-
Sapphire X800GTO2 Limited Edition a jadro R430 ???
Caute, tak som si objednal Radeon X800GTO2 od Sapphire. S predajcom som mal 10 minutovy telefonat ci karta ma pridavne napajanie, nakoniec povedal ze ano tak som ju vzal...A karta prisla, bez napajania, modre PCB, zdvihnem chladic a tam jadro R430 !!!! ako je toto mozne ? ako to moze Sapphire predavat ako X800GTO2 ! Stretli ste sa stym uz niekto ??? Inac kartu vraciam, taky shit nechcem...
-
Re: Sapphire X800GTO2 Limited Edition a jadro R430 ???
Citace:
Původně odeslal Kil
Caute, tak som si objednal Radeon X800GTO2 od Sapphire. S predajcom som mal 10 minutovy telefonat ci karta ma pridavne napajanie, nakoniec povedal ze ano tak som ju vzal...A karta prisla, bez napajania, modre PCB, zdvihnem chladic a tam jadro R430 !!!! ako je toto mozne ? ako to moze Sapphire predavat ako X800GTO2 ! Stretli ste sa stym uz niekto ??? Inac kartu vraciam, taky shit nechcem...
a co bylo napsany na krabici?
kazda GTO2 musi mit pridavny napajeni!!!!!!!!
vzdyt to je X850XT ,,zakukleny,,
-
Na krabici je napisane X800GTO2 LIMITED EDITION a predsa je tam jadro R430 bez pridavneho....co je toto za podraz...nechapem...
-
No taky tomu odpovídá cena ne? Je to docela zajímavý hybrid..dá se odemknout na 16pipelines ale nedá se moc taktovat max tak cca. 440MHz :-( asi to bude 480 nebo 430 bez přídavného napájení
-
kolik to stalo?
a takovej hybrid je uz X800XL
-
Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
kolik to stalo?
a takovej hybrid je uz X800XL
no právě že je to úplně stejné! s rozdílem že ta gto se musí odemknout standartně má 12 "pipek" a je tam lepší cena...x800xl=x800GTO2
-
Citace:
Původně odeslal Kil
Na krabici je napisane X800GTO2 LIMITED EDITION a predsa je tam jadro R430 bez pridavneho....co je toto za podraz...nechapem...
sundej chaldic a jestli je tam r430 reklamuj ,daj iti novou....saphire se omylem stal oze do par gto2 dali r430 ...
-
Citace:
Původně odeslal Bomba
No taky tomu odpovídá cena ne? Je to docela zajímavý hybrid..dá se odemknout na 16pipelines ale nedá se moc taktovat max tak cca. 440MHz :-( asi to bude 480 nebo 430 bez přídavného napájení
Mas nejaky dokaz, ze jadro 430 sa da odomknut na 16 pipelines ? Ja som to nikde na nete nenasiel. Karta by stala nejakych 7641 Sk,- s DPH, cize ceskych trosku menej. Ale nejde o to, ide o to ze je to zabalene do Sapphire GTO2 Limited edition krabice a je tam jadro 430...
-
Citace:
Původně odeslal Kil
Mas nejaky dokaz, ze jadro 430 sa da odomknut na 16 pipelines ? Ja som to nikde na nete nenasiel. Karta by stala nejakych 7641 Sk,- s DPH, cize ceskych trosku menej. Ale nejde o to, ide o to ze je to zabalene do Sapphire GTO2 Limited edition krabice a je tam jadro 430...
normalne to posli zpet!!!
ani neuvadej duvod
-
JJ vrať to, jestli ta karta nevypadá jak tady na těchto obrázcích, tak ti poslali nějakou jinou verzi
http://www.hothardware.com/viewartic...leid=773&cid=2
-
No nie je tam napajaci konektor a PCB je modre, je to jasny podvrh Sapphire -chcu tazit z nazvu X800GTO2 a balia tam R430jadro, ktore je nepouzitelne na nic ine, ma slabe takty a potrebuju sa ho zbavit. Je jasne ze kartu vraciam...ved som tam este volal 10 minut do ciech a zistoval ci karta ma napajanie, predajca mi povedal po dlhom zistovani ze ANO. Takze karta ide naspet...
-
len teraz kua poradte co mam kupit ? X1600 ci Nvidia 6800GS....kua
-
Citace:
Původně odeslal Kil
kup GTO2 ale od jinyho kupce, kterej si z tebe neudela srandu!!
-
Citace:
Původně odeslal Kil
no tu samou ale s r480
-
no ja pracujem ako predajca PC hardware, takze si mozem vyberat, ale chlapi, ved oni mi tam ani nevedia povedat ze ci karta ma pridavne napajanie a ked sa spytam ze ci ma karta jadro 480, tak mi odpovedia, ze nie, ze takt pameti je nizzsi...takze to je tazko jednat...a inde GTO2 zohnat neviem, pozeral som vsetky mozne sklady na slovensku
-
ak nezozeniem GTO2 tak asi vezmem klasicky GTO Fireblade edition, dam na to zalmana a pretaktujem ako sa da. GTO pretaktovana ale Ultimate (pasivny chladic) mala v 05 marku 5886, GTO2 odomknuta a nataktovana ma cca 6300-6500 bodov...to nie je az taky strasny rozdiel
-
Ono je probém že ty "starší" kousky byly s červeným pcb..takže tu možná měli v ruce když ti odpovídali, ale nové které přišli už jsou s modrým bez přídavného napájení. Ale i tak myslím, že za ty prachy to není až tak špatný kup ;-) ale není to žádný super kauf
//jinak zkušební kousek šel bez problému odemknout na 16 pipelines :-O z toho usuzuji že by měli jít všechny, ale nedá se na to spoléhat
-
Citace:
Původně odeslal Bomba
Ono je probém že ty "starší" kousky byly s červeným pcb..takže tu možná měli v ruce když ti odpovídali, ale nové které přišli už jsou s modrým bez přídavného napájení. Ale i tak myslím, že za ty prachy to není až tak špatný kup ;-) ale není to žádný super kauf
//jinak zkušební kousek šel bez problému odemknout na 16 pipelines :-O z toho usuzuji že by měli jít všechny, ale nedá se na to spoléhat
coze?
GTO2 a nesla by odemcit? to uz neni GTO2!!!
bez pridavnyho napajeni nema tato karta cenu, nikam se s taktama nedostanes!!!
to uz ber radsi 6800GS
-
no ved to, ze bez pridavneho napajania aj keby mala jadro R480 sa nikam nedostanem...
-
Mno ak si ju uz rozbalil a daval dole chladic si to mal skusit! Mozne je ze to pojde ako normalna GTO2 s r480. Sa mi najviac paci ..mam to doma, ale nevyskusam to a radsej o tom pisem do aleluja. Aspon by tento thread pomohol dalsim co by ju dostali.
Sak Bomba pisal, ze mu skusobny kusok siel bezproblemovo odomknut na 16pipiek, takze aj keby si to moc nenataktoval mas vykon + - rovnaky ako na nataktovanej GTO s 12pips. Skus to ... ;)
btw... pokial viem Ati ci Sapphire u GTO2 "kvazi" garantuje otvorenie na 16pips a nie OC na X850XT :rolleyes:
-
Citace:
Původně odeslal Semik
Mno ak si ju uz rozbalil a daval dole chladic si to mal skusit! Mozne je ze to pojde ako normalna GTO2 s r480. Sa mi najviac paci ..mam to doma, ale nevyskusam to a radsej o tom pisem do aleluja. Aspon by tento thread pomohol dalsim co by ju dostali.
Sak Bomba pisal, ze mu skusobny kusok siel bezproblemovo odomknut na 16pipiek, takze aj keby si to moc nenataktoval mas vykon + - rovnaky ako na nataktovanej GTO s 12pips. Skus to ... ;)
btw... pokial viem Ati ci Sapphire u GTO2 "kvazi" garantuje otvorenie na 16pips a nie OC na X850XT :rolleyes:
tak akoze ja to skusim, sak to mam v robote este, este som to neposal spat, len ide o to ze ked pokazim flash nahodou a pridu mi na to tak sa mozem s vymenou rozlucit. Neviem presne ako sa karta bude spravat ked to na tych 16 pipiek nenabehne...testnut ju testnem urcite, ale tu ide o princip
-
Flashom biosu nic neznicis ..ked mas na fdd aj zalohu stareho biosu to neni problem flashnut aj naslepo. (tak to robiml ja) Inac je bezna metoda s PCI grafikou kde pomocou nej naflashujes do druhej grafiky povodny bios. (btw..pises ze pracujes ako PC-predajca tak co tu riesis take haluze? :) )
Ale aby si nemal ten zly pocit. Ak karta ide odoknut by si v AtiTool mal mat tieto hodnoty -
(Možnost odemknutí poznáte podle ATIToolu, když kliknete současně s klávesou Shift na tlačítko Settings.)
http://www.svethardware.cz/sh/media....ElemFormat=gif
ak to nepojde, tak toto -
http://www.svethardware.cz/sh/media....ElemFormat=gif
Mno a ak to potrebujes trochu kompexnejsie - http://www.svethardware.cz/art_doc-A...6007851DF.html (komplet clanok)
-
Dik Semik, toto mam vsetko nastudovane, PCI grafiku mam samozrejme, mam komplet vybaveny servis, programator biosov a take hracky...ale mozem ju bez slova vratit, takze ide mi o to aby niekto nepindal ...
-
Docital som sa tu, ze karta ma jadro R430, nema externe napajanie, ma modru dosku a da sa odomknut na 16 pipe.
Ak je to pravda, tak by mali byt na nej viditelne HW rozdiely oproti Sapphire X800GTO. Zbieram vsetky info na odomknutie zostavajucich 4 pipe na Sapphire X800GTO. Mohol by ju niekto nafotit? Akekolvek info pomoze.
-
Citace:
Původně odeslal baris999
Docital som sa tu, ze karta ma jadro R430, nema externe napajanie, ma modru dosku a da sa odomknut na 16 pipe.
Ak je to pravda, tak by mali byt na nej viditelne HW rozdiely oproti Sapphire X800GTO. Zbieram vsetky info na odomknutie zostavajucich 4 pipe na Sapphire X800GTO. Mohol by ju niekto nafotit? Akekolvek info pomoze.
No ved thread predtebou mas na to jasny navod. Ja som si pozrel v atitoole ci tam mam tie F-ka. Boli tam, tak som tam praskol 16pip bios a ide to...ak mas jadro R430 a mas tam tie Fka, tak to urcite skus.