Gigabyte 7VAXP Ultra - FSB/AGP/PCI 166/68/33 Mhz?
Tak sem si koupil novou desku, ale nejak se sni nemuzu domluvit, dal jsem do ní XP1800+ Thou.. B0 a rád bych to ukecal na 166/68/33, ale nevim jak zmenit delic FSB/AGP a PCI ... Cetl jsem neco o nejakym chybejícím dipovy, jo je tam jen jeden (v 1.2). Jinak je to vodemčený metodou drátečku v patici procesoru, to chodí skvjele :-) Pres EasyTune sem to dostal na 12x160 ... a drželo to :-) , ale já to nechci nějak moc honit, stačí mne využít paměti na 333 ... není třeba víc Unreal 2 běží jak pomásle v max detailech. Napsal sem do Gygabyte a ty odepsaly at to zmenim na 133 ze na to nemam procesor :-( ... Neví něgdo jak to obejít aby to chodilo?
Gigabyte 7VAXP Ultra Triton 400 serie
Koupil jsem si tu samou desku i procak .Trochu jsem byl rozladěný že něšlo nastavit rucne zakladni frekvenci 166MHz jen pouze 100/133.(i když píší že pří 100 by mělo jit s novým procakem nastavit 200 asi 400MHz Bartas ??? Vzhledem že to ma nasobič až do 18 jsem usoudil že Gigabyte něco přede mnou tají ;D Vzal jsem mikropajku a propojil jsem zkušebně chybějíci switch,ten hned sousedici vedle toho fyzicky přítomného (fuj to je vyjadřovani).On tam je na desce zakreslen ramecek. No a vysledek byl zaklad 166MHz a v biosu to ukazalo až do 250MHz. Tak nevim jestli to je realné. Teda teoreticky 18x 250 =4500 :?: no nevim,ale budiž. Nastavil jsem si na svem Bredovi 12x166 = cca.2GHz což je XP2400 a jsem happy. Šel by i výš ale nechci ho vic trápit na vyším napětí. Přeji hodně zdraru při upravě desky. Jo jinak Bred je odemčený..dovoli ti uplně vše ;D