Prihlaste sa ti, co este frcite na tomto prociku, kolko Vas je.
BTW nepocitujete uz nedostatok vykonu (mne uz vykon chybal, tak som upgradoval)?
Aky mate nazor na tento CPU (pls nepiste o PentiuM).
iPoK.
Printable View
Prihlaste sa ti, co este frcite na tomto prociku, kolko Vas je.
BTW nepocitujete uz nedostatok vykonu (mne uz vykon chybal, tak som upgradoval)?
Aky mate nazor na tento CPU (pls nepiste o PentiuM).
iPoK.
mam ho v kompu co mam doma (a kdyby mi neodešla deska a nemusel jsem dlouho čekat na novou, tak by to byl stále můj hlavní PC ;))
No jeden mam v PC a dalsie dva (Celeron a PIII) na stole ;D
tak isto este moj tual sluuuzi :) 1000@1477 nedostatok vykonu som pocitil az pri rendere :) a preto som ho docasne posunul sestre, pokial nezozieniem nejake 20G HDD do tretieho PC PIII 550...
preto som ho musel vymenit za P4..... ale inak na bezny work a modelovanie.... viac-menej postacoval
nejlepsi CPU od intelu = P3-S
jedu jednu P3-S 1133 a jednoho Tulene 1GHz
celkem mam 6PC a 4 z nich jedou s P3 (copper nebo tual) ;D
Můj Tuleň taky pořád dejchá.
Nedostatek výkonu jsem nezaznamenal, hry už hraju málo a na vše ostatní včetně zpracování videa,modelování,simulací a výpočtů v Ansysu můj Tuleň pořád stačí.
Můj názor na něj?
Supr trvanlivý (mám ho vážně moc dlouho) a přetaktovatelný (1100@1540MHz) procík.
video nedelam, render taky ne... z her hraju pomaaalu jenom Mecha 4... ve 3 PC mam tulene 1100 a 2*1300 a v jednom coppra 1100 (mamcina offce masina ;D )
Moj obtrhany odratovany 1.10A na 1466 taktiez stale "dycha"... vykon mi staci, akurat RAM je malo :oops:
tak ja se taky hlasim
normalne jede 1100@1650MHz
max oc 1100@1760MHz
nedostatek vykonu jsem pocitil pri 3d modelovani
v jednom PC ho mam taky (1.2 v BX Masteru na zadratovane redukci - tu profesionalni redukci od PowerLeaku mam v supliku)
Mám ho u mladé v kompu. S polu s ST6R mi už hoodně dlouho slouží 1100@1463MHz. Na to co ten počítač dělá je to až až...
Buzirka, drot ... a a ide dodnes v Abit BE6 (vid. podpis), ajked uz skoro vylucne bezim na notebooku, ale je na stole a mama to pouziva na internetovanie, ked nie som doma, a nestazuje sa na vykon, len moc nevyuzije tu GF4Ti :lol:
no zrovna gf4ti nevyuzijes ani s 5ghz p4 hlavne 3dmark01 to stupa az do nebies :)
celeronek-t 1.2@1.6GHz SL5Y5 mě běžel cca 2 roky s Ti4200, pak se mi nafoukli kondíky na MS6337 tak jsem mezitím šel do P4, než jsem měl náladu to pájet. teďka ho mám na testování a běží porád super, spolu s tou deskou... Nepoznal jsem hru, aplikaci co by nezvládnul...
Pánové, já se předem omlouvám za OT, ale nedá mi to zde něco poznamenat:
Dnes jsem se dostal k Copper PIII-550, kterou jsem dal na 616MHz a dávám naprosto plynule Xvid o rozlišení 960x528!!!!. Tj z pohledu nehráče si snad žádný majitel tuleně nemůže stěžovat. (kromě 3D "modelářů")
jj p3-s je moc peknej procik, ta ma 1,26GHz jede na 150-155FSB (vic uz nedaji ramky)Citace:
Původně odeslal Baron
Ja mam 1,2GHz, ale len 256KB cache. Pretaktovat mi velmi nesiel na tej shitovej MSI doske :-(
bezi na fsb160, pameti na synchro ... 166 uz neco nechtelo (mb nebo ram)Citace:
Původně odeslal Neller
Tualatin power 4ever
1) Tulen 1.0@1.33 1.475V (max 1.62) TUSL2-C, ramky 2x256 Apacer 133 CL2 2-2-5-7
2) Tulen 1.0@1.33 1.5V (max 1.60), ST6, ramky 512 Kingston 150 CL2 2-2-7-9
3) Tulen 1.2@1.6 1.8V ;D ramky 2x256 naky VMka a A-DATA 133 CL3
Tohle mi doma dennodenne jede
Mel jsem doma taky 2xPIII-S do dualu ale jeden umrel a druhej sem v tom nastvani prodal :roll: :? Ted si zase shanim 2x PIII-S stejne serie 1.26 nebo 1.4 do sveho milovaneho Intelu SDS2 :-)
Nedostatek vykonu ? Na co ??? Na Firefoxe, mIRC, mirandu, Skype, Thunderbirda, foobara a WM player classic mi to FAKT staci ;D
Ale i komp v praci mam PIII EB 1000 MHz :-) Holt uchylka no....
u brachy v kompu Tual 1,0@1,33, voltaz zvednuta vodivim lakem na nejakych 1,69 stabilne, na internetovani, koukani na DVD/DivX a obcasne hrani (G3Ti200) bohate staci. Jede na desce soltek sl65kv2-ct
jednu 1.4Ghz v druhym kompu, segre na internet to staci, jinak je to dost zdechly hlavne co se tyka propustnosti, holt SDRAM je mizerie
mne tualatin staci, hlavne kdyz su prevazne na notebooku s pentiem M :-)
jinak vykon staci, 3d nedelam, mafie se na tom da hrat na max. deatily, jinak skoro nehraju, takze pohoda
No ja mam Celer 1,1 na 1,6 (145x11), viac nejde pravdepodobne kvoli pamatiam, ktore nestihaju: PQI 256MB PC133 CL3, druha je oznacena ako MT 256MB PC133 CL3. Obe ficia pri 145 MHz na CL2. Doska Abit ST6, voltaz maximalna aka sa da dat (nieco okolo 1,65V). Celer nabootoval az pri 1,7 GHz, no pri starte wokien to stuhlo - to budu tie pamate.
Ako grafiku mam Galaxy GF4Ti4200, ale vidno ze brzdou je uz pripustnost zbernice a aj procak.
Brácha má ještě furt můj bývalý Celeron Tual 1.0GHz @ 1,45GHz na default (1,47V); deska JetWay 815EPDA; paměti 2x256 Samsung @ 145MHz CL2. Na net, hudbu stačí..občas i nějaká ta hra..(Radeon 9000Pro).
Ale už bych takový komp nechtěl ;D Ten můj sice není žádné dělo, ale oproti tomu Tuleronu to rozdíl je.
Ja taktez stale jsem hrdym majitelem Tulene... tenhle CPU se fakt poved..
Tulen 1,2GHz@1,57G/1,65V (FSB 129) - dal uz to nechce ani za svet
MSI 6337LE 5 - zatim no problem i kdyz ted uz bych si MSI asi nekoupil
kamen urazu alias only 256MB SpecTek RAM CL3
R9200 128MB
vykonem CPU smele souperi s nekterymi AXP (1700/1800+) ale DDR proste chybí :) propustnost cca 800MB/s uz je dnes malo....
jinak stiha prakticky vse... v 800x600 si zahraju skoro vsechno (i kdyz Radlo vypada ze se dost flaka kvuli CPU), DivX max plynulost, DVD taky tak si clovek nestezuje :)
Faktem je ze az se koncem roku s timto malym "zazrakem" budu loucit zamacknu slzu v oku :|
Jo jo to byli kvalitni CPUcka, ted to zatim vypada na koupi A64