Lidi,pište,hlavně ať se to dá koupit i po netu(ne jako Alfacomp :( ).
Printable View
Lidi,pište,hlavně ať se to dá koupit i po netu(ne jako Alfacomp :( ).
Kvalitni? nikde, ale Inno3D vsude
kvalitni muzes sehnat jen na bazarech
hehe neseženeš v shopu..vůbec
snad jen něco jako eden
www.proca.cz, tam maji Gainwarda (v ceniku, nevim jestli na sklade). Akorat ma pameti nejspis 4,5 ns. Inno ma 5 ns., nejlepsi GF3 maji 4 ns. (teda neslysel jsem o rychlejsich).
jo ten ale stoji myslim 3090 a za 2500 muzez mit r9100 :wink:
Ale ptal se na GF3 Ti200.
V Levi.cz maj Inno3D, ale to vrele nedoporucuju! To radsi ten R9100 asi tak za stejny prachy
http://www.nextcomp.cz -- Inno 3450kč (nebrat)
nejlépe po bazarech, já osobně bych bral Gainwarda nebo MSI za 3000kč se dá sehnat v poho i nová.
Ja bych vedel o jedne GF3 VIVO FULL od MSI.
Prodam. Je ale bez zaruky. Jizni Morava.
Jdu po R9100.
Jaky pameti ma ta MSI?
Jo tak to je záhadou, sundávat nalepené pasivy, a to dost pevně,sem fakt neměl odvahu,ale nejspíš to budou Samsungy 4ns.Ty MSI velice ráda dávala a dává stále.Citace:
Původně odeslal Slusnak
Nevíte někdo , kolik ns má ten GAINWARD, co mám v sign??
Taky bych doporucil toho Gainwarda z Procy mam ho doma a fach vpohode ,na default se blizi Ti500 ;D 200/450 a ted jedu uz na 250/560 coz je celkem uchazejici ,jinak pameti by meli byt 4.0 ns ,a jeste Gainward vyrabi druhou verzi 4.5 ns
Odkud to vyčtu? Nikde jsem to nenašel.
Mám Ti 450 Gold sample(Ti200)
Je to napsany na tech pametech (pokud tam mas pasivy, jako ze asi jo, tak je to pod nima) :wink:.
No pokud chces zjistit presne typ a rychlost tak sundej ty pasivy a tam to zjistis ;D jinak si zkus projit tenhel tread
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=10287
jinak prikalad ;D
EM658160TS-4 ;D
G050110RCU144.II
EtronTech ;D
pameti EtronTech a 4 ns
To ste mě nepochopili. Jasný , že pod pasivama to vyčtu. Ale nebudu je sundávat, když jsem to ještě ani nerozchodil. :evil: Stačí napsat, na netu to nenajdeš.(nebo jo?)
No na netu najdes ze se delaji 4.0 ns a 4.5 ns a ale typ tech pameti jsem teda zatim niikde nenasel :evil: takze jestli je najdes tak to sem hod taky by me to zajimalo ,mam tu samou a ty pasivy tam jsou opravdu dobre pridelane ;D
Ha, až teď koukám, krajan. Když jsem pro ni v pátek byl, tak jich tam měli aspoň 10 zarezervovaných, asi se po nich jen zaprášilo :lol:
Teď jdu na oběd, pak pohledám.
A kde jsi pro ni byl ???? V ProCe nebo vAlfe ????? ;D Ja jsem tam zavolal a dalsi den jsem si proni prijel a bylo hotovo ;D
ALFA
Ale vypadá hezky(ta karta)
EDIT:
Nebudeš sundávat ty pasivy??
No takova krasne cervena jak karkulka ;D no a za kolik ji tam meli ????? ja jsem ji koupil za 2919,- 8) no na ty pasivy se mi moc nechce takze asi spis ne :?
Ju máš o kilčo levnější. Já jsem chtěl původně R9000pro, ale nechal jsem se překecat, a furt ji kua nemůžu vyzkoušet. :evil: