Poradte...dik
Printable View
Poradte...dik
Pomaloběžný jsou všechny, jestli je teda pro tebe pomaloběžný do 2500RPM. Dobrá cena začíná na 350Kč u Sunona a končí někde u Delt nebo Papstů nebo bůh ví čeha a neodvažuju se tipovat tu cenu.Citace:
Původně odeslal Brutus
Já bych bral Enermaxe za 850 s plynulou regulací...
No a nejaky link?...PLS
Mohu ti sehnat Papst 120mm 1550 otáček,má mít 29dB při 12V.šíře 38mm, starší za 400,-.Jestli ho chceš pošli mi adresu (možná by jich šlo sehnat i víc)
Znacka mi nic nerika...Mas s nim nejake zkusenosti?Citace:
Původně odeslal eRTY
Papst jsou jedny z vubec nejlepsich ventilatoru. Za 400 Kc je super, otazka v jakem stavu...
já sem si ho taky koupil ze stejného zdroje a jede uplně super.mám tady i novej sunon 120mm, a může se jít zahrabat.ten taky můžu prodat za nějakou almužnu.těch 44dB je na mě moc.a když se stáhne na minimum tak bručí.ten papst je uplně jiný kafe
Osobne kupuju v bazaru na Merhautce - větráky za 50,- :eek: mam v compu 3x 8cm a jedou bez problémů přes rok. Teď do nich pouštím 7V do každýho a vubec nejdou slyšet ;D
Presne tak pripajam sa k tomu Enermaxu.Na najnizsich otackach ma iba 17db!!!Je to diabol.Idem si tento tyzden kupit aj ja.Citace:
Původně odeslal Marty
Link kde mozes kupit je www.chladice.skCitace:
Původně odeslal Brutus
Ta mám do 2000 rpm Titan a keď je na 9V, tak je celkom tichý...
Síce to nie je nič extra, ale cena je tiež prijateľná - ~300 bez DPH...
Moh bys napsat přesnej typ toho ventilátoru ?Citace:
Původně odeslal eRTY
ted tu mám zrovna tenhle: papst multifan 4312L 1,2WCitace:
Původně odeslal LM
kde se to prodava?? u nás nic takovyho neni...možna v EZK
mno to bych bral :-)Citace:
Původně odeslal eRTY
ozvi se mi na SZ a domluvíme seCitace:
Původně odeslal Charon
eRTY, hrozne rad bych nejakej 120mm, ale fakt tichej! ale bacha, tichej ve smyslu me a deekaye, ne tichej jako pro obycejne smrtelniky :wink: vyzkousej jestli de na 5V, pripadne 7V a jestli mu nevrci lozisko.. plz a jestli ne tak se mnou pocitej 8-)
tak já snad zítra zase dva seženu a poreferujuCitace:
Původně odeslal Glassman
Taky bych mel o jeden zajem..... kdyby se posilal Glassmanovi tak by se tam dal jeden prihodit a pak se rozpocitat posta.... :D
tak to abych se podíval po třech,sem to ještě nestihl,snad zítra
nooo mam jeden starsi Papst 120 a je to super tiche,ale vykonom to na deltu nema,aj ked ide delta na 7V
no prave ze mi nejde o vykon temer vubec, kazdopadne to bude foukat vic nez jakykoliv 80mm tocici kolem 1000rpm.. me jde skutecne jen o to, aby byl 120mm a pritom se dokazal tocit aniz by byl slyset! mam v gMONO vepredu misto pro 120mm tak tam nechci davat jen 80mm :wink:
jeste jednou upozornim - skutecne TICHY! teda aby jel na 5V, nemusi tolik foukat (nemusi fucet jen kdyz vane ;D)
To me by nevadilo kdyby fucel..... ;D
Tak sem byl na tom vrakovišti ted v úterý,našel sem tam papsty dva ale ty hučeli(5W) .takže nic.až se tam časem objeví zase něco nízkovotáčkovýho, tak se ozvu
to eRTY> A jak hlucej na 7v jakej meaj prutah (CFM)? Mel bych zajem!