Je možné, aby Pentium 4 Northwood 1,8GHz 0,13 technologia bežal na 2502MHz a pri písaní vo Worde mal len 21-23 C?? Beží na doske ASUS P4S800: 18x139MHz a VCore je 1.58V. Stabilita je 100%!!! :?:
;D
Printable View
Je možné, aby Pentium 4 Northwood 1,8GHz 0,13 technologia bežal na 2502MHz a pri písaní vo Worde mal len 21-23 C?? Beží na doske ASUS P4S800: 18x139MHz a VCore je 1.58V. Stabilita je 100%!!! :?:
;D
spíš špatně měří deska...
nemyslím si, že by zle merala Doska. teraz behám na nete a ukazuje mi to 27C. Môj čip je naozaj maximal stable a pretaktovateľný.. 8-)
Zajimava teplota, ale asi nerealna,kdyz je v mistnosti obvykle 22+-2°C a tak to nemuzes uchladit na tech 21°C :idea: :arrow: spatne meri deska...ale pokud je to stabilni tak muzes byt spokojen ;DCitace:
Původně odeslal Worko
Jo a zkus sahnout na chladic...jestli je teply nebo ne,na tech 20°C by musel byt studeny...a to tak ze je chladnejsi nez tva ruka(ta ma cca 33°C)...takze by te musel chladic studit
siahol som na ten chladič a má menšiu teplotu než moja ruka. pri záťaži (60min CS1.6 po sieti @ 1024x768) mi nameral maximálne 38C procak, 35 MB a 39 HDD. takže si myslím, že mám to dobre nastavené aj blow-out ventilátor vie čo má robiť ;D
I LIKE MY Pen4 :D
38C pri zatazi na 2.54 GHZ p4 ??? Nekde som prehliadol ze byvas na balkone a vonku je 8C ;DCitace:
Původně odeslal Worko
Co vam nekuria??? mas asi v izbe 5C :-)
No ked si k tomu pripocitas 10°C ( ASUSKY meraju prave o 10°C menej)tak by to uslo ... mne tiez NW 2.0Ghz topil strasne malo.
Jo moje asuska taky merila blbe...ty teploty jsou za normálních podmínek nemozné :idea:
No ak mas v izbe 16'C neni to zadny extra kus ak tam mas normalbych 21-22 tak je to rarita nevidana ziadne NW jadro nebude mat teplotu rovnaku ako je ambient, ale teplota ambient + 3-4 je na idle uplne bezna s dobrym chladicom
a ještě doplním, je normální, že tyhle kousky šly tak dobře taktovat...je tu dokonce i člověk, co mu jde tenhle procesor na 3.56GHz;)Citace:
Původně odeslal juzko
:o nemožné :oCitace:
Původně odeslal Likedi
jd_oizo tuším ;)Citace:
Původně odeslal Jack O'Neal
+3 až 4 stupně těžko, možná tak plus 10 oproti teplotě v místnosti. I ty nejstudenější procesory mají v klidu 30 - 35 stupňů.Citace:
Původně odeslal juzko
ja som chladil Durexe 700@770 nejakym tym ArcticCoolerom 2400+ tusim a teplota pri zatazi bola sotva 22 stupnov ;D pri zatvorenej miestnosti samozrejme.
Další případ špatného měření desky ;D :lol:Citace:
Původně odeslal tomase
tak to ani nahodou 8-) ten chladic bol uplne studeny na dotyk...
To je můj vodník (tělísko) taky a CPU má 35*C ;D :DCitace:
Původně odeslal tomase
vidim, ze nekteri uzivatele tohoto fora stale nepochopili, ze je NEMOZNE, aby meli teplotu na procesoru priblizne stejnou jako je teplota okoli. V normalni mistnosti kdyz nekdo rika, ze ma min jak rekneme 25stupnu (Durony, Athlony, P4...) se vzduchovym chlazenim, tak je to nesmysl
DEKUJI ZA POZORNOST
Studeny chladic mam na Cyrixe ;D
No ale když má někdo zázračný kus P4, tak je možný přeci všechno :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal wong
Dalsi clovek v podnajme byvajuci na balkone ;DCitace:
Původně odeslal tomase
ktore slovo z dvojice ZATVORENE MIESTNOST si nepochopil ???
No a jestli je studeny na dotyk tak asi nemas teplotu prstu v poriadku :lol: Teda jestli si to hmatal prstem. :lol:Citace:
Původně odeslal tomase
samozrejme ze nie.. teplotu tela mam asi 10 stupnov... zmazte uz ten OT vratane tohto