-
Hromadne foceni na letisti Ruzyne
Cau, rad bych nejak dal dohromady myslenku z treadu Fox!MURDER, bavili jsme se tam o tom hromadnem foceni na Ruzyni. Nejak jsem +- domluveny se Skodikem na to, ze by to bylo pulce cervna.
Byl bych rad, aby nas tam bylo co nejvic, muzeme potlachat, omakat jiny fotaky a vecer nekam zajit.
Pokud bude pekne, neni problem tam stravit cely den, tak kdyby nekdo mel zajem, ozvete se sem ;)
-
Re: Hromadne foceni na letisti Ruzyne
Citace:
Původně odeslal Holda
Cau, rad bych nejak dal dohromady myslenku z treadu Fox!MURDER, bavili jsme se tam o tom hromadnem foceni na Ruzyni. Nejak jsem +- domluveny se Skodikem na to, ze by to bylo pulce cervna.
Byl bych rad, aby nas tam bylo co nejvic, muzeme potlachat, omakat jiny fotaky a vecer nekam zajit.
Pokud bude pekne, neni problem tam stravit cely den, tak kdyby nekdo mel zajem, ozvete se sem ;)
ja jsem jednoznacne pro ... pokud nebude nejakej problem, urcite se ukazu ...
-
super, s tebou taky tak nejak uz pocitam :)
ale bylo by bezva, kdyby nas bylo vic
-
Citace:
Původně odeslal Holda
bylo by bezva, kdyby nas bylo vic
nezni to spatne, ale cerven mam totalne zasekany... :( navic - nevim, jestli bych nekomu pujcil "omakat" svuj fotak... :)
-
no treba se ti trefime do volna, uvidime, Vidim to na vikend 24. a 25.6. jeden z tech dnu
-
Pokud to vyjde s casem take se zastavim....:-)
-
tak zrovna ten vikend mam akci ...
-
aha...no nevadi, piste terminy, ja mam od nejakeho +- 10.6. cas
-
me zatim vyhovuje od 5.6 dal vsechno, krom toho 24/25
-
No ja nemuzu 13-18.6 - London, jinak je to skoro asi jedno. Ale vikend nejak nepozaduju, naopak si klidne rad spis udelam v cervnu "dovolenou" ve skole se stejnak bude hovno delat. Videl bych to na nejakej zacatek ci konec tydne tedy patek ci pondeli. Tedy otazecka: Preferujete vikend ci tyden?(hlavne na Foxe, jakozto hlavniho provodce letiste :) )
Jinak ja osobne bych mozna v PHA zustal i 2 dny, ale to uz je rize moje vec, kdyztak prijedu o den drive ci pozdeji... to jen tak btw ;)
EDIT: ja bych to taky videl tak po 10.6 to uz bude ve skole klid.
-
taky bych zasel...toho 24+25 by mi to vyhovovalo, od 17-23. 6. jsem pryc a na zacatku cervna budu mit zkousky a zavody, takze bych radsi az po tom 23.
-
No pokud budu mit cas tak se stavim, ale nic zavaznyho a nevim jestli na celej den... ale prece jen to mam za barakem ;)
-
kdyz bude cas , tak se taky rad zastavim . . .
co vim tak nemuzu jen 19,20,21.6
-
ten vikend 24.-25. je ok, klidne tyden pred. 13. se mi to moc nehodi ;-)
v tydnu ne - jsem v praci.
jinak bych se na cumendu zastavil ;-)
-
ty terminy nejak litaji, koukam, ze vsichni se urcite neshodneme
-
Počítejte se mnou :) ... Termínům se podřídím a když nebudu moct tak prostě nebudu moct :)...
-
Do vikendu bych to uz nejak upresnil, jako ja taky musim nejdriv delat prijimacky no
-
No jen tak informacne, zatim by jsme byly docela solidni skupinka :)
Holda, Skodik, Fox!MURDER, Jirime, Sadam., Vinc Black, DOT, Marty, Kaltas
=> 9 lidi
Jinak ja jak to vidim tak jako tak, tak to stejnak asi vychazi na ten 24-25 coz se nehodi asi jenom Foxovi, coz je velka skoda, protoze prave on nas chtel provest letistem :/
-
Takrka jiste tam nebudu, ale proc si to neposunete az do cervence?
-
Citace:
Původně odeslal almanil
pokud by to bylo prvni, nebo treti vikend, tak jsem pro (8. jsem v praci, kolem 20. zase na Colours of Ostrava
-
Citace:
Původně odeslal almanil
No protoze jsou prazdniny... osobne jsem tu Prahu chtel dat jeste v roce... no mozna to udelam tak, ze si udelam soukromej vylet v cervnu a pak toto, ale to je docela na pikacu. Chtel jsem dat prahu na 2 dny, jeden vy, jeden ja abych mel i noc. A tak si rikam, ze by mozna stalo za to, kdyby jsme vecer byli 2, takze kdyby mel nekdo zajem fotit vecerni Prahu budu rad za doprovod ;)
-
ja podle toho, jestli uz budu mit Olyho nebo jeste ne, ale mel by uz byt.
Po letisti vas muzu provest ja, mam tam taky par spotterskych mist, jen by bylo dobry mit tam auto (auta) protoze obchazet cely letiste je opruz
-
po 21. uz nemam zadne prijimacky . pak jen nekdy v prubehu tydne odletim do Skotska , takze na letiste musim tak jako tak .
secteno a podtrzeno , jsem na tom jako Kaltas , tj dohodnete se jak se Vam to hodi , ja bud budu moct nebo ne . :)
btw: auto bych s nejvetsi pravdepodobnosti mel . . .
-
v mym pripade taky neni auto problem ... odjezd ze stodulek, 5 mist k sezeni :)
-
Jj, misto odjezdu je mi sumak, jinak samozrejme patrol share ;) neb chodit mi nevadi, ale letiste je asi docela velke, co? :)