tak pojdte s reakcemi na me prvni fota s Canonem 400D
Printable View
tak pojdte s reakcemi na me prvni fota s Canonem 400D
dite se mi libi, jenom bych asi odstranil ty cizi vlasy - aspon na ty kapuci
tak je tu zas nas malej model :) vim ze ta cb je dost tmava ale ten vyraz ... :)
Ono se stačí podívat třeba na tu první fotku prcka, kterou jsem Ti chválil - nevím, zda náhodou, ale zvolil jsi IMHO správnou kompozici a rázem se z toho stalo něco lepšího než rodinný dokument... možná bys měl mrknout do nějakých knížek o portrétování nebo o komponování obecně...
dalsi fotecka
vetrniky
Ak ta neurazi nazor totalnej fotolamy..
Kvetinky ma nezaujaly, rusia ma tam tie dva rozostrene zelene listy a ten spicaty modry vpravo reze vyslovene do oci.
Ber to prosim, fakt z rezervou.
Vetrniky...v momente ma napadla Gattaca.. a ja sci-fi moc rad. To foto ma taku cyberpunkovu atmosku. Tie stopy lietadiel oblohe.
Ak som tu trepal blbosti, tak mi kludne zavrite drzku pani fotografi (bez uvodzoviek!!) a ja sa zdrzim komentarov a budem tisko obdivovat tych x krasnych foteciek, co som tu objavil ako doteraz. :wink:
sv ján
u rybnika
gratuluji k ulovku, byl jsi asi hodne blízko, vid? Bohuzel to k dobré fotce nestačí. Zdá se, že ses snažil dodržet i všechny poučky, ale přesto to není ono. Vono vyfotit jenom kachnu bohužel nestačí. Chce to jít níž a dostat do té fotky i něco dalšího zajímavého a nebo se pokusit pozadí kachny hodně rozmazat. Ale stále musíš jít k zemi. Dále mi vadí to světlo, působí dost nepřirozeně.
Hodně úspěchů při dalších fotech ;)
jasan :) dikec za koment :) jsem jen fotolama ale snazim se .)
kuk :)
vim ze je to prepaleny ale ten vyraz :)
to jsou podle vas ty fotky opravdu tak spatne ze nemuzete nekdo napsat ani slovo ? :(
tak to se na me nezlob ale myslim ze se mylis protoze jestli reagujes na moji fotku ,,kuk,, ze je spatne svetlo ? a na fotku nazaloga s rozmazanou tmavou ,,sovou,, napises ze tmavos fotky bys umel akceptovat ... no kazdopadne diky za ted jiz neprinosny komentar a mozna se ke mne radeji uz nevyjadruj ..
konkrétně "kuk" se mi líbí :)
me ne a zatim bohuzel zadna tva fotka . a konkretne "kuk" si myslim ze jsi videl zvire , zaostril jsi a cvaknul . nic vic nic min .
Fotit zvířata rohodně není jednoduché. A je lepší začít nějakým nepohyblivým předmětem. Máš čas si to oběhat ze všech úhlů, případně natočit. Pokud je to venku, počkat až bude lepší počasí a sluníčko na to bude zajímavě svítit. Jinak u KUK jsem si všiml, že už jsi šel s foťákem níž, a že máž "správně" rozmázlé pozadí.
EDIT: Kuk mohl být možná zajímavý, pokud by se ti podařilo dostat do zajímavé soustřednousti tu větev stromu a ocas toho zvířete...
Líbí se mi "sv ján", ostatní nezaujaly, ale kulový tomu rozumím:D.