Šel by 1.2 Tulen na 133 FSB - 1596Mhz???
Ahoj lidi, co myslíte, šlo by to z něj vymáčknout. Má s tím někdo zkušenosti?
Mám totiž blbou desku - M700, a ta umožnuje overclocking jen 66/100/133 FSB. Je lepší koupit 1.1A? Jde mi o výkon, takže ten takt se musí zdařit.
PS: Jaká by mohla být propustnost DIMM při 133 FSB - skutečná - na tomto čipsetu?
Re: Šel by 1.2 Tulen na 133 FSB - 1596Mhz???
Citace:
Původně odeslal Dron
Ahoj lidi, co myslíte, šlo by to z něj vymáčknout. Má s tím někdo zkušenosti?
Mám totiž blbou desku - M700, a ta umožnuje overclocking jen 66/100/133 FSB. Je lepší koupit 1.1A? Jde mi o výkon, takže ten takt se musí zdařit.
PS: Jaká by mohla být propustnost DIMM při 133 FSB - skutečná - na tomto čipsetu?
M700=ECS P6S5AT.
Pokud tam flashneš nejnovější bios pro to ECS tak neni s Tualatinkem potiž, ale POZOR jen u novějších revizí desky!!! Ty srarší s tualem vůbec nechodí. Já být tebou seženu T 1,1 a ten 100% pojede na 133MHz =1466MHz. Pokud ne na default napětí, tak zadrátuješ.
Můžeš se dostat klidně i výš, jako já, ale jen s CPUFSB.
Re: Šel by 1.2 Tulen na 133 FSB - 1596Mhz???
Citace:
Původně odeslal šaman
M700=ECS P6S5AT.
Pokud tam flashneš nejnovější bios pro to ECS tak neni s Tualatinkem potiž, ale POZOR jen u novějších revizí desky!!! Ty srarší s tualem vůbec nechodí. Já být tebou seženu T 1,1 a ten 100% pojede na 133MHz =1466MHz. Pokud ne na default napětí, tak zadrátuješ.
Můžeš se dostat klidně i výš, jako já, ale jen s CPUFSB.
Ty si myslíž, že mě tam poběží BIOS od ECS?
PS: jak poznám revizi desky, kdysi jsem něco četl o barvě DDR pamětí - ty mám, moment hned se podívám, červené a DIMM černé.