koukam, ze Logitech nezahali ;D
http://www.logitech.com/index.cfm/pr...ONTENTID=10121
Printable View
koukam, ze Logitech nezahali ;D
http://www.logitech.com/index.cfm/pr...ONTENTID=10121
Konečně opět tvar MX500vky :) Do té pudu... MX 1000suxs :)
mno nevim nevim zas dalsi MX 510(500) , dost pochybuju ze nekdo pozna tech 1600 DPI,mohli udelat neco takovyho ale treba tvarove podobny MX 1000 a treba i tlacitka udelat jinak(mozna vic)
Kdyby radsi udelali MX1000 s ocaskem :?
A co ze zase upustili od laseru ???
tu podle mě nejde, že by od něho upustili, ale asi potřebujou něčím zaplnit mezeru, která vznikla uvedením MX1000. bo MX510 sama o sobě už je celkem stará...Citace:
Původně odeslal monsoon
spis potrebovali neco co by konkurovalo Razeru :!:Citace:
Původně odeslal sAdam
spis potrebovali po marketingovom hype a'la laserova mx1000 dalsiu <>vinu ktoru budu gamerici kupovat lebo s nou budu instant fatality skill ruleri :))
zajímalo by mě jestli vůbec někdo využije těch 1600dpi ??? Už MSIE 3.0 poskytoval přesný snímání i rychlejma pohybama,takže podle mě tohle nikam nevede.
dost tezko se to vyuzije,taky by me zajimalo kolik ta myska bude stat??
:arrow: http://www.logitech.com/index.cfm/pr...ONTENTID=10121Citace:
Původně odeslal Fleak
Citace:
Part Number 931352-0403 USD 49.99 Notify Me!
tak to jsem zvedavej jestli se chytne,podle me bude cena u nas jeste o kus vetsi tak ke 2k .prece jenom Razer nabizi jeste o neco vicCitace:
Původně odeslal PeterM
razer nabízí hlavně totálně sux tvar,takže bych si ho nekoupil ani za prdel :-)
Tak, tak... mne tiez ten tvar nesedi. Ale sto ludi - sto chutiCitace:
Původně odeslal Exp
jasne moc ergonomicky to neni ale zas to je jak pro pravaky tak levaky,a co jsem cetl tak to neni tak jak se na prvni pohled zda
No já bejt levák tak si koupim jednoznačně MX310,která je o šest až sedum kil levnější a práci odvede stejně dobře jak ten razer,takže v tomhle mam jasno.btw barevná kombinace MX518 je moooc pěkná :drool:
je to jen dalsi marketingovej tah.MX500/510 uz maji prodejni "vrchol" za sebou tak musi zakonite prijit neco jinyho, co se bude prodavat.Taky je to asi odezva na Razer
No jasně,už vidim ty recenze "MX518 dokázala zase překonat svě mladší bratry a je o něco přesnější a má lepší design" ;D A lidi pudou,zahoděj svojí 510ku a koupěj 518ku ve víře,že teď už konečně budou v CS best of the best :mweheh:
takže je jen pro praváky ?
No vzhldedem k tomu,že tvar je +- totožnej jako MX5(1)0,tak bude pro praváky.
to je dalsi vec, kdyby radsi udelali dobrou herni mys pro levaky...Citace:
Původně odeslal -martin-
Lavaci - to je kolko percent tych co si to kupia? 5 alebo 7
Skus si zalozit firmu a rob specialitky pre 5% trhu...
no já sem normálně pravák a s myší můžu pracovat taky klidně v pravý, ale CSko masim levačkou...a myslim si že to bude víc jak 5-7%
vzdyt nemusi nic noveho vymyslet, stacilo by snad soucasne mysky (treba MX510) prevratit a byla by stejne super pro levaky jako pro pravaky.
a budu jedinej jebo jeden z mala co to bude mit.Asi premejslime kazdej jinak ale ja bych do toho sel... :wink:Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Myslim, ze preto robia MX310 a spol.Citace:
Původně odeslal dutch3s
Je totiz otazkou, kolko z tych lavakov je ochotnych dat za mys 1000+ penazi...