chtěl bych si přečíst názory na tyto serie procesorů 1700+,
tak do toho CO JE LEPŠÍ KOUPIT (pokud to někde je už psáno sypu si popel na hlavu) :idea:
Printable View
chtěl bych si přečíst názory na tyto serie procesorů 1700+,
tak do toho CO JE LEPŠÍ KOUPIT (pokud to někde je už psáno sypu si popel na hlavu) :idea:
Koukni se nahoru do tehle sekce, je tam nekolik threadu oznacenejch jako "dulezite", asi ve 2. z nich bys mel najit odpoved. Jinak DLT3C de lip taktit, ale celkem o dost vic topi =>chce to hodne dobre chladit
DLT3C je bezkonkurenčně lepší
A lepšie s ním vykúriš byt. ;D ;D ;D
DUT3C dosta¨nes tak na 2160mhz
DLT3C i na 2500mhz ale neuchladis to vzduchem a i normalne se hreje jako krava pro mne lepsi volba je DU
DLT3C je lepsi!! ja som ho na 2,4Ghz uchladil v poho vzduchom, pri 100% zatazi 53,5-54C, ale ten hluk..... :-) ten moj coolermaster na 4800ot. pekne reve ;D
Podla mna je lepsi DUT3C
Vsak prave preto ze ho sice chladicmi s vyssimi otackami uchladis...ale reve ako blazon. A vela ludi chce vysoky vykon a tiche PC...pre nich je lepsia volba DUT3C....som sa rozhodol ze aj ja dam spat toho svojho DUT3C pravdepodobne (JIUGB).
ale ked am DLT3C na nizsej frekvencii-cca2200mhz je to tichucke, a este je tam rezerva! 8-)
Tiez som xcel DLT3C ale ked som uvidel tie teploty... som rad, ze som ho nekupil
kazdy chvali to svoje! ;D
nie je o com. moj ide teraz 11x200 pri 1,6v a 2200 ot na v 9. tiche jak svina :D
NO hej ale s DLT3C by si sa dostal podstatne vyssie ... ale zase keby si to uchladil !!Citace:
Původně odeslal Manik
Ja som s mojim DUT3C uplne spokojny... Vykon postacujuci a pocitac tichucky...
No myslím že verdikt je jednoznačný. Okolo 2200MHz sú obidva procesory tiché, akurát DLT je schopný aj 2500MHz pri výkonnom chladení. (Už na tom pracujem) Toť asi vsjo.
A Gabo podľa mňa narazil na veľmy nešťastný kus alebo sériu 0307WPMW.
ja mel oboje a rozhodl sem se pro DUCitace:
Původně odeslal KAFFundASS
hm super ale kdyz dam DL na 2200mhz tak to da i ten muj a o 10c lipCitace:
Původně odeslal bananalama
a kdyz dam V11 na 2000ot tak bych mel v burnu na DL tak 70C ;D
takze to mrdam
ja bych vzal DLT .
To ze vic topi je pravda , ale neni se cemu divit, kdyz s nim jedete na 2300mhz - kde vyzaruje kolem 100 W !
Me jede na 2100 pri defaultu ( 1,5 V) = cca 70 W
Mě by jen zajímalo, chlapi, jestli to už někdo měřil, tu spotřebu ve wattech. Zatím mám odměřený DUT3C JIUGB při 2100MHz a 1,70V. Těch 70W tam není ani omylem, a to byla spotřeba měřená při zátěži Sandrou 2003-
KURŇA! zavahani života!:((( dneska sem mohl skoupit JuHB 1700+ DLT3C za 1500,-! :(( krna to sem zasral! myslel sem ze je to nejaka zasrana serie(zatim sem se o to moc nezajimal) :evil:
Ja mam DLT3C, pecie jak svina a aj tak som si ho nechal. Ide pekne pretaktovat a casom som aj tak chcel vodne chladenie.
jj aj ked je DLT3Cko viac zhave........ je lepsie. Uz len ked mozes pri nessich frekvenciach, tak okolo 2.1-2.2ghz davat pohodových 1.5v :wink:
To pri DU3C asi nedas ;D
Neviem či je lepšie DU alebo DL.Ja mám DU 0311 a na 1,65 to frčí až do 2,2 prime stable potom už musím prikladať V ale mám na hovno ramky viac ako 2375 z toho momentálne nedostanem. :evil:
Citace:
Původně odeslal BRUCEF
74W mam pri 1,75V a 2,34Ghz.Pri 1,6V a 2,16Ghz mam asi 59W
Mrdej či nemrdej, ja som mal tiež obydva, ale rozhodol som sa pre nekompromisný výkon DLT. ;D :smoke:Citace:
Původně odeslal fabsa