Takže SiS 746 FX už používá firma MSI na své nové základní desce.
Více tady: http://www.msi.com.tw/html/newsrelea..._0130_6717.htm
Printable View
Takže SiS 746 FX už používá firma MSI na své nové základní desce.
Více tady: http://www.msi.com.tw/html/newsrelea..._0130_6717.htm
Radeji pockam az to vyrobi nekdo jinej nez MSI, nemusim byt za kazdou cenu betatester jejich zakladni desky, uz jsem jim jednu otestoval.Citace:
Původně odeslal Katoo
Taky nechci MSI,čekám na Chaintech ;)
preco,ja mam 745msi a som s nou spokojny, bezproblemova, neviem,co mate proti msi. :-o
1.víc jak 150 FSB jsem nevyždímal
2.stabilitou taky neoplývala
3.a na taktování už vůbec ne
no,jinak nic proti MSI,možná to byla jen špatná řada,ale riskovat to už nechci
Raději si počkám na lepší(jinou)značku
Co takto ECS L7S7A2 - ma to byt OC doska
Libi se mi cim dal vic.Citace:
Původně odeslal Mikhaill
(porovnavam s EPOX 8RDA(+), o tyhle desce moc detailu nevim, takze moje pripominky berte s rezervou)
http://www.ocworkbench.com/2003/ecs/...a2gallery1.htm
Ma switch na prepnuti na nizzsi sadu multiplikatoru T-bredu (neni tedy nutny dratovat nozicky) vyssich modelu.
Umi Fixnout PCI i AGP (EPOX 8RDA umi mam dojem jenom AGP).
Umi asynchronni rezim (nForce umi jenom synchronni) a to dost dobre.
Snad tolik netopi jako nForce, chladic ma peknej, ale je porad jeste pouzita ta debilni paska. Peknej chladic je i na southbridge.
Vypada to, ze ECS zmenila napajeci obvody pro CMOS. (takze snad zadny Lost CMOS)
Okolo socketu jsou obvykly ctyri diry a vypada to, ze zadna smd nebude branit instalaci chladice s timhle zpusobem uchyceni.
Nastaveni v BIOSu vypadaj dobre. (u EPOXu samozrejme taky)
Jako nejvetsi nevyhodu vidim moznost nastaveni napeti jen o 5% (1,6 -1.68 V napr.).
Vyhoda je podobny vykon jako dualchannel architektura nForce a pritom neni treba pouzit dva DDR moduly. VIA KT400 za SIS a nForce znatelne zaostava.
Vykon diskoveho radice je opet excelentni.
Pokud bude cena kolem 3300,- CZK i s DPH, tak to hodne konkurenceschopna deska.
Vypestoval jsem si diky K7S5A proste zavislost na SiS, VIA uz nikdy nechci, a k nForce2 mam zatim jeste neduveru.
Ja si teda na MSI745 ultra stezovat nemuzu... Mam ale zamcenej procak a behala mi i na 180FSB(bez najeti do windows). A zadnou nestabilitu taky nepozoruju. Kamos ale rikal, ze nekdo ji ma taky a furt mu to pada a je to sileny, holt mam stesti na dobrej kousek,....
Mno,kdyz sme u toho SISU 745,jak je na tom ten ASUS,co ma taky SIS 745??Moc se tady o nem nemluvi...
Taky jsem už slyšel,že ECS vyrobila svou první o/c desku :)
Ale raději si počkám na gigabyte nebo Abit ;)
vypada to zajimave, jsem zvedavej jakou to bude mit propustnost PCI a jak kvalitni budou mit ty desky IRQ routing coz je v mym pripade hodne dulezitej pozadavek...jinak ani MSI ani Abit ani ECS nechci takze so pockam na GB nebo Aopen
NEVER
vsichni znami co ji maj tak splakali:(
...ja + dalsi dvaja kamosi mame MSi 745Ultra + Tbred XP1700+ B0 a vsetci ficime okolo 2100MHz realne!!! A NO PROBLEM ???
Nekgde psali kolem 80$ :eek:Citace:
Původně odeslal Sasa
V Libre v Bratislave uz maju ASRock K7S8X (Low end ASUS), SIS746FX chipset za 2745,- SKK
http://www.asrock.com/product/amd/index.htm
No tak nevim, MSI je super, neni moc dobra na high OC, ale je stabilni, posudte sami...Citace:
Původně odeslal Katoo
Me jede ta deska i na 180 Fsb, ale pri OCZ pametech. Na tech 2700 co mam, tak jedu default 166 Fsb. :-(, ale i tak mam z 1700+ 2500+ na 166*12
Jo a kdybych si ted kupoval novou desku tak jedine ABIT s NF2 rev1.1.
Je to COOLest deska co tady kdy byla...
Tak uz je MSI 746f ultra na strankach MSI jako produkt. Tak jsem si stahnul manual, abych se pokochal a hle, tam kde by se melo ukazat v BIOSu taktovaci okno, tak, ze stranka nejde zobrazit... :o Nenukazuje to ani v textu, jak jde menit FSB a Vcore. Jinak tam pisou, ze jde fixovat PCI,.... Ze by to neslo taktovat? Koukam se ve skole, na Acrobatu 5. Je to naky divny... :?:
Jak jsem psal,nic proti MSI,ale na taktování bych si jí nekoupil :wink:
MSI, jedni hovoria, super druhí nič moc ale ja osobne by som si ju na OC nebral. Keď už tak EPOX alebo ASUS.
Na tento čipset som už čakal, ale ešte by som počkal na nový sauthbridge s podporou Serial ATA a tých bezdrôtových sietí či čo to má byť.
Tá ECS nevypadá zle, na www.ocworkbench.com je test a tam dopala veľmi dobre až na pár maličkostí, ale to sa hádam novým biosom vyrieši.
PS: Už aby bol aj EPOX so SiS746(3D)FX speciálna verzia pre KAToo
No,ja newim,ale MSI 745ULTRA zas tak spatne nevypada ???
ale my se bavíme o 746FX a né 745
Citace:
Původně odeslal Katoo
Timhle si myslel tu 746??jo??Aha...............
Myslel jsem MSI 645E Max2 (SiS 645DX)čipset je dobrý,ale MSI to nyvyladila :arrow:Citace:
Původně odeslal SPYKER
Ale my se bavime o SIS746 ;D ;DCitace:
Původně odeslal Katoo
Tys ale napsal:
Tam je snad SiS 745 a né 746FX (nebo snad jo :wink: )Citace:
Původně odeslal SPYKER