Ahoj nějak sem i nedaří sehnat lemovku na moji vyřezanou díru do bočnice může mi někdo poradit co a kde se to dá koupit lozím tu po OL jako šílenec a nikde nic Lemovku na ostrou hranu plechu nemají :?
Printable View
Ahoj nějak sem i nedaří sehnat lemovku na moji vyřezanou díru do bočnice může mi někdo poradit co a kde se to dá koupit lozím tu po OL jako šílenec a nikde nic Lemovku na ostrou hranu plechu nemají :?
Pokud by ti stačilo homemade, tak se to běžně dělá z izolace kabelu. Rozřízneš ho podlouhle, vytáhneš kabely a vrazíš na ostré hrany. Podle libosti. Jinak to vypadá z hrubého, jinak z tenkého a jsou i barevné. Jinak nevím, nikdy jsem to nesháněl.
hmm právě že z tím kabelem se mi neche moc hrát a zbytečně jej kuchat ale asi mě nezbyde jiná možnost zkoušel jsem bílou lemovku na Squashovou raketu ale to vypadá hrozně :-(
jemný pilníky takový ty jehlicový, nebo jak se jim nadává, šířka pilující části asi 1mm, buď hranol, nebo válec a spolehlivě se zbavíš ostrejch hran..
jenže to já mám zapilované ale chci to olemovat aby to vypadlo esteticky a pak tam nalepit plexi ;DCitace:
Původně odeslal Jey
tak to jó, sorry.Citace:
Původně odeslal KoNG
Ja to bral z dcase.cz, stoji to tam asi 20,- za metr, jenom pak to postovny :? . Je to temer idealni, prumer neco malo pres pul centimetru. Bral jsem toho pet metru, skoda ze nejsi z Prahy, moh bych ti kus nechat.
hmm škoda já prolezl snad všechno a nikden ic všude samé pitloviny ale nic co bych si představoval :(Citace:
Původně odeslal BDs
takovej blbej dotaz:
kdyz to plexi prilepim zevnitr na case tak uz tam tu lemovku nedostanu co? ???
ale zas kdyz tu lemovku nejdriv nasadim na rez tak pak musim to plexi priplepit na tu gumu :|
obe moznosti sou dost divny a neni me jasny jak se to normalne dela ??? :oops:
sorry za debilni dotaz, ale me to furt neni jasny :oops:
já dal prvně lemovku a pak jsme přilepil to plexi i s tou gumou k plechu
Obrázek(700kb)
tys dal lemovku na plexi a pak to cely nalepil na plech? to je naky divny ne? to me nedava smysl ??? :oops:
Najjednoduchsie je vyrezat pekny otvor na plexi (tak ako to mam teraz ja :D) a ziadna lemovka nie je potrebna. A vyzera to najlepsie :D
tak tak .. vysr.at na gumu ;)Citace:
Původně odeslal Snorri
MadCap
když se podíváš na ten obrázek přiblížíš tak to jde jasně vidět !! Já bych se zase mohl vy.srat nato lepit plexi na plech :)Citace:
Původně odeslal Braindead
2 kong: sorry ale me to pripada jako kdybys dal tu lemovku na diru v kejsu a pak tam zevnitr prilepil plexi :?:
ja o tom taky uvazuju ale rikam si jestli to nebude zvenku vypadat blbe aby tam netloukla do oci ta mezera mezi lemovkou a plexi.
chtel bych mit plexi a plech v jedny rovine a pres to lemovku, jde to? ???
Jo je to tak nejdříve dáš lemovku upevníš , spoje jsem slepil pistolí a pak na to natlačil plexisklo a začal lepit :) já mám tu lemovku hodně pružnou takže jsme to tlakem namášknul a mezera je minimální okem nepoznatelná :lol:Citace:
Původně odeslal Braindead
aha, a jak se to teda resi pokud ta lemovka neni moc pruzna a aby ta mezera byla minimalni? ???
nechapu z toho nic...
nechavam si ted vyriznout diru do bocnice...pak jsem myslel ze si necham vyriznout o treba 5% mensi plexi a dam na ni lemovku takovou tu oboustranou jeden na plexi..druhej do case bocnice..
jak tedy..nez se pustim do rezani??
tu gumu ma dudu --> www-dcase.cz
je to tam sice trosku zakopane, ale urcite to najdes... www.dcase.cz
spac se probudil ;DCitace:
Původně odeslal Chocen
jak u blbecku na dvorku...(sorry)
o dcase.cz a dudu snad vime vsichni,ne? moje otazka neznela,kde to sehnat (je to o 5 prispevku vyse) a urcite to,kdyztak nemusim slyset 2x (honeni?? postu??)
ja se ptal jestli to jde udelat bez lepeni,sroubovani,proste tak ze vyriznu otvor do bocnice,pak ten samy o milimetry mensi plexi a proste to nandam do te lemovky a bude to drzet,predstavuju si tu lemovku jako prorizlpou izolaci z obou stran,do ktere se nasadi bocnice..a z druhe strany plexi...nikde jsem nenasel jak to mam tedy vyriznout..
Takze vyrizni primocarkou diru do bocnice pozadovanych tvaru ( na buzirku musis mit ne ostrou hranu ale radius dudu ti rekne jakej), pote kdyz budes mit tu buzirku na ten lem tak je to ve tvaru O s tim ze na jedny strane to je proriznuty a tim se to dava na ten plech kdyz to tam nanadas tak si zkontroluj poradne dolehnuti v radiusech a pak z vnitrni strany bocnice kolem ty buzirky napistoluju silikonovej tmel universalni a an to dej plexi bude ti drzet jak buzirka ( drizi i bez lepeni ) tak i plexi a ten silikon jde kdykoliv sundat.
super..a neslo by to udelat..aby to bylo ve stejne rovine jako ten plech bocnice..takhle bude o malilinko(tlousku lemovky) zapadly dovnitr a bude to videt,ne?
v tom bych nevidel problem proste to bude tak 2 mm za tim no dyt se nic nedeje ne? kdyby jsi to chtel mit bliz tak zase by jsi musel nekde presne seriznout tu buzirku a to neudelas presne nikdy.Citace:
Původně odeslal Ganja-NIN