Zacal som s modingom, vsetko pripravene, svietiace chladice, gulate kable, spinace na vetraky. A naraz zistujem, ze neviem zohnat plexi. Neviete niekdo kde ho v BA kupit, a aku hrubku? Dik
Printable View
Zacal som s modingom, vsetko pripravene, svietiace chladice, gulate kable, spinace na vetraky. A naraz zistujem, ze neviem zohnat plexi. Neviete niekdo kde ho v BA kupit, a aku hrubku? Dik
Skús Rempo na Starej Vajnorskej maju tam roznu hrúbku ale len celé tabule.Ale keby si chcel môžme sa dať do kopy a zobrať ho na1/2. :wink:
To by slo. Mozem tak koncom tyzdna. Aka je cena celej tabule? A aku hrubu doporucujes? Moj mail je ivanbeauty@host.sk
Skus v BAumaxe plexysklo Hobbyglass !!!!!
U nas v KE je to v pohode !!
Predavaju to aj v malich kuskoch podla potreby 8-)
ja som ho zohnal zadarmika haha ;D
v malych kuskoch hej, ale ta cena :!:Citace:
Původně odeslal Platon
50 x 50 cm s hrubkou 2 mm za 145,- je podla mna trosku nadhodnotene :-(
Ta cena je dost v pohode... To plexi mam :-)Citace:
Původně odeslal arcanus
no je to v pohode, ale ja som rozmyslal nad plexi skrinkou a kedze mi tam treba 4mm hrubku, tak cena sa pohybuje okolo 1300 - 1500 Sk len za plexi a to je uz DOST :!:Citace:
Původně odeslal Manik
Ja mam naky plexi v garazi.. to tam muzu dat normal?? jak to tam púridelam?? a cim udelat diru do bocnice?? a jak to udelat, aby to vzhledova trochu vypadalo? ??? :eek:
preco nie? pokial nie je poskrabane a ani nijako inak poskodene, tak nevidim problem.Citace:
Původně odeslal Killer[SH
su v podstate 2 moznosti: bud pouzijes nejake ozdobne skrutky alebo to normalne prilepis..Citace:
lupienkovou pilkou alebo skus obehat zamocnictva v okoli a mozno budes mat stastie a urobia ti to zadaraCitace:
pokial tie rezy oblepis nejakou paskou alebo izolaciou, tak to bude vyzerat v pohode - len treba rezat opatrne :!:Citace:
Tak ja to teda mozna zkusim.. obejdu naky kamose, treba mi to urobej.. design si uz pak udelam sam! ;o))
tak ti drzim palce, a potom nezabudni nahodit photos 8-)Citace:
Tak som ho konecne zohnal v Baumaxe. Cena 50x50 4mm 275 SK. Dost vela za stvrt metra. Okno som uz vyrezal. Pouzil som kmitaciu pilu s platkom na zelezo. Pokial ste aspon trosku zrucnejsi, nieje to problem. Krasne rezy. Trosku som to este opioval a obrusil hrany. Plexi pilepim bud sekundasom alebo priesvitnym silokonom. Este si to vyskusam nanecisto. S vysledkom som spokojny. Poslem foto.
V ktorom BAUMAXE si ho zohnal?
V tom pri IKEI na trnavkej alebo co to je za ulicu. Maju ho zasity skoro uplne v lavej casti. Vola sa HobbyGlass. Rakusaci zas**ny. Inac ceny su asi vsade rovnake, lebo plexi maju aj v modelarskom pri Alzbetke za taku istu cenu.
Ty vole ja som asi slepý keď som tam bol minulý týždeň tak som to tam vôbec nevidel
To som nevidel ani ja, nastastie tam poznam jedneho s predavacov, ktory mi ich ukazal. Maju ich tam dost. Rozmery 50x50, 20x50 a potom vecie tabule. Horsie je, ze ked sa tam niekoho opytas nikto ti nevie poradit a nemaju prehlad o vlastnom tovare.
To je normále minule som tam zháňal hadice na vodníka a ten debil mi povedal že oni taký tovar nevedú.Keď som potom prešiel pár radov dalej tak ich tam maly kolo len chceš.
poznam to :!:Citace:
Původně odeslal NOD
hovori sa tomu profesionalny pristup . . ked nieco chces, tak si to najdi a mna s tym neotravuj... to by sa sef potesil ;D
Este z jednej veci mam obavy. Ako vyrezem otvor pre ventilator do plexi. Dal vy sa pouzit kruhovy nastavec na rezanie otvorov do dreva? Alebo radsej odvrtat a obrusit.
Sprav to s tým kruhovým nadstavcom je to asi najrýchlejšie a možno aj najkrajšie :wink:
suhlasim, ale osobne by som neodporucal davat ventilator priamo na plexi, lebo ta cierna umela hmota nevyzera velmi pekne...Citace:
Původně odeslal NOD
radsej teda pouzi prisvitne ventilatory :idea:
Ešte som zabudol dávaj bacha nato aby si to plexi nespálil keď tam budeš rezať ten otvor :wink:
Samozrejme na nizkych otackach. Aproppo, to niesu klasika cierne ventilatory, ale priesvitne s modrymi ledkami. 25db pri 2500 ot/min. Jeden bude fukat k CPU druhy ku grafike. Dalsie okno bude hore. Ale to az potom.
aha, tak to je potom v pohode...Citace:
Původně odeslal IvanBeauty
btw: kde si kupil ten ventilatory a za kolko?