Jakej pouzivate F/W u NECa??
Printable View
Jakej pouzivate F/W u NECa??
a ono je jich vic?
Je.....Citace:
Původně odeslal tosuja
http://www.micheldeboer.nl/firmware/3520.html
nechtelo se me to procitat........ale kdyz jinak nedas.
Chtěl sem flashovat na MadDog (ten bude asi nejlepší) abych mohl pálit overspeedem, ale jen sem si nainst. nové NERO a na verbatimy 8x pálím 12x a to se starým fw, takže sem zatím nic nepředělával....
Tak to jsem nezkousel....hned jsem to flashnul ma 1U9 a overspeed jde,ale jde i menit Book Type,coz u orig F/W nejde.Citace:
Původně odeslal Thoma$
Mám nové nero a tam to de :wink: ale odzkoušené to nemám, mám stolní dvd sigmateka a ten překousne všechno.......Citace:
Původně odeslal Piero
No cetl jsem i ten thread co je postnuty vyse, ale stejnak z toho nejsem moc moudrej.Zahledl jsem par lidi s "Mad Dog 1.F3 with RPC1 and Rip Lock Patches from TDB" ale nevim no.. co si tedy vybrat? Popripade je nekde nejake srovnani?
A co tenhle: Liggy's And Dee's NEC ND-3520 1.U9 (Beta9), bitsetting along with RPC1 and Rip Lock (based on Mad Dog 1.F3) (NEW 30-03-2005) Ten je asi nejnovejsi tak by mohl byt zajimavej.
EDIT: vychazim z tohoto linku: http://www.micheldeboer.nl/firmware/3520.html , nebo snad znate i nejaky jiny ??? Treba na officialnich strankach jsem FW vubec nenasel (myslim officialni), zkuste na to nekdo mrknout :wink:
Já jedu s "Mad Dog 1.F3 with RPC1 and Rip Lock Patches from TDB", overspeed v pohodě, kvalita perfektní. Ale klidně zkoušej další, novější, k tomuto se vždycky můžeš vrátit.
ted jsem presel z MadDog F3 na novejsi firmware Liggy's And Dee's NEC ND-3520 1.U9 (Beta9) a to proto ze na TDK+R 8x dokaze palit 12x coz MadDog nedokazal
1) No to jsem se chtel taky zeptat, muzu tedy libovolne mezi FW prechazet? Imho u neceho bylo, ze z novejsi verze uz starsi flashnout nemuzes (jinak ze se to pojebe), ale nevim zda to plati i pro DVD-ROM :)
2) No ten thread co je napsanej o par postu nahoru, jsem cetl, ale zda se mi ze ohledne tech Verbatim 8x na to stejnak kazdej pali jinak a ani nevi proc :D Jak to tedy je? Ktery FW mi umozni na Verbatim 8x aspon 12x ci dokonce vice???
3) a kde ze jsou popsane ty jednotlive FW? To jako vzdy stahnete a potom zjistite co to umi? :o
Jinak se klidne piste co mate za FW a jake jsou zmeny, budu moc rad :wink:
2Dominator: Sosni si programek NecDump a ten umi vypsat ke konkretnimu FW, ktere media jak rychle umoznuje palit ;)
ja pouzivam oficialny 1.26 IO-DATA firmware pre 3520, kedze mi automaticky nastavuje booktype plusiek medii na DVD-ROM a ma posledne oficialne updaty, ktore u NEC fw este len vydu 1.maja ;D
Jaky pouzivas soft na zjisteni Book Type??Me Decrypter ukaze DVD+R a DVDInfoPro DVD-ROM (v NECu) a kdyz to dam do LiteOna tak oba me ukazi DVD+R...Citace:
Původně odeslal magnetique
No to jsem se chtel taky zeptat, muzu tedy libovolne mezi FW prechazet? Imho u neceho bylo, ze z novejsi verze uz starsi flashnout nemuzes (jinak ze se to pojebe), ale nevim zda to plati i pro DVD-ROM
Muzes...menil jsem uz asi 10x F/W a porad vse funguje jak ma....(novejsi jsem prehral starsim a vse je ok)Citace:
Původně odeslal Dominator
2 Dominator:
pokud chceš pálit na verbatimi overspeedem tak nový fw nepotřebuješ, mám tam původní a na Verbatimi DVD+R 8x pálím 12x bez problémů, ale to už se psal..........
palil som to v nerovi a nero aj ukazuje ze to je dvd-rom, popripade v CD/DVD speede ukazuje DiscType:DVD+R, BookType:DVD-ROM, to iste hlasi aj NecFlashCitace:
Původně odeslal Piero
na inych mechanikam som neskusal
magnetique
V neru CD Speed me to pise taky....zkousel jsem ty media este na jine mechanice (LG) a tam me Decrypter i CD Speed ukaze DVD-ROM....takze to funguje.
No ja jsem ted daval jednoho NECa bratrovi a daval jsem mu tam 1UA FW a ziral jsem .....
Na 8X Verbatim a TDK to pali 12X a book type si muzete naprosto libovolne menit ...
A pak kdyz to po sobe cte, tak to cte 12x - 16x to jsem jeste nikdy nevidel ...
Naprosto uzasna mechanika ... :-)
Doporucuju prejit na Liggy and Dee's 1.UB, protoze tam uz konecne funguje PI/PIF scanning a pomoci napr. Nero CD-Speed si muzete ty disky rovnou overit, abyste meli jistotu, ze palite dobre... :wink:
Tk tak, ted jsem ho testoval ...Citace:
Původně odeslal Zilla
jo ale neni tam moznost DVD-ROM:-(
Myslis jako book type ???Citace:
Původně odeslal speed