Mám ani ne tejden 9800PRO a všechny hry mi padají buď do Windows nebo se mi resetne celej comp. Mam zdroj MaxPower PL-350. Je možný že to neutáhne?
Printable View
Mám ani ne tejden 9800PRO a všechny hry mi padají buď do Windows nebo se mi resetne celej comp. Mam zdroj MaxPower PL-350. Je možný že to neutáhne?
S tvymi komponentami nepravdepodobne ... ale vypada to na zdroj. Mne napr. 300W noname s P4 2.8Ghz toho R9800 neutahl a projevovalo se to napr v 3d marku artefaktma a pak restart. Ale rovnakej zdroj s rovnakou kartou ale s XP-M 2400Mhz v pohode.Citace:
Původně odeslal Ondratel
mal som p4 p 2.8, 512 mb, hd, dvd-rw, 6800gt na 300w noname z v pohode (vsetko bez oc samozrejme)
skusil by som u teba inu vga ked ju podozrievas alebo tu tvoju inde
a potom to iste cvicenie so zdrojom
co takto skusit iny zdroj?
Taketo domnienky ti asi nikdy nepomozu, ze.
No předtim sem měl FX5200 a tohle se nestávaloCitace:
Původně odeslal ace
a nemas to nejako blbo rozvrhnute?Citace:
Původně odeslal Ondratel
skus pozriet sem, celkom pekny nacrt, sice povodne pre 6800 ale to nevadi
http://www.evga.com/articles/images/197-d.jpg
To má taky vliv? No zkusím to takhle připojit, ale nevím jestli budu mít dost dlouhé napájecí drátyCitace:
Původně odeslal ace
mno tak sem zkusil přepojit ty kabely a nepomohlo to.
Parametry zdroje Maxpower PL-350:
ACinput: 5A
DC input: +5V:40A +3,3V:20A (200W)
+12V:15A
-12V:0,8A
-5V:0,8A
+5Vsb:3A
MAX POWER: 350W
Parametrově na to ten zdroj určitě v pohodě stačí, otázka je, co je zač v reálu. Zkus vytahat všechno napájení, které nepotřebuješ - nejlíp z opt. mechanik :idea:
mno místo nejnovějších catalystů žkusim ještě DNA a pak už jedině te nzdroj jinak nevim
Neviem ako 350W, ale mal som MaxPower 300W a bol to uplny shit, slabsi ako SkyHawk 250W (aj ked papierovo lepsi...)
ved to aj je taky isty "znackovy" noname...
No nevim ale v tomto mate asi uplnu pravdu opravoval som raz kamosovi PC mal SKYHAWK a po dvoch tyzdnoch som nevedel co s tym je a nakonec uz to ten zdroj nevydrzal odisiel a ked kupil novy zdroj do PC tusim GoldFan , PC slapalo jak hodinky takze by som radsej kupil nejaky kvalitnejsi zdroj !!
mno DNA nepomohly takže už to bude jedině zdroj. Doporučíte mi nějakej do 1000 Kč?
No ja som mal pred časom zdroj premier 300W a mal som doma gf 5900xt alebo zt alebo čo to už bolo a prejavovalo sa to asi tak, že mi padali hry, občas nenaskočil vobec komp alebo sa vypínal HDD, takže to jednoznačne ten zdroj neutiahol a to som nemal v kompe ani zdaleka tolko vecí ako teraz. Zlatý dobrý enermax :D
ja by som ti odporucil najprv nejaky iny zdroj vyskusat lebo ak to nahodou nebude zdrojom tak aby si nestracal bubaky a casCitace:
Původně odeslal Ondratel
a ak bude treba novy tak radsej overeny, znackovy, je tu o tom speci topic (celkom dobra)
taky bych to videl na zdroj - za 1200 tu na foru koupis lc550w, coz by ti melo stacit.
btw, kdyz tak koukam na tvoji mobo - na jaky fsb bezis? jestli ne na defaultu nebo 166, tak ten radek je na to docela nachylnej...
Jedu na defaultuCitace:
Původně odeslal riksa
este by som nato pozrel z ineho uhlu... co si zrejme uz pozrel ale pre istotu:
- vypnut v biose fastwrite (mal si ho zapnuty?)
- nastavit agp 4x (mal si agp 8x?)
to su typicke zalezitosti co som videl u uzivatelov ati aj ked ked som mal 9700pro tak ani jedno nebolo treba robit a islo to stabilne
Tak ani to nepomohlo fifa 2005 po 2 vteřinach hry resetuje comp, undregound2 padá do windows s chybou nebo taky resetíCitace:
Původně odeslal ace
do prcic, ty si nejaky komplikovany pripad :|
mas tam najnovsi via drivers package?
neviem ci to plati vseobecne pre via chipset ale mozno by este stalo za pokus toto http://forum.abit-usa.com/showthread...threadid=63871 teda ak mas xp a sp2 (ide o pouzitie ms agp ovladaca namiesto via), za pokus to hadam stoji
iny zdroj si uz skusil?
ak nepomoze to hore ani iny zdroj tak by si mohol napisat obsah tej bsod ked to zleti
nic nepomáhá, zkusim koupit jinej zdroj
Ake mas napatia na jednotlivych vetvach? Nahod SpeedFan, Motherboard Monitor, alebo pozri v BIOSe. Ak drzi napatia, nemusi to byt potom zdrojom...
zkusil jsem jiný (400W) zdroj hry vdrží déle než se počítač restartuje ale stejně k tomu odchází
A opakovana otazka i z jinych threadu, kouknul ses na hodnoty zdroje nejakym mericim softem pri idle i realny zatezi?Citace:
Původně odeslal Ondratel
Ikdyz tenhle zdroj opravdu asi nestoji za nic, muses mit i nejakej jinej problem v systemu, nez aby si takhle rychle "odsoudil" zdroj.
nejdriv bych ho "zkouknul" treba na MBM, jak vypada jeho +12V, +- 5V atd, samo pri idle a taky pri nejakym zatezovym testu (nejlepe Prime + kombinace neceho, co zatezuje HDD a CD mechaniky)
Az zjistis, ze hodnotz jsou na picachu, tak samozrejme koupit novej zdroj (incestice se urcite do kvalitnejsiho zdroje vyplati) nicmene taky to nemusi bejt problem zdroje a i po nakupu budes resit zase to samy.., :|