Ja mu dam sancu, aspon jeden den.
Printable View
Ja mu dam sancu, aspon jeden den.
budem :) teda preco nie? IE v systeme mam, pouzivam ho na stranky co sa nedohodnu s operou a na redakcny system v praci :)
Zustanu u Firefox mam to overene slape ok..nevim proc do systemu instalovat IE7, kdo vi co vsechno bude v PC delat a posilat smer mrkvosoft.com... Nak
Nebudem, lebo pre starsie Windowsy nebude.
Mě plně vyhovuje Opera 7.23, to, co nemůže zobrazit pak většinou přecnhroustá záložní Firefox. IE7 šanci na 99% nedám (asi se podívám jak vypadá, ale na mém PC to určitě nebude). Jsem rád, že se mi aspoň povedlo dokopat lidi v mém okolí přejít z IE na FF (většina lidí nechtěla Operu kvůli angličtině (čeština do ní je...divná) nebo by si an ni nedokázali zvyknout. A FF je pro ně jako stvořený ;-). Řekl bych, že IE už nehrozí ani tam.
Kašlu na něj, k permanentnímu použití mám firefox, na inetbanking stačí šestka a tajně doufám, že KB to časem zprovozní i na jiný browsery... Pro mě za mě si IE7 můžou Mrtvosofti nacpat třeba do řiti...
on uz je ohlasenej/brzy vyjde ci co? ???
Nevidim duvod. Nic noveho neprinese, spis se ani nedotahne technologicky na dnesni(budouci) standard. Na problemove stranky staci 6. Maximalne na podivani, nic vic.
Pridal jsem hlasovani, je to zajimava otazka :)
Uprav to pls nejak jako "na zkousku," imo druha a treti moznost jsou prakticky to same.Citace:
Původně odeslal jedik
Ja pouzivam operu 8 (inspirace nekde tady), na nezobrazitelny mam firefox. IE uz jsem zavrhl uplne, zatim jsem byl nucen ho po pul roce pouzit jen na dve veci - www.tipcars.cz (to je svinstvo...) a tridni FTP. Ale uvidime, dle prvnich prosaknuvsich informaci a screenshotu to vypada na 90% jako FireFox, takze by to nemuselo byt tak spatne (otazka zustava, jak velky cednik to bude a kolik dalsich uzivatelu mezitim stihne konvertovat na FF).
Prerelease uz na prelomu cervence/srpna. Release buhvikdy, foukni to do google, najdes hnedka.Citace:
Původně odeslal Marty
...no preco ho nevyskusat, ze :wink: aj ked predpokladam, ze poziciu Opery u mna neohrozi ;D
IE 4ever !!!!
Zatim tam nevidim moznost "ano - musim i kdyz nechci" - tezko delat web bez toho abych vedel co to umi a co ne.
Done ;)
opera + neprizpusobive stranky firefox. snad jen kdyz zkousim, jestli stranka neblbne, tak ji hodim i do IE ( 5.5 :| ) jinak nevidim jediny duvod ho pouzivat.
No ja se urcite podivam, ale urcite nezustanu, bez gest v Opere jsem jako bez mysi ;D
Schvalne by me zajimalo jak velka bude instalace IE7.... 70MB? Co tam sakra muze bejt za data kdyz plne funkcni prohlizec (FF) se vejde do 5MB? Zaplat panbu nemam uz duod IE pouzivat, uz mi ve FF chodi i banka a na TipCars nelezu 8-)
Az budou k dispozici zdrojaky, tak nad tim teprve zacnu premyslet... ;D
že by další pokus Mrkvosoftu jak se něco dozvědět o uživatelích a jejich zájmech při browsení ?? :lol:
copy ktk ... covek vytvarejici weby proste musi s IE jako majoritnim prohlizecem bohuzel pocitat
99% Opera, na KB Banku a na ED system IE.
rozhodně nebudu měnit zvyky
Tak stahnou to stahnu, nektere stranky hold bez IE nejdou a proc mit starsi verzi, kdyz takovehle stranky jsou obvykle napsany pro posledni verzi a jeste nejake rozliseni. Takze ja stejne zustanu u FF, ale budu to mít pro strýčka příhodu.
Stáhnu (předpokládám, ze součásti "balíčku" budou i nějaké zásahy do Windows - kvůli vzájemné provázanosti). Používám FF a pokud mi na něm něco nefunguje, pak nastupuje restriktivně nastavený MSIE. Akorát bude potřeba po instalaci opět PC projet antispywarem a fičury ala Alexa poslat někam...
Neviete ci na jadre IE7 pobezi Maxthon?
IMHO 100%, je nespocetne aplikaci, ktere bezi s enginem IE a M$ si nemuze dovolit nezachovat zpetnou kompatibilitu.Citace:
Původně odeslal iPoK Xpert
Napr.
http://forum.maxthon.com/forum/index...howtopic=15963