Jde to upravit po nějakým hw zásahu?
Printable View
Jde to upravit po nějakým hw zásahu?
naflashujes bios s hodnotama taktu Ti500=240/500, teda pokud to tvoje GF3 zvladne
Hmm maximálně co zvládne mám v popisu takže asi mám smolíka :evil:Citace:
Původně odeslal Huvi
Jestli to chces ale prodat jako GF3Ti500, tak staci naflashovat bios a novym jemem kary-GeForce3 Ti500
5 mhz na jadru i na pameti... to je fakt pech ;DCitace:
Původně odeslal Bukyn
Ne nechci to prodat....Chtěl jsem si jí jen nějak upravit :wink:Citace:
Původně odeslal Huvi
Jo sere mně to! :evil: :|Citace:
Původně odeslal riksa
5 MHz na pamětech abys měl Ti500? To je divný, já mám defaultně 516 MHz ;D tak se budeš muset snažit vícCitace:
Původně odeslal Bukyn
No tak kdyz to nechces prodavat tak my nejak uchazi smysl toho si prehrat bios na ti500 ???? kamos si predelal ze srandy pomoci jedne utiliky z ti200 na fx 5600 ;D ale nema to zadny vyznam staci ti kdyz to jen pretaktujes ;D
Jj to už mám.....No nic no tak mám jinak smolíka....Těch pár mega mně teda pěkně sere :evil:Citace:
Původně odeslal ja.viper
to uz jsou malickosti a to by ti temer nepomohlo ;D
Taky si myslím :? :lol:Citace:
Původně odeslal ja.viper
T Bukyn:
??? Jakto??
Ja mam Inno a mam pamete na 500 MHz a no problem. 8-)
Nevim,prostě takto :wink:Citace:
Původně odeslal Reno
to reno: protoze jsi asi stastlivec protoze jinak drtiva vetsina INNO ma 5 ns. pameti 8-)
Já mám u Inno taky pamněti na 500 a nou problém dokonce když v biosu zvednu voltáž agp na 1,7V tak to maká i na 560mhz
Tak to se pokusim udělat taky.Jenom nevim kolik mam do toho mýho Hercula maximálně pustit aby neodešel do věčných loviš't ???Citace:
Původně odeslal drake
No ja jsem prave nemusel menit zadne napajeni a jede vklidu na 560 holt 4 ns pameti ;D
Poradí mi teda někdo?
inno do hnoje 8-) to božskej gainward zvládá 575. Byl dokonce levnější než inno. inno stojí v levi 3300 a gainward v proca jen 3200.
To ja.viper:
Mas recht :wink: :-) Som stastlivec inak by som asi prdel na 200/420 MHz :lol: :-) Ozaj neviete kde mam stiahnut Riva tuner ??? Dikes
no kamos ma ty 5 ns. pameti a jede na 220/450 ;D ;D a uvazoval ze si asi taky koupi toho Gainwarda ;D ;D
No riva tuner treba tady ;D
http://fileforum.betanews.com/detail.php3?fid=978420955
ps a muzes si u toho procvicit azbuku ;D ;D ;D
2 Bukyn:
Hercules je dobrá značka, takže by to mělo jet značně výš... Já jsem měl se svým Leadtekem zprvu taky problém s taktováním, který byl způsoben chlazením. Po sundání chladiče bylo jasné proč - při strojovém nanášení silikonové "kolomazi" zůstaly paměti téměř úplně suché (sem tam stopa po vazelíně) a GPU taky nic moc... Tak jsem tu sra.ku sundal a použil AS3. Od té toby pohodička. To, co používám není strop - jen ji nechci příliš trápit a takhle mi to stačí...
Sorry, postlo mi to 2X ...
to ja.viper- jj jdi do něj