Kolik u vas stojej ty obycejny supersvitivy modry ledky ? U nas jeden kus 45Kc ! Neni to moc ???
Printable View
Kolik u vas stojej ty obycejny supersvitivy modry ledky ? U nas jeden kus 45Kc ! Neni to moc ???
Já je kupoval v Brně v GESu (jinde jsem je nesehnal) a jedna stála 30,30 Kč. Já jsem sice myslel, že mě budou omejvat, ale pár jsem jich vzal... :oops:
ten GES nema webshop? resp. kde to je ... nejaky by sa mi hodili ... 8-)
MadCap
Tak tak, u nás taky 30Kč(Benešov). Také jsem se divil, když jsem vůbec neměl ponětí kolik stojí a vzal jsem si jich do auta 10 + odpory a kabel a málem to moje peněženka neunesla, protože jsem měl u sebe i s drobnými asi 380,- ;D
Ten GES má myslím i i-shop, je to normálně www.ges.cz...
Hmm tak to radsi jak pojedu nekdy do brna to koupim tam ... predstava ze kdyz u nas koupim 2 ty ledky za 45 budu mit v brne za tu cenu 3 je precejenom lepsi :)
v Kolíne v elektroshopu stojej 33Kč
jo, protoze to berou z gmka a trva jim 14 dni nez to dotahnou :roll:
Kolem 32Kč, ale pořád se mi více líbí osvětlení CASE LEDkami než katodou.
Pavel !!!!
110 Sk v KE, nemate sa co stazovat
ale zase nieje dioda ako dioda. Su rozne s roznou svietivostou. Pochybujem ze by ta za 110sk bola ta ista ako za 30kc...aj ked u nas je mozne vsetko.
ta za 30 by mela mit svitivost 300cd/cm2
nasiel som dobreho distributora suciastok a nasiel som supersvietivu blue ray diodu za 110 bez dane so svietivostou 4000 (!) tak do toho by som sa mrknut nechcel :-)
a daju sa kupit aj lacnejsie, cca 40 sk so svietivostou 200.
na mojej case NeonLight mam taku vypalovaciu diodu, ze sa nedaju pozerat filmy bez toho, aby som ju zakryl nejakou plentou. prilis oslepuje :)
Cena v Ba je od 40 - 80sk. Ine su samozrejme smd ledky tie uz idu od 70-viac :wink:
u nas vyskosvietice blue ledky vyjdu na 120 sk to je sila co? jednu som kupil este aspon tak dve :idea: :idea:
Ja ich mam na PC asik 12 ;DCitace:
Původně odeslal maco
prezradis meno ???Citace:
Původně odeslal rOn
Zeby GME :wink:Citace:
Původně odeslal Haldo
na vychode GME asi nenajdes, ale mame tu S.O.S. electronics, www.sos.sk maju naozaj vsetko. (dokonca UV ledky, informacne LCD a vetraky sunon). funguje uz aj internetovy obchod. a maloobchod je v Jumbocentre.
U nas je vubec nemaj... musel sem do Jihlavy.. stojej asi 28 Kc...
me by zajimalo jake jsou nejlepsi ? jak velke apodobne, koukam na GES a vidim ze tam maji...
je to dobra dioda na osvetleni case ? a jak se zapojujou ? 5 kousku do serie na 12V ?Kód:LED ø10mm, superjasná, rudá, 3000-3800mcd/20mA, čirá, 40deg, 640nm ...9,14,- bez dph
a jeste jedna otazka ... UV diody asi nejsou co ? :)
ale jsou ... jen jsou celkem mastny 60kc/kus .. asi pred tydnem jsem jednu kupoval v GESu .. je to opravdu UV jen na osvetleni case by byly potreba nejmin 4kusy .. a to uz je lepsi koupit katodu
jinak GES je celkem fajny shop pro moddery ;D.. maji tam i tu kroucenou buzirku tzv. kroucenka , pruhledna .. na omotani kabelu ze zdroje, pro lepsi pruvan v kejsu .. doporucuji :wink:
meli tam take modrou diodu za 10kc/kus .. nebyla sice supersvitiva ale za ty penize ... skoda ze je na takove atipicke napeti :?
a jak je to stim pripojenim diod? nejsem zadnej elektrikar ale dratky spojovat umim :)
Ja som vymenil diodu z case (power) z cervenej na modru a ta sa s napajanim na doske ani nerozsvietila. Dal som ju na 5V zo zdroja a nedalo sa na nu pozerat, tak som tam dal trimer 2k2. Ten jas bul brutalny a ledka stala 38 Sk (mala co sa da dat do case namiesto diody na power, alebo HDD)
Ja mam vsetky zelene vymenene za modre a oranzove za cervene jak v cdrw tak na bedni , klavesnici atd. Okrem malej mechaniky a monasu. Modra je dobra :wink: