TAK UZ SE TOHO ZBAVTE A VYSERTE SE RESENI BROBLEMU NA TEHLE SROTECH :-)
Printable View
TAK UZ SE TOHO ZBAVTE A VYSERTE SE RESENI BROBLEMU NA TEHLE SROTECH :-)
HMmm no, vieš ne každy má peníze na novú dosku :wink:
No ale ked my ju kúpiš, tak sradostou ju prijmem ;D
Ony jsou ty desky v pohode... a jak uz bylo zmineno, ne kazdy muze dat za desku 4000,-- a tak podobne... takze pro ty min majetne je ECS a jeji desky idealnim resenim...
ECS, PC Chips a pod. - za malo penazi malo muziky. Stale je to lepsie riesenie ako za vela penazi malo muziky ;D
Se to porad opakuje:Vys proc se tu tak resej problemy tehle desek??Pac se jich proda vic nez ABITU a EPOXU dohromady.Az bude se bude treba ABIT prodavat stejne jako ECS,tak by se teprv videlo,gdo ma vic problemu.A ja bych za toho Abita,ze by mel min problemu,ruku do ohne nedal :wink:Citace:
Původně odeslal fabsa
fabsa:
nikdo te nenuti to cist.akorat to tady zasiras blbejma kecama.
lidi sem chodej pokecat,poradit se a podobne.tak si uvedom, co delas za blbosti.
edit:
moderatori:je to taky o zelezu neco o nadavkach?
uz jsi si dlouho nevrznul co :-)Citace:
Původně odeslal fabsa
To ma bejt nejaka provokace? Proc kvuli tomu zakladas novej thread? Kdyz chces aby te vsichni poslaly do pr.... staci jen sikovnej prispevecek v rozjety debate.Citace:
Původně odeslal fabsa
kaslete na nej, pred 2 hodinama jsem vymenil k7s5a za l7s7a2l a je zradlo. to asi takovej trouba nemuze pochopit. :arrow: v praci mam ruzne p4, ale stejne se vic tesim tesim domu, abych se vtom mohl rypat.
;D
hroch
nas.. takovymu joudovi on nevi co je pozitek co by to bylo za desku kdyby secko hned jelo jak mi ceme zadna zabava :-)
Mas ji bez nebo s FireWirem? Ja ji vsude shanim, ale nikde ji nemaj, svinaci! :oops:Citace:
Původně odeslal hroch62
neviem preco takemu blbcovi vobec odpovedate. Ja som kupoval pc s cenovym limitom a ECS sa mi zdala ako dobra volba CENA/VYKON
Neviem ci si tie dosky skusal..ale ja mam ECS K76SA v robote - XP1600 na 1800+ , 256MB PQI PC2700 a pc mi tam bezi v kuse od rana do vecera cely tyzden...a clovece som z toho hotovy ako stabilne. Pritom tam mam WindowsXP a vsetko mozne okolo...nemam s tou zostavou absolutne ziadne problemy.
jak tak koukam tak sem mel spatnej kousek :-o
sem na K7S5A nemohl hodit W2K ANi XP
asi si zase koupim ECS :lol:
jo ale pekne sem vas podrazdil, ale i po roce na vstek na tu desku jako blazen. Kdyztak at to nekdo smaze :-)
jo, to mel nekdo udelat hned.... :evil:Citace:
Původně odeslal fabsa
To: Fabsa
Tak to teda nevím. já mám K7S5A, a W2k mi jedou úplně v pohodě :o . Bude to rok, a ani jeden problém. Za tu cenu půjdu do ECS znovu.
to stanis:
mam ji bez fire wire, s jednim comem, je na ni nalepka se "2". dostal jsem ji na dobirku z Blanska, meli tam par kousku. jinak minuly patek uz je meli v Alzasoftu (posilaji zbozi taky), alespon podle ceniku na netu, chce to overit. zatim jsem ji zkousel jen tak zlehka na 11*166, takze ze 1700 B JUICB byla razem 2200 bez jakychkoliv zmen a s obycejnym cooler masterem na 43 stupnich. proste chrochtot prvniho radu ;D ;D ;D.
hroch
K7S5A je dobrá,ak si chcete zahrať,trochu sa v tom porípať a ak nechcete dať veľa peňazí za PC(dáte Duron,SDRam,GeForce 2 a ide sa)
co máš za mindrák?Citace:
Původně odeslal fabsa
Dneska muzete mit za par stovek navic nejakyho solteka nebo msi..to bych to vzal radsi.. ale sam sem mel ECS K7S5A/S6A. Zadny problem.... Za ty penize to bylo dycky az moc ;)
Kamarat ju ma tiez a nestazuje si vsetko mu tam facha len by potreboval DDR
Nepotreboval, vykon s SDRAM je jen o 5%-10% mensi oproti DDR (i u procaku jako je Athlon XP2000, ve hrach a 3dMarku). Pokud ma hodne SDRAM pameti, nema smysl "upgradeovat" na DDR.Citace:
Původně odeslal Jozef Kubicka
Mě nezajímá, že máš desku od ABITu. Není to nejlepší deska, ale já mam 100x lepší desku než ty, a za málo peněz (mam ale Celerona). Jestli na to máš, tak do toho vrážej peníze dál, ale nebudeš nic kecat ostatním, co na tu desku nemaj. ECS K7S5A i K7S6A jsou docela výkonné desky. Takže nevim, co proti nim máš.
no ja mel kdysi desku od ECS s chipsetem SIS 635T a ta byla celkem k hovnu, ale ted mam od Madmaxe (diky :wink: ) K7S6A a nebyl jedinej problem, dokonce slo toho beckovyho athlona pretatkovat :wink: , jediny co mi na ty desce vadi je to, ze tam nejde menit nasobic...
Já myslel že S6A má jumpery na multiplier