Gforce verzus Radeon?
A tet se hadejte.
Co je lepsi.
Printable View
Gforce verzus Radeon?
A tet se hadejte.
Co je lepsi.
Boze... Zase bude flamewar... :roll:
Ale inak jasne, ze je lepsi RADEON (obraz, vykon, TVout, cena...)...
:!:
Mam taky napad -thread zmazat a Martyra na ciernu listinu ;D ;D ;D
A proc Proboha :!:Citace:
Původně odeslal Marek
Chci znat vase nazory a myslim ze to zajima vic lidi.
Myslím, že tady není co řešit. Radeon je jediná možná volba ;D
Ale je dobry,ze tady odpovidaj jen lidi,ktery maji radeona ;D
Lebo ty s nVidiou nemaju cim argumentovat ... :wink:Citace:
Původně odeslal SPYKER
ja myslel ze budete psat nejaky duvody proc je lepsi
No,vono by se neco naslo ;D Treba hezci nazev ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Manik
Radeon je levnější/cenově výhodnější, poměr cena/výkon je lepší než u srovnatelných GeForce. Kvalita tv výstupu je vždy vyšší, 2d výstup je lepší, 3d kvalita obrazu je taky většinou vyšší, ovladače už jsou celkem bezproblémové, dobrá hw akcelerace DVD/mpeg, dvojitý výstup na monitory, atd atd...
Btw. v hodině španělštiny jsem přišel na toto.... enVidiar = závidět ;D ;D
Ati byli vzdy lepsi na 2d
a 3d grafika nic moc uz se to zlepsilo je ati na 3d grafiku lepsi nez nvidi :idea:
Od R7500 byla Ati plně konkurence schopná..3D obraz je velmi kvalitní. Již to není jak kdysi (když jsem měl Xpert@98).. Kvalita je mnohdy vyšší než u nVidie.
Sak som napisal do zatvorky v mojej prvej odpovedi...Citace:
Původně odeslal Martyr-M
To mne privadi na Otazku myslite ze Ati nahradi Nvidiji :?:
nVidia je nejlepší, má nejlepší karty a nejlepší ovladače - je prostě príma - ale až budu upgradovat kartu tak si koupim Radeona
Těžko říct. Ono záleží na tom jak se to vezme... Myslím si, že tyto dvě firmy to mají tak půl na půl. Jednou ta, podruhé zase ta. A teď je to ATi. ATi taky produkuje dost grafik pro MACy a mobilní počítače..
Hlavně nVidia není schopná vyrobit DX9 kartu (ale komu to vadí) a tak jenom kritizuje (a vůbec to fiasko s G-FX, kritika na adresu 3DMarku - když se žádná GeForce nadostane přez 2000 tak to přece nemůže bejt dobrej bench - hrozně sem truchlil když uřel 3Dfx ale nVidii bych to teď i přál, už se těsim na ATI monopol)
jak vas tak pozoruju tak k tomu muzu rict jen jediny, 3Dfx rulezzzz :-))
kde sou ty casy
Pokud vím tak poslední 3Dfx karty (Voodoo5) nebyly v té době žádné "bomby"..drahé, poměrně slabé, velké... A GeFX prý dělali lidi z byvalého 3Dfx.
Jinak monopol ATi určitě ne!! Ceny by pak šly nahoru, a to přece žádný uživatel nechce..
Voodoo I od Diamondu - 50MHz - klasika
Voodoo II od Diamondu - 92MHz - nejlepší karta všech dob
Voodoo III od 3Dfx - 143MHz - tak ta už měla nějaký mouchy
Monopol ATI jo - vývoj by se zpomalil a nemuseli by sme tak často kupovat novej HW.
svy misto v historii si najde i Voodoo Banshee, povazovana za prvni opravdu 2d/3d kartu, jasne byla tu 3Dfx Rush, ale banshee je banshee :-))
Banche ani Voodoo Rush pro mě nikdy nebyli pořádný Vůdůčka - a vůbec Voodoo 3 se taky nepovedlo - já bych chtěl 3d kartu zvášť i teď (a dělá se mi španě při pomyšlení Geforce FX SLI ;D )
A málem by sme zapoměli na Velocity 100 a 200