Je mozne z GF3 spravit SoftQuatro? Viem, ze na GF4 to ide.
Printable View
Je mozne z GF3 spravit SoftQuatro? Viem, ze na GF4 to ide.
Ano zo vsedkymi GF to ide (aj MX) ale samozrejme to bude nisia verzia Quadra ako u GF4...bo to postupuje vo vyvoji ako GF (ku kazdej novej karte je ina verzia).
Takze to v pohode sprav.
Gde a jak ??? uz sem dlouho nic nezdupal a rad bych se pohral s moji trojkou ;D Zvysim tim vykon f necem?Citace:
Původně odeslal Semik
Mno ja som to pohodlne zapol cet RivaTUrner+dake pluginy. :lol: Takze super easy 8-)
Vykon ti to v daktorych aplikaciach zvysi az o 100% :wink: (Ale to veci ako 3Dstudio..CAD. proste profesialne aplikacie.) Gamesy neviem.
u games nikoli, někdy může jít výkon i lehce dolu
Veru, veru, ja to planujem prave na 3DS Max. Dnes to teda urobim a zajtra tu mate vysledky (pre nedostatok casu iba z quaka III a 3d marku).
Mam G4TI4600... A vite nekdo jak to to provest?
podivej se na guru3d.com
jj podla navodu to dokaze aj 5rocny.
Ale ak naplanujete vyuzivat uz zmienovane aplikacia je to zbytocna zmena :wink: (mozno len pre efekt) Ako maju teraz atinaci zmenene 9500na 9700 u nas bude Quadro 8-) 8-) 8-)
zmena GF4->Quadro je podstatne lepsi nez z R9500 na 9700...
a taky spolehlivejsi :|
jenze vic lidi tu asi hraje hry nez klika v 3d studiu ...
jenze 3Dstudio apod vydelava love narozdil od her (az teda na vyjimky ktery absolutne nechapu... jak nekdo muze za strileni priserek dostavat prachy :roll: )
Ale da...staci byt profesianalny hrac a zarabas slusne :wink: (i ked v nasich krajinach to teda csem videt :-( )
semik: neumis cist? precti i co je v zavorce...
btw "profesionalnima" hracema zvysoka pohrdam, protoze brat prachy za tohle je fakt drzost :wink:
nekdo hraje tenis a taky se u toho bavi, tak proc ne?
ten u tenisu si mozna navic zlepsi fyzicku, ten u komplu zhorsi zrak, tak mu to prejme :)
kdo chce delat neco poradnyho v 3d studiu, tak nemusi setrit nejakou tisicovku na 3d karte (vzhledem k cene 3d studia)
mirku ty to zjevne nechapes... zaprve nejde jen o 3Dstudio, zadruhy jak se rika "co se v mladi naucis..."
a pochybuju ze az budes hledat praci a v zivotopise budes mit "zavodne hraju Quake", ze te zamestnavatel s rozbehem nenakope do... ;D
Na druhou stranu dyz tam budes mit seznam 3Dprogramu ve kterejch umis pracovat (a kdyz to samozrejme budes fakt umet :wink: ), tak si prijdes na slusny prachy 8-)
PS: to ze sportovci dostavaji sileny prachy se mi samozrejme taky nelibi
jj Mirek ma pravdu :wink: a dee prehrava. 8-)
LOL, ja bych si hranim her vydelal leda na slanou vodu
ver, ze hrani her me na pocitacu zivit nebude a 3D studio uz vubec ne
a sportovcum ty prachy taky preju ;D
co zase meles ty ucho? ;DCitace:
Původně odeslal Semik
dej mi jedinej rozumnej duvod v cem je uprava herni karty na vykonnejsi herni kartu smysluplnejsi nez uprava herni karty na profi kartu?
mrkni na cenovej rozdil GF4 vs Quadro a 9500 vs 9700 a pak si otvirej tlamu ;D
;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal DeeKay
Ok,tak dnes este vysledky nie su, lebo vcera sa mi to nepodarilo rozbehnut. Patch script v RivaTunerovi je iba pre GF4. Iden na Guru3D. Ale mozete poradit aj Vy. Pozivam RivaTun 12.1.
Dee: Trochu sme se posunuli jinam ... ;)
Ja jen reagoval na toto:
"zmena GF4->Quadro je podstatne lepsi nez z R9500 na 9700... "
proste podle me vic lidi z fora hraje hry nez dela v 3d grafice, o tom za co by mel kdo byt placenej uz nebudem polemizovat, nic vic
jasne ze je uprava na Quadro zaujimavejsia.....ale keby zdvihla vykon v gamesach aspon o 30% balo by suppper zaujimava 8-) 8-) 8-) 8-)
Citace:
Původně odeslal Mirek
zvyseni cenovyho rozdilu je podstatne vyssi...a jestli nekdo rika ze penize nejsou dulezity, tak lze az se mu od huby prasi ;D
tzn ze si za svou vetou stojim
takze mame vsici pravdu ...
GF -> Quadro ... je zajimavejsi cenove a vykonove
R9500 -> 9700 ... zas pro vetsinu lidi, co hrajou hry