako standard
Tak uz mi jede 875P Neo.
A muzu Vam rict.. zlata 648MAX, tam mi bezel 1,6A v pohode na 133FSB, ale na tyhle sotva 111.
Doufam ze to teda odladi, protoze jinak jsem nespokojenej a pujde k certu a uz nikdy nebudu tak blbej, abych mel Intel a koupim si SISku.
Takze rikas, ze na overclocking to neni nic moc :(
Skoda :roll:
A co to je za znacku desky???Jestli MSI tak se ani nedivim :lol:Citace:
Původně odeslal Neo
Tak jsem si stahnul novej BIOS a zacina to konecne neco poradnyho delat. Zacinam konecne zvysovat :eek: :-)
Pošli mě prosím Tě nějaký obrázky a výsledky, nebo je sem hoď. Oni MSI desky nejsou špatný na taktění, ale u některejch se nepovedl BIOS.Citace:
Původně odeslal Neo
Nekecas nahodou ? :-) 875 predsa nepodporuje FSB400 CPUCitace:
Původně odeslal Neo
To teda nekecam, taky jsem o tom cetl, ale od prvni chvile jsem si rekl, ze je to blbost, protoze aby vypustili chipset, ktery nepodporuje svoje procesory...
Stahnu si novej CPU ID a juknu jestli mne to ukaze.
Mam pameti 450MHz/CL2,5 a zkousim, ale nemam moc casu.
Jasne. A skus tam nahodit nejaky PII, to je predsa tiez Intel CPU tak by ho mali podporovat, nie ? :-)Citace:
Původně odeslal Neo
Podporuje precti si na PC Tuningu recenzi na Novej ASUS :roll:Citace:
Původně odeslal TimeLord
Podle výrobce nepodporuje, ale já si myslím že by mohla.Citace:
Původně odeslal TimeLord
Lukas Volek: můžu se mílit, ale proč si myslíš že Asus podporuje to samý jako MSI?
Protoze podle meho nazoru tahle chipsetova sada potporuje procesory Prescott a ty by mely podporovat 400!!!Citace:
Původně odeslal Mil17
Je to divný, taky jsem četl na http://www.zive.cz/h/Testcentrum/Ar....10542&CAI=2074 že cituji:
Canterwood nepodporuje 400MHz QPB sběrnici, což znamená nekompatibilitu s procesory Celeron.
co maju prescotty spolocne s FSB400 ??Citace:
Původně odeslal Lukas Volek