Tak to tu konecne mame, entry level socket 754 CPU's realne dostupne v AGEME
K8 za 2400,- bez DPH zacina byt hned zaujimavejsia !
:drool: :drool: :drool: :drool: :drool:
EDIT: AGEM has gone out of topic ;)
Printable View
Tak to tu konecne mame, entry level socket 754 CPU's realne dostupne v AGEME
K8 za 2400,- bez DPH zacina byt hned zaujimavejsia !
:drool: :drool: :drool: :drool: :drool:
EDIT: AGEM has gone out of topic ;)
skor by ma zaujimalo ci sa da odomknut zvysna cache ???
ma to vobec 64-bitov?
nemaCitace:
Původně odeslal Wuuduu
za par usetrenych stoviek to podla mna nestoji radsej A64 3000 s754 :eek: ???
keby sla odomknut cache tak by to kludne stalo za to :!:
naco ti je 64bitov? lepsi pocit medzi nohami? chces robit dojem na zeny? :lol:Citace:
Původně odeslal Wuuduu
nie ja si myslim, ze naozaj tieto semprony maju miesto v ponuke, 64bitov je bonus ktory v buducnosti nabere na rozmere, ale pre bezneho uzivatela nieje taky dolezity na dalsich 5rokov, v pohode s touto podporou alebo bez nej, ale aj pocitac ako A64 sa skorej bude dat predat o 2roky ako Sempron bez tejto dolezitej podpory :!:Citace:
Původně odeslal Archandel
To bola dobre idiotska poznamka. Ked nevies na co je 64 bitov tak sa vrat rubat drevo.Citace:
No ja neviem naco je komu 64bit pri sempronoch? Kto xce vykonnu masinu so 64bit kupi si athlon64... ...ale vyuzije to jedine s linuxom... ...64bit windows su sice na spadnutie, ale kym na to bude schopny 64bit soft to si este pockame... ...kto xce usetrit kupi teraz sempron a ked bude 64bit soft, tak kupi najlacnejsi athlon64... ...a v tej dobe bude za 3000Sk aj s DPH...
jo a pokud to bude nekdo kupovat tak se velkym obloukem vyhnete 2600+ a 3000+ maji jen 128 L2 model 2800+ a 3100+ maji 256L2
a kdyz jsem u toho tak AMD64 2800+ 754 stoji stejne temer stejne jako 3100+ a vykon je nekde jinde... :-)
Koupil jsem za 3100 s DPH tento proc o ratingu 3100+, bez zvýšení voltáže šel na 2400MHz (viz signatura) pří teplotě 44 a myslím si, že za ty prachy nekoupíš lépe....
Tak mi povedz ty hrdina v ktorej hre vyuzijes 64bitov?! a nehovor ze o rok o dva, pretoze potom to uz nebude stacit vykonovo... takychto expertov zboznujem.Citace:
Původně odeslal TimeLord
P.S.: Ja viem ze mas linux a ze si pripadas strasne dolezity (a taktiez viem ze v linuxe sa 64 bit prejavy) ale koho to zaujima?!
Este nieco: 64bit je nieco ako PS 3.0 nikto to nepotrebuje (vecsina ludi co ma pocitac na bezne veci) akurat to je reklamni tahak.
Ja uz 64-bitov mam dlhsie - a ten nadherny pocit medzi nohami, parada... krasne zeny po same mne hadzu rodidlami.Citace:
Dokonca mam aj XP Pro 64-bit.
Ale tuto otazku by som niekde ulozil a uvidis, co si o svojej odpovedi pomyslis o pol roka.
Aj jaj, niekto tu ma komplexy...Citace:
Ale kedze si tak zaryty odporca 64bitov, skus si len tak cvicne pozriet zopar testov Athlonov64 v 32bit aplikaciach a hrach...
Myslis, ze ten Sempron bude v 32bite rovnako vykonny? Nebude... Podla mna, dobra kupa je A64 2800+ soc. 754.
nebude koli chybajucej cache nie koli podpore/nepodpore 64bitov.
Si majitelom A64 takze o tvojej nestrannosti a objektivnosti pochybujem ;DCitace:
Původně odeslal Wuuduu
V době, kdy naplno využiju 64bit, budu mít za sebou další tři upgrady....
Neboj, mam este jedno XPcko Athlona a donedavna som mal este aj XP 3200+Citace:
Ale moja nestrannost a objektivita zacala potom, co som videl vysledky benchu z Halflife2 a Dooma3 - to co A64 vybachala z mojej 9800Pro@XT oproti Bartonu XP3200+ je to, co ma presvedcilo, ze sa to oplatilo. Nejde len o 64-bit.
Dalsia vec je, ze upgradujem aspon raz rocne.
Spíše bych řekl, že v porovnání Ath. XP x A64 jde o architekturu, ne o nějaký pofiderní výsledek v benchmarku.. Podle testů jsem měl mít Semprona 754 3100+ o 15 pct výkonnějšího, než Bartoba 2700+, ale práce s videem (authoring DVD) je rychlejší dvojnásobně... Řekl bych, že Sempron sktA a 754 se vůbec nedá srovnávat...
jak uz se tady psalo lepsi kup mi prijde AMD64 2800+ (nebo 3000+) podora 64bit software je na spadnuti... nejakeho pulroku to nevyuziju ale za rok na 100% a az ten procak budu prodavat bude se mi rozhodne lip prodavat 64bit!
Ja uz bych vyuzival 64-bit nyni, vetsinu casu jedu na linuxu, ale dalsi vec je, ze sempron 2600+ stoji 2tis a A64 2800+ je za 3tic, coz je preci jen rozdil, hlavne kdyz procesor rozhodne ni to co me a vetsinu lidi brzdi, vetsonou to je pomala grafika, malo pameti nebo pomaly disk. Kdybych graboval DVVcka nebo jina intezinve vyuzival CPU, asi bych si priplatil. Dalsi vec je, ze sempron 2600+ je 90nm, kdezto A64 2800+ je 130nm, takze vice topi a je pravdepodobne, ze pujde hure taktovat.
Citace:
Původně odeslal FatalDooM
Ja bych rekl, ze ani moc nebude, protoze za rok a vic bude s.754 mrtva uplne :-)Citace:
Původně odeslal FatalDooM
Neviem preco niekto riesi kupu Athlon64 do s754... ...ked Athlon64 tak jedine do s939... ...s754 je len pre semprony a je to len docasna platforma a nikdy nedosiahne vykon ako s939, tak nechapem preco sa tu niekto ohana vyssim vykonom A64 oproti sempronu, ked plny vykon dosiahne jedine na s939... ...je to podobna situacia ako ked si niekto kupil AthlonXP a pouzil s nim SDR pamate... ....takze nerieste tu hluposti a ked potrebujete vykon tak jedine s939, kto hladi hlavne na cenu, ma jasnu volbu s754+sempron, preco vrazat dalsi liter do athlonu?
Asi tak :roll: .Citace:
Původně odeslal mayday