Tak se pochlubte se svymi vysledky. Ja mel bez taktovani celych 86bodu a po taktovani dokonce 102 bodu. :-o Je to asi taky tim, ze mi nevim proc, nejde test zvuku. Cekal jsem aspon 250, ale tohle :eek:
Printable View
Tak se pochlubte se svymi vysledky. Ja mel bez taktovani celych 86bodu a po taktovani dokonce 102 bodu. :-o Je to asi taky tim, ze mi nevim proc, nejde test zvuku. Cekal jsem aspon 250, ale tohle :eek:
kuuuuul :D :D :D :DCitace:
Původně odeslal vlv
Holt to musis pomahat i ocima ;D
tak to máš pěkně mizerný já měl 1378 ale mohlo by to být lepší, je to moc nalý číslo narozdíl od 2001
No a podival ses jakou mam grafrnu ???? ;D
JA to radsi ani nestahuju....... :wink:
Na sestave :
Epox 8k3ae s Palominem 2000+ a 1/4 GB RAM udelala GeForceMX2 400 celych 165 a GF2Ti asi o 60-80 vic (uz nvim presne).
[PS: to je bratruv komp, na mojim se to nechtelo ani nainstalovat - malo mista na HDD :-(]
To mas docela dobry. Kamos mel na 1Ghz Tualatinu s 374MB RAM a 64MB G2-400MX 88 bodu. Moje ma 32MB.
??? a gde se to da vlastne stahnout? :?Citace:
Původně odeslal SPYKER
Newim,proto to nesahuju ;D ;DCitace:
Původně odeslal -Ja8k1-
treba tady: www.futuremark.comCitace:
Původně odeslal -Ja8k1-
radsi bych to nezkousel ,teda jestli ses pysnej na svuj komp a jak ti to vsechno v pohode slape ... tak uz to netahej vubec ,protoze se jenom zbytecne naseres ... az uvidis foto albumCitace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Alebo tu : www.gamezone.czCitace:
Původně odeslal susman
111 bodů :?
Ja to stahnul (180MB) a ten zmrd vypsal ze chce DirectX9...at si nasere...zadny takovy veci tam nebudu instalovat, mam DirectX 8.1 a sem rad ze mi vse jede bez problemu...Nak
Já jsem udělal 190 bodů na mé MSI GF2MX (původní). Jede na 190/190 MHz místo 166/175MHz. Ovladače 42.68.
Jo tak až někde seženu 3D Mark 2003,rozjedu to a budu mít výsledek,tak dám vědět kolik mám.Ale asi budeš mít víc. ;DCitace:
Původně odeslal rned
Dej vědět, jsem zvědavej, kolik uděláš. Kartu máš lepší.Citace:
Původně odeslal Vašek
Tak konečně jsem vyzkoušel ten 3D Mark 2003.Hned při spuštění jsem se zhrozil,když mi to "překvapivě" :-) napsalo že mi pojede jen jedna hra ze čtyř.Takže výsledek je nic moc - 153bodů - zatím jsem z toho víc nevymlátil.A ještě tam jedna změna - jádro jsem měl místo 220 na 230Mhz.MSI je asi lepší. :wink: A vzhledem k tomu že mi nefakčí repráky,tak jsem ještě neslyšel ani ty sound testy.
Nezdá se ti to na tu tvou sestavu nějak málo?Vždyť i já mám víc než ty. ???Citace:
Původně odeslal Bukyn
Je to cely nejaky divny,dalsi duvod,proc to nestahovat ;DCitace:
Původně odeslal Vašek
;D ;D ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal SPYKER
4For Vašek:
Mam stejně taktovaný procák a s G4Ti4200 mám 1254 bodů.
V 3Dmark2001 mám 7820 bodů.
Dříve jsem měl MXko 225/215 a v 3D2001 jsem měl 3250 bodů.
Panove nechapem preco to vobec testujete sak MXso ma len DX7 to jest prebehne vam len jeden test aj to asi pekne pomalu take vysledky su k h.o.v.n.u nemyslite ja s moju G4Ti som si to pustil len z p.r.d.e.l.e a bola to dia show takze uz to znova poustet nebudu a to som mal 1650B a skiplo to len 1 test. Radsij tu piste vysledky z toho let. simulatoru to bude daleko objektivnejsie nez celkove skore.
Nakadah Al Jaffa: DX9 bench obycajne vyzaduje DX9 aj nainstalovany ;D
PS: musel som vybodkovat az 2 slova to sa mi uz dlho nestalo :-)
No a co mám dělat?Už mám stejně gf3 :wink:Citace:
Původně odeslal Vašek